Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

adacım öle güzel öle heyecanlı anlatıyosunki bayılıyorum walla okumaya:)sitede tadilat vardı:):) neyseki bitmiş yazabiliyorum:):) tekrardan geçmiş olsun..nişanlın faslınıda atlatmışsın şükür..beğendiğine sevindim..ilk yazdıklarını okuyunca acaba kötümüki dedimde sonradan beğendiğini yazmışsın mutlu oldum inş. zaman geçtikçe tam istediğin gibi olur..fotolar nirde bekliyorum opuyorumnanaktan

adacım geçmiş olsun ...senden bi ricam olacak.. en azından nem in ilk fotosu gibi sadece burnunun olduğu bi kaç resim koyar mısın ? gerçekten çok merak ediyorum ..

canım burnu ne zaman güzelleşmeye başlamış kuzeninin sorar mısın aynı şeyi bende yaşadımda :) :ecrin_bebek:

Merhaba Kızlar.
Nasılsınız?İnşllh herkes çok iyidir,ameliyat olanlar mutlu,olmayı düşüneniler ise umut doludur umarım.
Ben iyiyim.Burnumdan memnunum.Tam olarak içime sinen bi burun olmasada öncekine nazaran çok daha güzel olduğu için memnumum.Hamd olsun Rabbime,bunu dedirtiyo bana.
Tabi şişliler var,sanırım şişlikler inince dahada memnun olacam,bakalım.
Kızlar aslında bi kaç gün daha beklemek istiyordum resim için;ama Bilge Bey'e ameliyat olacak arkadaşlar var aramızda,sanırım çok vakitleri yok,onlar ve siz merak eden arkadaşlarım için bugün resim yükleyecem.
Bakalım nasıl bulacaksınız:)
(Vay be bende mi bu anı görecektim diye içimdende geçiriyorum,Allahım sana şükürler olsuuun)

Kızlar bayramdan dolayı tüm akrabalarımızla,kuzenlerimle görüştüm,herkes beni gördü.Onların düşüncesini çok merak ediyordum.Onların düşüncesini sizlerin düşüncesini aldıktan snonra sizlerle paylaşacam.Burnumu fark edip etmediklerini,beğenip beğenmediklerini hepsini aktaracam sizlere.

Bayramımız çok güzel geçti.Tüm aile,akrabalar biraradaydık.Dün nişanlımı İstanbul'a,bugünde malum kardeşimi Ankara'ya gönderdim,buruğum

Canlarım resim çekildim;ama yüklemeye vaktim yok.Annemle bi yere gidiyoruz.Eve gelir gelmez yüklicem Allahın izniyle.Yorumlarınızı çok merak ediyorum.öptüm.

Kızlar geldim,1saattir yükleme yapmak için pc nin başındayım;ama olmuyo yaaa.Of valla sinirlendim nişanlıma.O yeni telefon almıştı bana,bu yeni telefonun kablosunu pc ye bağlayıp yükleme yapacam;ama pc ye bağlıyorum;fakat telefona bağlama yeri yok.Hafıza kartını çıkartıp saklama kartına takıp tükleyeyim diyorum,saklama kartınıda kardeşim alıp götürmüş heralde,bulamıyrum ve çıldırıyorum adeta sinirden

oleeeeeeeeeeeeeey,nişanlıma derdimi anlattım,onun uzaktan kumanda etmesiyle buldum telefona bağlanacak yeri.ay ne zor yerdeymiş.Gizli bi kapağın altını kaldırmam gerekmiş,40yıl düşünsem ve bulmaya çalışsam valla bulamazdım:):):)

Güzellerim valla yaklaşık 2saatir uğraşıyorum,inanın bittim:):):)
Nişanlım olmasa sabaha kadar uğraşır,yinede yapamaz,pes ederdim:)
Bugünleri görmek banada nasip oldu ya,Rabbime binlerce şükür olsun.
YÜCELER YÜCESİ RABBİM SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMM.
Kızlar,olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Tüm eleştiriere açığım.Olumsuz fikirlerinizi hiç çekinmeden söyleyin,alınmam gücenmem Canlarım,bilakis memnun bile olurum:)
Olumsuz düşünceler fikri sabit olan beni etkilemez,o nedenle rahat olun ve resimlere yorumlarınızı rahatlıkla yapın,beğendiyseniz beğendim,beğenmediyseniz beğenmediğinizi açıkca söyleyin.
Sizleri çok seviyorum,bu macerama taaa başından tanıksınız,buralara gelmem sonıç iyi-yada köt
her neyse ama sağlıklı bi şekilde gelmem sizlerin duaları sayesinde.Hepinizden Allah Razı olsun.Gönlünüze göre versin.
Dilerim daha güzel bi burna sahip olmak isteyenler en kısa zamanda en güzel,beğenecekleri burna sahip olurlar.
Allahım Yar ve Yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…