Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Canım senin adına bundan sonra mutluluklar diliyorum oh sanki ben yaptırdım burnumu:))) ne mutlu sana SAĞLIKLA...

Ayy varya valla beni mest ediyorsunuz bu içtenliğinizle,ne kadar iyisiniz yaaa.Ay bu kadar iyi ve içten olmak zorunda mısınız.Valla o kadar hoşuma gidiyorki yazıalrınız,ben kulüpte sizlerle olduğum müddetçe gam yemem heralde,hep mutlu olurum:)
Hani laf vardır ya"birimiz hepimiz için,hepimiz birimiz için" diye,adeta bu sözü yaşatıyorsunuz"oh sanki ben yaptırdım burnumu"demenizle:) Benim kadar rahatlıyorsunuz,ne güzel ya.Kim tanımdaığı biri için bunu söylerki,tabiki KK'nin güzel melekleri:)
SİZİ SEVİYORUM,ÇOK SEVİYORUM:)

nem cnm burnunun sadece olduğu fotolarda pek anlayamamıştım ama tamamı ya çok beğendim bnce çok çok güzel maşallah sende öylesin çok estetikli burun gördüm yakın çevremde var baya ama gerçekten süper seninki... oraya yorum yazamdığım için buraya yazdım adacım

helen cnm teşekür ederim begenmene çok sveindim:)eminim senin burnuşunda çok dogal olmuştur:)nede olsa doktorumuz aynı:)

Helencim kime dedin kız bu güzel sözleri.Nemle başlayıp benle bitirmişsin:) Hangimize ait bu sözler:)?
Şaka bi tarafada Nemle ikimize dair beğeninini ifade etişsin,TEEKLÜRLER CANIM.
Seninkide güzeldi ve çok daha güzl oacağı çok belliydi Canım.inşllh şişliklerinde en kısa zamanda inerde sende tam olarak beğenirsin.

canım neme söylemiştim ama senin burnun hakkında düşüncelerimi biliyosun cnm bnm çok beğeniyorum maşallah çok yakışıyor sana :)senin topiğe yazdım ya o yüzden öyle yazdım...adacım bnm iyi kalpli arkadaşım o kdr iyisinki bnm burnumun kusurlarını göremedin yine de çok tşk ederim inşallah dualarımız kabul olur

Evet biliyorum Canım,dün MSNde ayrıntılı baktın ve her açıdanda çok beğendiğini söyledin o kadarını kendi düşünceme göre hak etmesemde:) Önden sanırım çok şiş olmasından kaba buluyorum uç kısmını,bide 45derecelik açıyla bakıldığında çok ne t bana göre kaba olduğu;ama işte sorun yapmıyorum;çünkü karşıdan yandan bakıldığındagenel itibariyle gayet hoş,düzgün.Memnunum hamd olsun:)
Canım sizler iyisiniz,ben iyiyim,bu karşılıklıdır.Bak senin burnun 1ay sonra çok daha mükemmel olacak,valla yandan güzeldi;ama şiş işte belli yani.

ayyy çok tatlısın cnm bnm ya valla nişanlın çok şanslı...(burayı msn ye çevirdim af ola)

ayyy çok tatlısın cnm bnm ya valla nişanlın çok şanslı...(burayı msn ye çevirdim af ola)

Canım Benim güldürdün beni,övünmek gibi olmasında nişanlımda öyle diyo
Canım ben MSNi açarımda sana kıyamıyorum,orda lafa dalıyoruz,seni pc başında lafa tutmak istemiyorum,senin dikkat etmen gerek

Mütevazi arkadaşım benim :)))elazığda senin gibi çok ama çok tatlı insanlara ölem sana derler ve bn çok severim bu söylemlerini anladın demi cnm :))

adacım durumlar nasıl bakalım
gözün alışmaya başlamıştır ben çok beğendim valla iyi ki yaptırmışssın kuzum

adacım durumlar nasıl bakalım
gözün alışmaya başlamıştır ben çok beğendim valla iyi ki yaptırmışssın kuzum

