Asilem özelden msj atamıyorum..burnun çok yakışmış yüzüne çok beğendimm..maaşallah.
Dün bu yazına uzunca bi cevap yazdım;ama göndereceğime snada net gitti
Şİimdi kısaca yazayım Canım.
Seninle ve nişanlınla yazdıklarımın eksiği var,fazlası yok Canım.Gerçekten çok ama çok sıcak ve ilgiliydiniz.ÇOK SAĞOL CANIM BENİM.Allahım o geniş,güzel gönlünüze göre versin.AMİN.
Karşılıklı muhabbetimizden aklıma geldikçe kesitler sunuyorum anneme ve çok sıcakalrdı ya anne diyorum devamlı.Kulağınızı çınlatıyorum yani.
İnşllh Canım Adana'ya gelirsinde bende sizleri ağırlarım yada İstanbul'da kendi evimde:)
Canım beni beğenmiş olman güzel bakmanla alakalı,güzel baktığın için güzel gördün.Yoksa ben kendimi biliyorum:)Ya burdan karşı apartmana gidiyo gibi bi halle çıktım evden ayağımda terlikle:) Aslında senle buluşacağım için biraz şık olayım dedim;ama yüzümün durumu çok açık,yüzümden başka bi yerim dikkat çekmediği için alakasız bi şıklık olmasın dedim,rahat olabileceğim,rahat yürüyebileceğim şekilde giyinip geldim:)
Canım morlukllarım ve göz kızarıklığım çok az geçmiş olsada halen dikkat çekici şekilde mevcutO ilaçları alamadım.Babam doktora yazdırması için sormuş,doktor ısrarla beni çağırmış,gelsin bakayım demiş.Bende gitmedim tabi.Diğer doktorlarda gelemeyecek durumdaysa göz kompresi uygulasın demiş,iyi gelir;ama bugün anneme o yan etkisi olmayan göz damlasını aldırmak istiyorum.Of 3gün kaldı nişanlımın gelmesine.Sevinemiyorum bile bu halimdne dolayı
tEKRAR HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR ederim Canım.Bende çok ama çok memnun kaldım senden,sizden.Kocaman öptüm gerçek hali daha güzel arkadaşım.
asilemmm çok güzel olmuş canımmm...ay malatyada yaptırıpta böle güzel görünce çok sevind
irik oluyorum yahihoyyyt..güle güle kullan canım..ne güzel doktorumuz varmışta haberim yok..diğer yaptıranlarıda görmek istiyorum yaaa..
canım benim bıkmadan usanmadan yazdıklarıma böyle itina ile cevap vermen bile bana yeter.Çok ama çok teşekkür ederim.Ayrıca ben güzel baktığım için değil sen gerçekten hoş bir bayansın,bunu yakında kk bayanları da eklediğin güzel fotolarda görecekler inşallah:))Ayrıca sen de gayet şık olmuştun.Sonuçta bi yolculukta ne giyebilirse bir insan sen de onun en güzel şeklini giyinmiştin.Benim gibi topuklu ayakkabılarla gelecek halin yoktu ya, o kadar saat çekilmezdi yani.Tabiki tatlı terliklerini giyecektin.:))Gözlerinin kızarıklığı da umarım en kısa zamnda geçer.Sana dua edeceğim canım.Babanın fatura olayı da bana pek inandırıcı gelmedi gibi.Hani sen Malatya da bana dedin ya:babam anneme diyormuşki bu kız estetik oldu heralde:))acaba şüphelendiği için öyle bişey söylemiş olabilir mi?Bir de senin baban hastanenin muhasebe bölümündemi çalışıyor?.Ne alakası var malatyadaki estetiğin adana daki hastane ile..Muhasebe de çalışsa bile başka yere gitmez diye biliyorum ben.Umarım yanılmıyodurum.Çünkü tam da maceranı kimse anlamadan sonuçlandıracakken baban anlarsa senin için üzücü olur.Ama pek kızacağını da sanmam artık.Çünkü iş işten geçti.Hele de güzel olursa hiç kızmazlar bence:))Bir iki laf söylerler sonra unutup gideler.Bence estetik olmandan ziyade senin cesaret edip nasıl buralara geldiğine belki kızarlar..Neyse artık canım sen sıkma tatlı canını.İlerleyen günlerde maceranı heyecanla takip edeceğiz.Yine yazarım sana sürmeli güzel gözlü
arkadaşım:))Kocaman öptümmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adaaaaaaaaaaaa resim koy artık cok merak edıyorummmmmmm :):)
saol canım evet bilge beyle ilgili olan tüm konuları okudum herkes memnun kalmış..çok sevindim..ama birtek senin fotolara baktım diğerlerini göremedim henüz..bende olmak istiyorum aslında ama çok cesaretsizim bu konuda ya..bu arada hayırlı olsun nişanın..burnunla bütünleşmişş çok güzel olmuşsunn..mutluluklar..
