Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

çok güzel olmuş canım, daha da güzelleşecektir zamanla.
eski burnun da kötü değilmiş, şimdi mükemmel olmuş.
güle güle kullan a.s.

çok kibar ve yüzüne yakışan bir burun olmuş bence

aslında eski burnun da güzelmiş ama şimdiki hali çok daha cici olmuş

sanırım şişlikler var hala şişlikler inince daha güzel olacak valla çok beğendim ben

Bilge Bey gerçekten başarılı bir doktor ya

Adacım çok güzel olmuş güle güle kullan. Eski hali de kötü değilmiş ama :) Şimdi çok daha güzel olmuş yüzüne çok yakışmış kendin de güzelsin maşallah

Kızlar hepinize ÇOK Teşekkür ediyorum;lütfen eksik yada fazla bulduğunuz yerler varsa söyleyin açıkça.
Ben mesela yandan daha çok beğeniyrum burnumu,önden daha büyük görünüyo,sanırım şişliklerden yada yapılıştan bilmiyorum.Zamanla anlayacağız;ama yinede eski halinden çokçok güzel,Rabbim dularımı kabul etti,Bilge Bey'i vesile kıldı bana.Şuanda MEMNUNUMMMMM:)

Bilge bey yapar da guzel olmaz mi yaa.. Harika olmus begenilmicek gibi degil deli misin.. Bu arada sac rengin de degismis kimse seni tanimiyodur :))) Beni simdi bile tanimayanlar oldu, bir de sacimi kestirmeyi dusunuyorum o zaman komple degisirim herhalde :))) Hayirli olsun super olmus. Bilge bey'in yaptigi burunlar boyle muthis iste, birbirlerine benzemiyo a.s

Sağol CanımBenim;ama saç rengimi 2yıl önce değiştirmiştim.Oda tamamen bi değişiklik değil,aralara gölge yapar gibi kızıl attırmıştım.Saçım 1,5yıldır doğal renginde:) Zaten hayatımda bi defa saç boyadım,oda işte 2yıl önceydi.Henüz şu yaşıma(24) geldim inanırmısınız kaşlarımı bile almadım hiç.Kendimde yaptığım en büyük değişiklik burun oldu:)
Düğünümdede kaşlarımı aldıracam,öylede küçük bi değişiklik yapayım diyorum.Saçlarımı boyatmayı düşünmüyorum.Yinede kısmet:)
Canım çevremdeki insanların yorumlarını sizlere aktaracam;ama işte kulüpteki arkadaşların yorumlarını aldıktan sonra aktaracam.
Bende saçımı kestirmek,daha doğrusu kat katlarını belirginleştirmek istiyorum.O saç modeli zaten benim klasik tarzım,ben ufak tefek değişikliği düğüne saklıyorum :)
Bilge Bey gerçekten başarılı bi doktor.Allahım esirgesin nazarlardan doktorumuzu.

ayy ayyy ayyyy superrr olmus masallahhhh
yaa ama bilge bey gercekten basariliiiiii
bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))

cok güzel olmus canim, ama eskiside güzelmis bence acaba profil resmin varmi eski halinle.
sisliklerinde inince findik burnusun olucak anlasilan ilk alci acildiginda korkutmustun bizi kötü kötü diye , bosuna stres yapmissin :)

bi burun daha nsl olabilir cnmm..en önemlisi yüzüne yakışan bi burun olmuş..daha çok şiş yüüzn ve burnun zamanla dahda güzelleşcek..insan ilk alçısı çıktıgında hep hüsrana ugrar şişlerden dolayı ama sonrasında çok begenir..:)

ayy ayyy ayyyy superrr olmus masallahhhh
yaa ama bilge bey gercekten basariliiiiii
bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))

Sağol Canım benim.İstersen olur,olmasaydı benimki olmazdı çünkü.Halen inanamıyorum.1ay öncesine kadar bugünleri düşünüp resimleri sizlerle paylaşabileceğim düşüncesi o kadar uzak geliyorduki bana,bu bana tarih almama rağmen çok çok uzaktı inan;ama olduuuu:)

cok güzel olmus canim, ama eskiside güzelmis bence acaba profil resmin varmi eski halinle.
sisliklerinde inince findik burnusun olucak anlasilan ilk alci acildiginda korkutmustun bizi kötü kötü diye , bosuna stres yapmissin :)

Canım Sağol.Maalesef yan profilden hiç resmim yok.Zaten benim daha çok yan profil takıntım vardı,kimseye yan durmazdım.O nedenle yandan hiç ama hiç resmim yok.Şuandada en çok yandan beğeniyorummm:)
Evet,inşllh şişlikler inince çok daha süper olacak;ama ben böylede beğeniyorum:)
Ayyy ilk alçı çıktığında ve alçılar,bandajlar çıktığındaki ruh halimi hiç unutamam;ama çok yanıltıcı o haller.Burdan herkese duyurulur,asla aldanmayın ilk alçınız çıktığınızıdaki hallerinize.Sonrası harika oluyo;ama ben o kötü ruh hallerimi siz<lerle atlattım,sizler iyi olacak dediniz,bende inanmak istedim,nisbeten rahatladım.Hepinize ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum CANLARIM.

