Canım sevindim üye olmana.Normalde bi zamanlar ben sizin varlığınızdan habersizdim.Nerden bilirdimki gün gelecek Malatyada ameliyattan sonraki ilk ziyaretçilerimin kulüpten takipçilerim olacağını ve sonrasında çok sıkı arkadaş olup,bana orda ailecek destek olup,sonrasında güzel,devam eden bi iletişimimizin olacağını.
HOŞGELDİN Helencimmm

Bu helen ismi nerden Canım?
Ay haklısın valla,bak bende sana helen derken tuhaf oluyorum,isminle hitap edecem nerdeyse,deşifre edecem seni:):):)
Canım özledim sizi ya.Sizlerle hastanedeki günelrim güzel geçti,bunu burda hep arkadaşlara söylüyor,iyi insanalr diye söz ediyordum sizlerden bahsederken;ama sen çok çektin gerçekten.Telefonumda snein ağrılı ve alçılı dönemlerinde çektiğim bi foton duruyo,içim acıyo.Sana haksızlık yapmıştım.Hani naz yaptığını söylemiştim ya sana,kendimle kıyaslayarak.Hatta benimde ailem yanımda olsa bende böyle naz yapardım demiştim.İstanbuldan gelen ablada aynı şeyi söylüyo,sende "yok ya ağrıyo"falan diyordun.Bunu zamanla idrak ettik Canım,yaşadıkalrına tanık olarak.Ne kadar çok üzülüyordum;ama çok şükür atlattın Canım.Daha iyi olduğunu düşünerek açtığım telefonlarımda annenin "yine kanaması oldu" demesi çok şaşırtıyo ve üzüyordu;ama işte o senin şansızlığın mı diyelim ne diyelim.1000'de 1olan bi durum senin başına geldi,neyseki biraz geçte olsa iyileştin,aramızdasın.ÇOK SEViNDİM.
KOCAMAN Bİ HOŞGELDİN SANA CANIM.a.s.