adaaaaaa şimdi resimlerine de baktım yenilerini eklemişsin çok güzel olmuş, oturmaya başlamış ama şunu belirteyimki burnunu yaptıran bir çok arkadaşımız ön profilden poz vermiyor inan çok merak ediyorum nasıl olduğunu, mesela asilem'in ön profili çok başarılı bence.. Sende eklersen seviniriz ne çok şey istiyoruz ama demi...((( birde sağlık ve harekte açısından kısıtlama varmı mesela gülerken v.s..
Rica ederim tatlım inan süperrrr her yönüyle Allah sağlıklı ömürler versin canımmm
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar ay ya bizim pc ye virüs girmiş,şimdide bu sebepten giremiyorum.Komşuya geldim sırf size rapor vermek ve verdiğim bi sözü yerine neden getiremediğimi açıklamak için.Ön profilden resim koyacaktım;ama işte nette sorun olunca çekildiğim resimleri yükleyemedim.Bugün sabah kayınvalidem geldi,değişikliği farketmedi.Herşey yolunda.Göz altı morluğumu zayıf olmama bağladı,durumu kurtardım.:)8gün bizde kalacak.Sonra annemibenikardeşim ve kendisi haftaya perşembe İstanbula uçacağız eşya falan almak için;e malum düğüne 2aydan az bi zaman kaldı.İNANAMIYORUM halen yaaaaaaa.Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER.SİZİ ÖZLÜYORUM.öptüm kocaman.Termessosu da merak ediyorum.Allah yardımcısı olsunibugün ameliyat olmuştur.Kendinize çok iyi bakın.En kısa zamanda görüşmek dileği ile SEVGİYLE KALIN.
Baştan sona tüm mesajlarını okudum Ada, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Burun ameliyatı gerçekten cesaret isteyen, sıkıntılı bir süreçtir bu yüzden cesaretinden dolayı kutluyorum.
Aralık ayı gibi ikinci ameliyatını olmayı düşünen biri olarak, eklersen resimlerini görmek isterim. Tekrar geçmiş olsun...
Canım cok tesekkr edrm sen merk etme uygun bı zamanda ararım ben ozelden mesaj atmıom daha oyuzden de burdn yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?