Canım Asilemim sana ne kadar teşekkür etsem azdır ya.Sen ve Nem beni hayalime götürdünüz en başta.Çok yardımlarınız oldu en başta sizin ve kk bayanlarının.
Herşeyde bi HAYIR vardır derler ya,ben bu burun takıntım sayesinde sizlerle tanışma fırsatım oldu.Hayatımda yerleriniz çok başka.Sizi gerçekten ÇOK SEVİYORUM.
Sen çok iyisin,her konuda o kadar güzel kalbini açıyorsunki Allahım hep o güzel yüzünü güldürsün.Canım bi arkadaş sağolsun özelden mesaj atmış ve faturanın babama gelme durumunu doğrulamış.Kendiside başka yerde film falan çekilmiş,fatura babasına gitmişBabam her zaman ne olursa olsun doğru söyleyin der ısrarla bize.Ben yalan söyledim ya,öğrenince yalan söylediğim için kızacak;ama tabi bende gerçeği söylesem izin vermezdiniz falan diyede vurgu yapacam.Ki annemde itiraf etti,vermezdik diye,babamda kabullenir;ama işte ben yalan konusunda mahçup olduğum için kendimi haklı çıkartacak olsamda babamla yüz yüze gelip yalanımı savunmak istemiyorum,yalanımın ortaya çıkmasını istemiyorum.UTANIYORUM gerçekten
Bu arada gözlerimin altındkai mor halka ve gözlerimdeki kızarıklık azalsada halen çok belirgin duruyoDün bi doktor babama göz kızarıklığım için merhem vermiş,kullanıyorum;ama işte nişanlım gelene kadar geçmeyecek
2gün sonra geliyo.Hatta 48saatten az bi zaman kaldı,normalde ne sevinirdim o geliyo diye.
Üstelik en tatlı yoğunluğumuz için koşturup nikah işlemleri için tarih alıp gelinlik bakacağız.Ben pazartesiye kadar baya iyi olsaydım bari ya,bu arada nikah için reesimde çekilecem,ilk resmim,fotocunun çok rütuş yapması gerekecek morluk ve kızarıklıklar için özellikle.:):):)
Nişanlımın ilk tepkisini merak ediyorum,traji-komik durumum ya:roflol:senağlama
adacım o kadar sıkıntı stres yaaşamışsın ben güzel olacağına eminim.keşke daha önce üye olsaydımdaa sen burdayken bende gelirdim hastaneye yanına cidden..bi kaç günle kaçırdım heralde..
