Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Adacım ben yeni üyelerdenim.Öncelikle sana çok geçmiş olsun diyorum.Umarım en kısa zamanda hayalindeki burna kavuşursun.Sabırsız bekleyişin sona erer.Bilge bey e ben de yaptırmayı düşünüyorum.Sizlerin düşüncelerini önemsiyor ve heyecanla gelişmeleri takip ediyorum.

Canlarımmmm nişanlım olduğu için giremiyordumnete,anam 5dk yalnız bırakmıyorki,sahurda girecektim ne yapıyosun diye bakmaya yeltenince hemen kapattım sayfayı:)
Merakta olduğunuzu biliyorum Canlarım.Nişanlım şimdi nikah işlemlerideki ilk adım için bazı şeyleri yerine getirmeye gitti,bende hemen nete koştum:)
Cumartesi gecesi banyoya girdim büyük bi stres,korku ve heyecanla.Banyo yaptım,aynanın karşsına geçip bantları çıkarttım.O andan aslında hiç söz etmek istemiyorum;çünkü yine şoktu benim için,bi yıkımdı diyebilirim.İnanın moralimm sıfır oldu,estetetik olduğu okadar belli ve o kadar kötü görüntüsü vardı ki...:)Banyodan çıkamadım,saçlarımı öyle bi taramışımki can sıkıntısından adeta yolmuşum Annem n eoldu diye seslendi,çok kötü diyebildim.Annem yaaaaa dedi,çık bi bakim.Böyle çıkamam anne dedim.Hayır çık dedi.Ya sen bandaj getir bana,bantlicam faaln dedim.Ya dur bi bakim ondan snra bantla dedi ve zorlada olsa banyodan çıktım.Annem beni gördü vee

Allah seni ne yapmasın,tüh sana bu mu çok kötü dediğin,çok güzel dedi.Beni nasıl korkuttun,eyvah dedim dedi.bEN ANNE MORLA OLSUN DİYE SÖYLÜYORSUN BİLİYORUM DEDİKÇE YEMİNLER ETTİ,VALLA GÜZEL DEDİ.Sonra babam karedeşlerim gördü,onalrda gayet güzel dediler,özellikle babam çok şaşırttı,süper olmuş dedi.Kaza sandığı için şunlarıda söyledi zavallı babam:) Millet sadece estetik olmak için milyarlar veriyoda böyle olmuyo dedi.Beni o an rahatlatsada söyledikleri ama kalıcı olmuyordu,aynaya bakamıyor,baktığımdada çok kötü oluyordum
Odadan odaya dolanıp duruyrdum.Annem kızıyo,gereksiz yere sorun yapıyorsun diyordu.Keşke öyle olsaydı,gereksiz yere sorun yapsaydım
Ve bende sabah 10sualrında gelecek olan nişanlımın stresi sardı,ona ne dicektim,kesin beğenmeyecekti beni.
Bunun üzerine çok kurdum kurdum.Bu yüzden inanın uyuyamadım,sahurdada ağzıma bişey vurmadım,sahursuz tuttum orucumu.
Neyse beklemediğim sabah oldu ve nişanlımın gelme saati yaklaştı.