İyiyim Canım Benim.Evet gözüm 1günlük zorluk çekti;ama ya sanki o ilk bandaj açıldığında kötüydü.ince bi kemik,üstüne yapıştırılış ince bi deri deri gibiydi sanki burnum.Ertesi gün burun şişti ve toparladı gibi geldi ve çok beğenmeye başladım,ondan sonrada aya baya toparldaı hergün sanki kendini.O nedenle 1günlük zorluk çektim,ardından beğenmeye başladım.Şuan için memnunum Canım,ufak tefek takıntılarım var ama şişliğe bağlıyorum:)
Sen ne yaptın,gidecektin kararını vermiştin benden sonra,ne oldu canım?

Adacım ya bişy sorucam iki kaşın altında yani kenarlarda(sağ tarafta) sanki kemik gibi bişy oluşmaya başladı aynı vakitlerde olduk sende de öyle bişy var mı ya kafama çok takıldı(( yakınıma sordum hatırlamıyorum fark etmedim dedi...

asilem sana söylüyodu zaten güzel oldu diye :) saçımızı kestirince boyatınca garipsiyoruz .Bence çok güzel olmuş.
Ben gidicemde şurdan bi izin alsaydım offff 15 dklık mesafeye gidemiyorum siz nerelerden geliyosunuz :))
Millet aklımı kurcalıyo şimdi.Yok çökme oluyo bi zaman sonra yok eski halini ararsın vs vs.Korkmuyo değilim açıkcası.Zaten fazla bi işlem yapmıcaklar ki bana dur foto mu eklim.
Sol tarafta bi kemik var önden de yandan da bakınca belli oluyor. o kemik törpülencek.bi de orta kısım geniş ora daraltılacak. Bak bi anlarsın zaten

Eklentiler

• $ht2.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $ht2nors.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $norss.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 65

CANIM SENİN BURNUNDA ÇOK ÇİRKİN GÖZÜKMÜYOR BURADAN.aMA SEN RAHAT DEĞİLSEN TABİKİ OL DERİM.KENDİNİ BELKİ DAHA MUTLU HİSSEDERSİN.cANIM BANA DA HERKES DİYORDU OLMA DİYE AMA BENİM SAĞLIK SORUNUM OLDUĞU İÇİN HER HALİKARDA OLACAKTIM.cANIM EĞER İYİ BİR DOKTORA OLCAKSAN VE AÇIK AMELİYAT YAPAN BİR DOKTORA DA YAPTIRIRSAN DÜŞME RİSKİ YOK DENECEK KADAR AZ.BURUN DÜŞMESİ KAPALI AMELİYATLARDA OLUYORMUŞ.aÇIK AMELİTATA DÜŞME RİSKİ YOK CANIM.bUNU BANA BİR KAÇ PLASTİK CERRAH SÖYLEDİ.SADECE AMELİYAT OLDUKTAN SONRA DİKKAT ETMEN GEREKİYOR DARBE ALMAMAK İÇİN.kENDİ DOKTORUMUN DEDİĞİNE GÖRE DE BURUNDA DÜŞME YOKMUŞ KENDİ YAPTIĞI BURUNLAR İÇİN.AMA DARBE ALMAMAYA DİKKAT ETMELİYMİŞİZ.NORMALDE BİR BURUN 10 GÜCÜNDE KIRILIRSA BİZİMKİSİ 8 GÜCÜNDE KIRILIRMIŞ CANIM.HATTA DOKTOR ADA İLE BANA BİRLİKTEYKEN SÖYLEMİŞTİ.

Adacımmm canımsaan arkadaşlık teklif ettimeğer senin için bir sakıncası yoksa ben de Bilge beye ameliyat olmak isteyen bir kişi olarak fotoğraflarını görebilir miyim kabul edersen çok sevinirim şimdiden teşekkrüler canımmmmm.....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…