Tamam canım sabırsızlıkla beklıyorum :))
Nasıl pekı memnunmusun sen su ankı halıyle benımde burnum su an alcılı ama ucu acayip kalkık duruyo agzımı kapatamıyorum herkesde olan bı durummus herkes ıncek dedı ama hıc ıncek gıbı durmuyo
canım dualarımız seninle.Umarım morlukların bir an önce geçer.fatura olayı da anlattığın gibiyse umarım baban sana çok kızmaz.Allah yardımcın olsun canım.Ailen izin verse zaten sen böyle bişeye başvurmazdın.İşte böyle aileler izin vermeyince insanlar mecbur kalıp çok istedikleri şeyler için yalan söylüyorlar.Senin de ailen destek olsaydı eminim sen de böyle riskli bişeye girişmezdin.Sıkma sen canını.Sen yalan söylemeye mecbur kaldın.Çünkü ameliyatı çok istiyordun.Belki hayatında bu burunla daha çok mutlu olcaksın.Mutluluğun için böyle bişeye başvurdun.Umarım babanda anlayış gösterir.
Anladım canım cok teşekkür ederim cevabın için..Umarm hepimizin gönlüne göre olur :)Güzel düşünelim güzel olsun :))Canım valla benim burnum çok şekil değiştirdi bende anlamadım:)ilk alçılıyken beğeniordum,şekil olarak güzele benziyo,şöyle snaırım diyordum;ama ilk alçım çıktığında büyük şok geçirdim,hayalkırıklığı yaşadım,düşündüğüm yanından geçmediği gibi burundna çok herşeye benziyorduMoralim sıfırdı,sizler destek oldunuz,sizlerle moral buldum ve dediğiniz oldu,2.alçıdan sonra şekil daha farklıydı ve güzele benziyordu.CanımAsilemimde vardı yanımda.Sonra doktor bant taktı,burun bantlıkyken şuan daha farklı bi şekil oldu,çok beğeniyorum,ama bakalım altından ne çıkacak,açıkcası korkuyorum.Ama tabi bu bantlar çıktıktan sonrada daha şeklini tam almamış olacaak,buda değişecek;ama işte bari bantsız gezeceğimden güzel olsa bari tam şeklini almamış halide:)
Benimki çok kalkık değil Canım,rahatım çok şükür.1-2güne kadar bantları çıkartacam,Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve de korkuyorum:)
Eğer seninki kalkıksa iner Canım mutlaka merak etme.
Ayy keşke üye olmuş olsaydında gelseydin Canım yanıma yaaa.Ay ne güzel olurdu valla.Kulüpte tanıştığın insnalar mükemmeler ya.Eminim send eöylesin.
İnşllh Canım bu kadar acera ve sıkıntıya değimiştir.Bende çok merake diyorum valla:)
minikserçem teşekkür ederim:))
saol cnm ya..cidden bi kaç günle kaçırmışım gelirdim yanına ne güzel olurdu..kısmet..ama olsun sen taa buralara kadar gelmişsin güzel olacak burnun için..asilem de yalnız bırakmamış seni ne güzel..ben sonradan keşfettim burayı.bantlar ne zaman çıkıcak..fotolarını bekliyorum meraklaa bende olmak istiyorum yaa...takipteyim seniopuyorumnanaktan
Evet Canım,inşllh.
Bantları şimdi banyoya girip çıkartmayı düşünüyorum;ama çok heyecanlı,stresliyim ve korkuyorum
Aslında yarın nişanlım gelecek olmasaydı mümkün değil çıkartmaz,hep böyle bantlı gezerdim heralde:)çünkü gerçekten çok heyecanlıyım.Off nasıl bişe çıkacak bantlar altından acabaBant üstünden beğenime güvenmiyorum;çünkü daha öncede dediğim gibi bant üstünde beğenipte ilk alçılarım çıktığında çok şok olmştum
Banyo yapmak zorundayım;ama ayaklarım banyoya gitmiyo.Allahım yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim,ne olur değsin o kadar şeye,çok mutlu olayıııııııııım,iyiki diyebileyiiiiiiiim:
Neyse Canlarım ben kalkıp gideyim banyoya
Yarın bi ara kısaca girip rapor ederim.Daha nişanlımada hesap verecem,bakalım o ne diyecek top kazama
Dularınızı bekliyorum güzellerim.Kocaman öptüm.Herkese sevgiler selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?