Gözüme hafif bi kalem çektim,yüzümdeki morluklar,kızarılar ve beğenmediğim burnuma rağmen.
Beklediğimden 1saat erken geldi.Kapı çaldı,kim o dedim.Benim dedi ama ben nasıl kardeşime koş kapıya bak diyip kapının önündne kaçtım beni görmesin diye.Bu arada zaten yarım saat öncesinden mesaj atmış,beğenmeyeceği şekilde,çok çirkin bi görüntüm olduğunu söyleitşim:) Oda kuruntu yaptığımı düşünmüş sadece.Ve bu holde,babamlar falan hoşgeldind ,yo,ben odadan şöyle bi gözüktüm,hoş geldind edim ve odaya girdim.
Bu babamlara çok sıcakladım hemen üstümü değiştirehim bahanesiyle şok olduğu yüzümün hesabını sormak üzere bulunduğum odaya geldi hemen.
Sarılıp bu ne hal dedi,ne oldu gözüne,bu morlukllar ne dedi,ben burnunun bu hali ne diyecek sanıp daha çok elimle burnumu kapatır bi haldeydim.
Ben ameliyat oldum dedim.Ne ameliyatı diyip beni süzmeye başladı.Küçük bi kaza geçirdim,burnıumdan ameliyat oldum dedim.Kırıldımı ne kazası falan dedi.evet kırıldı ve top kazası dedim.(Allahım Affet,kandil kandil de yalan söyledimsenağlama)
İnceledi,çok kötü görüntüsü var dimi dedim.Yok valla normal dedi,çok şaşırdım.Nasıl normal ya dedi.Valla sen ameliyat diyince ben baktım hiç farketmedim dedi.Biraz rahatlar gibi oldum;ama herlade şoktan ne dediğini bilmiyo diye düşünüp tekrar canım sıkıldı.
Ve o saatten sonra devamlı sordum.Nasıl kötümü bak doğru söyle falan diyorum.Ya yok valla normal dedi.Burnun hiç dikkatimi çekmedi,gözaltı morlukların ve kızarıklık kötü dedi.Burnunda gayet normal dedi.Nişanlımın bu söylemi öncesinde rahatlatmak için söylüyo gibi gelsede yakınlığı,ilgisi ve huyu olmadığı halde devamlı yemin etmesi rahatlattı beni kısmen.
Burnum bana göre yandan çok süper duruyordu;ama öncen kötüydü.O yüzden nişanlımla konuşurken olabildiğinde yandan durup konuşmaya çalışıyo,yüzüne bakamıyordum,oda bakıyordu ısrarla yüzüme,delimmm:)

Onun bakışlarındaki sıcaklık ve sözlerindeki smaimiyeti çok açık hissediyo,hissettikçede dahada rahatlıyordum.
Sonrasında bi arkadaş geldi,ben önce çıkmadım,evde yok bildi;ama benim gelmemi beklemekte kararlı olduğunu görünce çıktım akrşısında,oda önce şok oldu ve ben bu şoku hep kötü ve anormal olduğunu sandığım burnuma bağlarken hayır burun normalde gözaltın ve göz kızarıklığın kötü dedi.OnDA RAHATLADIM;AMA İÇİMDEKİ Bİ ŞÜPHEDE DEVAMLI İÇİMİ KEMİRİYO,EMİN EDEmİYORDU BENİ;ÇÜNKÜ AYNADAKİ BURuN GÖRÜNTÜMDEN HOŞNUT OLAMIYORDUM;ama umut vaad edende bi burundu sanki;şişlikler inince güzel olacak gibi görünüyordu;ama işte şüphem yine devreye girip ya inmezde böyle beğenmediğim şekilde kalırsam dedirtiyordu.

Neyseki dün ev içinde,nişanlımın karşısıdna bu görüntüme alıştım.En çirkin halimle bile beğeniordu bana göre beni,çok başka bi mutluluk vardı:)
Herkese göre normal,bana göre anormaldim ben.
Sahura kalktık,aynaya baktığımda burnumun yanındkai şişlikler inmiş burnumda inceciklikten çıkmış biraaz şişmiş gibiydi,hoş,doğla görünüyordu sanki burnum,beğendim:):):)
1günde böyle bi değişiklik olur muydu yoksa benim gözümmü alıştı anlamadım.
Neyse sahur yaptık uyuduk,sabah kalktım aynaya tekrar baktım burun dünkü gibi incecik kötü görünmüyo,doğala daha yakın görünüyordu,daha mutlu oldum,artık BENDE BEĞENİYORDUM BURNUMU henüz daha eksiklikleri olduğunu düşünsemde.Umudum vardı 1günde böyle bi değişiklik olduysa Mükemmel doktorumun dediği gibi 1ayda çok daha başka olacak,ve beğenecektim:):):)

Sonuç itibaryile kızlar dünkü psikolojim asla böyle dışarı çıkamazken bugün dışarı çıkayı göze alıyorum:):):)
Burnumu dün herkes normal buldu,bense bugün normale dönüyo gibi bi ışık gördüm ve mutluyum.
1hafta sonra yeni burnumla kArşınızda olacam inşllh güzellerim.Beğeninize sunacam.
İnşllh o zamana kadar daha normal ve güzel olur.
Bana şiimdilik müsade arkadaşlar.Sizleri özlüyorum valla,sizlere yazmak herşeyi bildiğinizdende olsa gerek beni çok daha rahatlatıyo,aynı şekilde yorumlarınızı okumakda.
Şimdilik kocaman öpüyorum.Fırsat buldukça girmeye çalışacam,okuyacam yorumlarınızı nişanlımdna dolayı yazmaya vaktim olmasada.
Allah'a EMANET olun.
SEVGİYLE VE HOŞÇA KALIN.

