ni dimek canımm:)doğrular...sen hangi okuldasın canım..malatyada yaşıyosun dimi?
cnmmm snein bantlarında çıkması lasımm:)artık reism ekle merakta bırakma bizi:)
adacığım sen de şöyle bir kanıya vardım:Niyeyse hep mutsuz olmak için burnunu kötü olduğunu düşünüyorsun.Şimdi ben senin burnunu görmesem tamam diyeceğim ama çok güzeldi diyorum sana.Seninle hastanede tanışmadan önce de çokkkk kötü diye bahsettiğin için ben kendimi kötüye hazırlamıştım her ihtimeale karşı ama hastanede güzel burnunu görünce şok geçirdim bunun neresi kötü diye.Senin abarttığını düşündüm.Şimdi de annene aynı şeyi yapmışsın annennde benim verdiğim tepkiyi vermiş bunun neresi kötü diye:))O yüzden ben artık sana inanmıyorum:))))))burnunun güzel olduğunu düşünüyorum.Gerçi sen de sonradan beğenmişsin ama emin olki canımmmmmmmmm çok güzeldi.Düşünsene ben kendi burnumdan daha çok beğendim diyebilirim senin burnunu.Lütfen canım rahat ol burnunu tadını çıkar.Sen alışkın olmadığın için sana öyle geliyor.Aslında burnun şekli değişmiyor sadece şişler inip daha kibar bir hal alıyor.Yani senin gözün alışmadığı için kötüymüş gibi görünüyor canım.Neyse herkesin beğenmesine çok sevindim özellikle de nişanlının beğenmesine mutlu oldum.morluklar geçsin hemen foto yükle canım.öpüyorum canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?