Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Adaaaaaa şimdi resimlerine de baktım yenilerini eklemişsin çok güzel olmuş, oturmaya başlamış ama şunu belirteyimki burnunu yaptıran bir çok arkadaşımız ön profilden poz vermiyor inan çok merak ediyorum nasıl olduğunu, mesela Asilem'in ön profili çok başarılı bence.. sende eklersen seviniriz ne çok şey istiyoruz ama demi...((( birde sağlık ve harekte açısından kısıtlama varmı mesela gülerken v.s..

canım beğenmene sevindim.çok teşekkür ederim:)

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar ay ya bizim pc ye virüs girmiş,şimdide bu sebepten giremiyorum.Komşuya geldim sırf size rapor vermek ve verdiğim bi sözü yerine neden getiremediğimi açıklamak için.Ön profilden resim koyacaktım;ama işte nette sorun olunca çekildiğim resimleri yükleyemedim.Bugün sabah kayınvalidem geldi,değişikliği farketmedi.Herşey yolunda.Göz altı morluğumu zayıf olmama bağladı,durumu kurtardım.:)8gün bizde kalacak.Sonra annemibenikardeşim ve kendisi haftaya perşembe İstanbula uçacağız eşya falan almak için;e malum düğüne 2aydan az bi zaman kaldı.İNANAMIYORUM halen yaaaaaaa.Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER.SİZİ ÖZLÜYORUM.öptüm kocaman.Termessosu da merak ediyorum.Allah yardımcısı olsunibugün ameliyat olmuştur.Kendinize çok iyi bakın.En kısa zamanda görüşmek dileği ile SEVGİYLE KALIN.

ayyyy o virüs öyle pis bişeyki anlatamam.Benimkine de girdi de 2-3 ay ne çektim elinden.Harddiski mafetti diyebilirim.Ben şimdi bilgisayarı değiştirdim de rahatladım.Hatta sen ameliyat olduğundada öyle bir sorun olmuştu ben senden haber alamamıştım.Allah yardımcın olsun canım.umarım hemen düzelirde foto yüklersin.merak ediyoruz ön fotolarını:))eşyalarınızda hayırlı olur inşallah.bunlar eminim tatlı heyecanlardır.öptümmmmmm

akovaalev kasımın kaçında ameliyat olucaksın bilge beye özeline mesaj atamıyorum...burdan yanıtlarsan sevinirim....

................................................................................................................

..................................................................................................................................................

adacım morlukların indi mi canım benim muhtemelen benim yüzümde baya mor olur....ve merak ediyorum ön profilinden memnun musun???

....................................................................................................................................

Baştan sona tüm mesajlarını okudum Ada, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Burun ameliyatı gerçekten cesaret isteyen, sıkıntılı bir süreçtir bu yüzden cesaretinden dolayı kutluyorum.
Aralık ayı gibi ikinci ameliyatını olmayı düşünen biri olarak, eklersen resimlerini görmek isterim. Tekrar geçmiş olsun...

Ne garip!!!
Bugün benim topik kayboldu,artık kimse bişey yazmıyorda çok şükür arkalarda kaldı diyip sevindiğim bi günde hooooooooooooop başa aldım,topiğimi ilk sayfada gördüm.Çok şaşırdım ve kocaman güldüm.Aaaa BEEEEN dedim topiğimi görünce gülerek:)
Canım valla bugün 10dk lığına son resimlerimden oluşan resimkoydum,1-2arkafaşa gösterdim,tam sildim,sayfayı yenile diyip ana sayfaya döndüğüm an senin yazınla başa dönen topiğimi gördüm.Arkadaşlık teklifi yollasaydın kaldırmadan albümümü sanada gösterirdim;ama şöyle yapalım.Ben sana MSN adresimi yolayayım özelden,ekle sen beni,ordan göstereyim:)OK?

ada merhaba ben de bılge beye gıdıcem bende cep numarası yok sende var mı
hastanede bulmak zor oluyoda

Canım cok tesekkr edrm sen merk etme uygun bı zamanda ararım ben ozelden mesaj atmıom daha oyuzden de burdn yazdım

Bugun konustum bılge beyle 21 aralıkta gıdıorum gorusmeye amelıyata kara werırse 23unde de amelıyt sımdıden heycnlndım ben ya ama sayenızde en azından krkum yok ıslerın ylnda gıdıcegını bılıyorum

ada merhaba öncelikle yeni burnun hayırlı olsun. inşallah burnuşunla sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirirsin. ben de bilge beye burun ve göğüs ameliyatı olmayı istiyorum. daha önce hastaneyi aradım ama ulaşmak çok zor oldu. cep telefonu sende varsa bana verebilir misin? şimdiden teşekkür ediyorum. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…