Evet Nemcim sana katılıyorum Canım.Sayenizde inan çok daha mutlu ve umutluydum hep.İYİKİ VARSINIZ CANIM.

Vay beeee...
böyle demiştim daha 1ay bile olmadan önce.Gözlerim dolarak okudum şimdi slov fon müziği eşliğinde bu yazımı.Her ne kadar çok az zamanım kalmıoş olsada,gece o maceraya doğru yol alacak olsamda inanamıyordum,bi engel çıkacak gidemeyecekmişim gibi geliyordu yada gitsemde başka bi engel çıkacak çok istediğim,riskini,korkusuunu hiç dikkate almadan olmak istediğim bu ameliyatı olamayacakmışım gibi geliyrdu.Duygularım çok yoğun ve karışıktı.Şimdi düşündüğümde delilikmiş diyorum.Kendi kendime çok şaşırıyorum.Nasıl yaptım ben bunu diye..O yazıalrı yazarkenki ruh halimi hatırlıyorumda gözümü çok karartmıştım,gerçektende tatile gider gibi gittim,sıfır korkuyla.Daha çok gidebilme arzusu vardı içimde.Ne yapıp edip gitmeliydim,olmalıydım bu ameliyatı yoksa düğünümde olabildiğinde fotolardan kaçacak,gözlerim kameralarıyla beni çekmeye çalışan akrabalarıma takılacak,çekmeyin diye işaret yapacaktım ayıp olsada,yakışmasada.Vede bi çok şey gözümde kalacaktı.Yan profil takıntım had safhadaydı gerçekten.Belki abartıydı bu,belkide psikolojik bi sorun bilmiyorum;ama ben takıyordum işte.Olmalıyım diyorum başka bişey demiyordum.
Şuan çok rahatım,sağlıklı,sorunsuz i şekilde oldum ve bana sadece tam özgüven kazandırmakla beraber hep dediğim şey sizleride kazandırdı bu dileğim.Sonra Malaya'da halen görüşmekte olduğum çok iyi insanları kazandırdı.Tatile gider gibi gittim diyorum ya,inanın döndükten sonrada aynı şeyi söylüyorum:tatil gibi geçti.Hastanedeki günlerim gayet güzel geçti,arkadaşlarım oldu.Rabbim hiç ama hiç sıkmadı,bana o kadar yardım ettiki,Yar ve Yardımcım oldu Güzel Allahım.Öyle güzel işlerim rast gitti ve öyle güzel insanlarla tanıştırdıki beni.Düşündükçe Rabbime binlerce şükür ediyorum.
Hiç arayış içind eolmadan özel oda verilmesi,ailemle konuşmama şahit olup Malatyada kimsemin olmadığını bilen yaşlı güzel gönüllü bi teyzenin yaklaşıpta "gidecek yeriniz yoksa gelin buyrun,bizim evde kalın,benimde 2tane genç kızım var,evim müsaitttir" demes kardeşimle beni oldukça şaşırtmıştı.Sonra telefonuma kontör almak isterken gişeci yok dediğinde bunu duyan bi bayanın yaklaşıp elefonunu uzatıp "buyrun benim telefonumu kullanın" demesi..
gerçekten çok şaşırtıcı,çok mutlulk verici ve şükür sebebidir benim için.
Ve bi çok bu tür karşılaştığım güzellikler.
Malatya benim için şuan çok başka bi yerde.Bi Malatya haberi duyayım hemen dikkatimi çekiyo,izliyorum.Geçende bayram için köye giderken otobandan gidiyoruz,gözüm büyük otobüslerde.Malatya firmalarında.İnanın öyle bakarken alçılıyken ilk döndüğüm otobüsü gördüm,Malatya Kayısı Kent firmasının otobüsünü.öyle heyecanlandımki.O otobüsteydim bende,bi maceradan dönüyordum.Çok garip ya,çok.
Şu güne gelebilmem ve bugünleri görebilmem ne kadar uzağımdaydı.
Vay be...

adacımmmm ne kadarr güzel olmuşsun maşallah yaboshayallersmile o kadar telaş yaptın bide hay allahımopuyorumnanaktan ay ay ay sen şimdi aynalar da ellerinden düşmüyodur:))

Merhaba Ada,
senin yazını keyifle okuyorum, adına çok mutlu oldum.
umarım yeni burnunla mutlu olursun bende Allah izin verirse en yakın zamanda ameliyat olucam. Sen beni eklersen resimlerine bakıcağım ve ne kadar ücret ödedin merak ettim bana yardımcı olur musun

ada_86 öncellikle gecmis olsun arkadasım.. 1 saattir senin yazdıklarını okumaya calısıyorum, tamamını okuyamasamda okudugum bölümlere göre cesaretin icin seni tebrik ediyorum :) bilge bey benimde merak ettigim doktorlardan senin icin sakınca yoksa ekleyip görebilirmiyim resimlerini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…