• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Canım eklediğin için çok teşekkür ederim. Öncelikle şunu söyleyebilirim, gayet güzel olmuş sadece insanın gözünün alışması haliyle biraz zaman alıyor. Düşün ki saçını bile kestirdiğinde bir müddet alışmaya çalışıyorsun:))) ve burnun zamanla oturacak doğallığını alacaktır. Asilem'in mesela ilk ve sonraki resimlerine dikkatli bak aradaki farkı görürsün, için rahat tut sen inançlı birisin zamanla çok daha mutlu olacaksın... Macerana bayıldım okurken zevk aldım inan bana sağlıkla kullan burnunu öpüyorum canım.. bu arada Bilge hocanın başarısınıda ayrıca kultarım, Allah ona sağlık ve başarılar versinki herkesi böyle mutlu etsin.

Canım gerçekten çok güzel olmuş. Yandanda öndende çok güzel. Şimdi şiştir tabii daha yeni ama bu haliyle kalsa da çok güzel. büyük durmuyor bence. Kaşın gözün dahada güzel görünüyor. Çok yakışmış ve çok güzel olmuş. İyiki yaptırmışsın:)

adacımmmm ne kadarr güzel olmuşsun maşallah yaboshayallersmile o kadar telaş yaptın bide hay allahımopuyorumnanaktan ay ay ay sen şimdi aynalar da ellerinden düşmüyodur:))

yELKEMİM cANIM YA KENDİM OLDUĞUM KADAR SİZİDE ÇOK PANİK YAPTIM BİLİYRUM,BEN RAHATLADIM,SİZLERDE RAHATLAMIŞSINIZ RESİMLERİ GÖRÜP BEĞENİNCE.Çok sağol CanımBenim.Canım aynam elimdden düşürmüşüm,kaybettim bulamıyorum.Şuanda daha çok telefon elimden düşmüyo,resmimi çekip çekip duruyorum,resmimden bakıp inceliyorum kendimi:).Ne güzel şeymiş yakından resim çekilebilmek:)

Canım eklediğin için çok teşekkür ederim. Öncelikle şunu söyleyebilirim, gayet güzel olmuş sadece insanın gözünün alışması haliyle biraz zaman alıyor. Düşün ki saçını bile kestirdiğinde bir müddet alışmaya çalışıyorsun:))) ve burnun zamanla oturacak doğallığını alacaktır. Asilem'in mesela ilk ve sonraki resimlerine dikkatli bak aradaki farkı görürsün, için rahat tut sen inançlı birisin zamanla çok daha mutlu olacaksın... Macerana bayıldım okurken zevk aldım inan bana sağlıkla kullan burnunu öpüyorum canım.. bu arada Bilge hocanın başarısınıda ayrıca kultarım, Allah ona sağlık ve başarılar versinki herkesi böyle mutlu etsin.

Ne demek Canım,asıl ben Teşekkür ederim.Evet Çok haklısın;ama inanın benim gözümün alışması sadece bir günümü aldı.Bandajları çıkarttığım gece şok olmuştum,o gece uyudum,ertesi gün hem ailemin,hem nişanlımınhem gelen bi arkadaşımın hemde sizlerin desteğiyle moral bulmuş iyi olduğunu,daha iyi olacağına dair düşünceye sahip olmuştum.Tabi yinede aynaya baktıkça kötü olmuyo değildim:) Ama sadece o gün öyleydim.Ertesi gün sahura kalkıp aynaya bakınca sankibi anda burun değişmiş,daha istediğim hale gelmiş gibiydi,en azından bi kemiğe yapışmı deri gibi durmuyo,hafif şişmiş,toparlamıştı sanki kendini,o zaman kendi özgür irademle beğenmeye başlamıştım.O günen itibarende alışma zorluğu yaşamadım,beğendikçe beğendim.Şuan için küçücük bi beğenisizliğim var,oda öncen biraz büyük duruyo gibi hissetmem;sanırım oda şişlikten olsa gerek.Yani uc kısmı çok şiş sanırım,Orasıda toparlar,şişler inerse çok daha memnun olacam;ama buna rağmen şuan bile çok memnunum.
İnan maceramı ben yaşamama rağmen burdan bazen okuyorum,ben bile okurken zevk alıyor,anıları,maceramı tazeliyorum:)
Güze temenillerin için Çok sağol Canım.Bende çok öptüm.
Bilge Bey'e Allahım sevdikleriyle beraber Sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.AMİN:)

Canım gerçekten çok güzel olmuş. Yandanda öndende çok güzel. Şimdi şiştir tabii daha yeni ama bu haliyle kalsa da çok güzel. büyük durmuyor bence. Kaşın gözün dahada güzel görünüyor. Çok yakışmış ve çok güzel olmuş. İyiki yaptırmışsın:)

Edabbcımmm valla"İYİKİ" demek ne büyük nimetki hamd olsun Rabbime ki banada "iyiki"dedirtti.
Sağol Canım Benim.İnşllh zamanla yeni resimler yükleyip daha güzel hallerini beğeninize sunacam:)

kuzucuk burnun super olmuş.Valla iyi ki de yaptırmışsın ;)
gönül rahatlığıyla gidebilirim bilge bey'e :D

kuzucuk burnun super olmuş.Valla iyi ki de yaptırmışsın ;)
gönül rahatlığıyla gidebilirim bilge bey'e :D

:):):) Ay Canım ya güldürdün,kız git valla Bilge Bey'e.E ben sizlere hep diyordum,benimki kötü olsa bu Bilge Bey'den değil,benim şansımdan diye;çünkü o kadar çokki ona yaptıran ve hepside güzeldi.Benimki kötü olsaydı şansızlığıma bağlardım:)
çok şükür benimkide güzle oldu,normale döndü:),eminim dahada güzle olacak zamanla şu şişlikler inince.
Sana şimdiden Geçmiş olsun diliyo,daha güzel burunlu günlerine enkısa zamanda kavuşmanı diliyorum:)öptüm.

Senin macerande bir izleyici olarak en son mesajından sonra cooook üzülmüştüm .Kötü oldu dediğinde şimdi gördüm ki çok yakısmıs ve sende mutlusun daha ne olsn .Final güzel oldu :sm_cool:

Senin macerande bir izleyici olarak en son mesajından sonra cooook üzülmüştüm .Kötü oldu dediğinde şimdi gördüm ki çok yakısmıs ve sende mutlusun daha ne olsn .Final güzel oldu :sm_cool:

Ay Canımmm ya çok içtensiniz valla.Ne mutlu bana ki finali güzel yaparak sizleride üzmedim.Sağolun arkadaşlarım ya,ÇOK SAĞOLUN.

evet aynen öyle adacım ya ada dediğimde bi garip oluyorum aklıma tanıştığımız gün geliyor :)

Back
X