adacımm döktürmüşsün yine kızopuyorumnanaktan çok sevindim canım bak bi günde bile değiştiğini hissetmişsin 1 ayda kimbilir nası olucak:)

Benim kuzenim de 4 yıl önce Ankarada ameliyat olmuştu.Bantları ilk çıktığında dünyası yıkılmış ,aynanın karşısında bayılıvermişti.Psikolojik olarak ailecek çöküntü yaşamışlardı.Doktor ne kadar zamanla güzelleşecek dediysede inanamamış.Ama aylar geçtikçe ,burun oturdukça güzelleşmiş ve şimdiki halinden çok çok memnun şimdi.

Sağolun kızlar söylemleriniz çok daha rahatlatıyo valla.
Eyvah nişanlım bu odaya geliyo:):):)
Hemen çıkıyorum:)

cnmmm snein bantlarında çıkması lasımm:)artık reism ekle merakta bırakma bizi:)

adacığım sen de şöyle bir kanıya vardım:Niyeyse hep mutsuz olmak için burnunu kötü olduğunu düşünüyorsun.Şimdi ben senin burnunu görmesem tamam diyeceğim ama çok güzeldi diyorum sana.Seninle hastanede tanışmadan önce de çokkkk kötü diye bahsettiğin için ben kendimi kötüye hazırlamıştım her ihtimeale karşı ama hastanede güzel burnunu görünce şok geçirdim bunun neresi kötü diye.Senin abarttığını düşündüm.Şimdi de annene aynı şeyi yapmışsın annennde benim verdiğim tepkiyi vermiş bunun neresi kötü diye:))O yüzden ben artık sana inanmıyorum:))))))burnunun güzel olduğunu düşünüyorum.Gerçi sen de sonradan beğenmişsin ama emin olki canımmmmmmmmm çok güzeldi.Düşünsene ben kendi burnumdan daha çok beğendim diyebilirim senin burnunu.Lütfen canım rahat ol burnunu tadını çıkar.Sen alışkın olmadığın için sana öyle geliyor.Aslında burnun şekli değişmiyor sadece şişler inip daha kibar bir hal alıyor.Yani senin gözün alışmadığı için kötüymüş gibi görünüyor canım.Neyse herkesin beğenmesine çok sevindim özellikle de nişanlının beğenmesine mutlu oldum.morluklar geçsin hemen foto yükle canım.öpüyorum canım.....

Ayy Canımmm valla haklı gibisin.sanırım kuruntu yapıyorum
CanımBenim şuanda beğeniyo gibiyim burnumu;rahatım artık,iyiki diyebiliyorum.Yinede tam emin olamıyorum,sanki bu büyü bozulacak bişeyler değişecek gibi geliyo,o yüzden dikkat et net söyleyemiyorum.Ufak bazı beğenmediğim yerler var;ama o daşişlikten öyledir diye düşünüyorum;ama genel itibariyle artık beğeniyorum,daha toparladı burun kendini sanki:)CanımBenim snein burnunda çok güzel,zaten sizler belirleyici oldunuz ya bende Bilge Bey konusunda.İyiki sizlerle tanışma imkanım olmuş.a.s.

cANLARIM,kk'NİN Güzel Melekleri yarın BAYRAM.
Şimdiden BAYRAMINIZI en güzel dileklerimle Tebrik Ediyo,hepinizi kocaman öpüyorum.
Biz nişanlım,ailem falan her sene şeker bayramında yaptığımız şeyi yapıyo,babaannemin bulunduğu köye,köyümüze gideceğiZ bugün.Köyde bayramı çok seviyorum,adeta "eski bayramlar" diye özlenilen bayramlar orda yaşanıyo gibi.Tüm amcamlar,halamlar,evli-bekar kuzenler,başka başka şehirlerden geliyo köye,orda buluşuyoruz.Aynı evin içinde yerlere yataklar seriliyo,sıra sıraya dizilip uyuyoruz.Bayram sabahı babaannem hepimizi erkenden ismiyle çağırıp uyandırıyo,elini öptürüyo ve hediyemizi veriyo.Büyükşehirde,burda bayram yaşadığımızda pek bilmiyorum bayramı,köy daha cıvıl cıvıl,adeta düğün evi gibi ev dolup taşıyo.Bugün geceden toplanıyo tüm büyük aile,şuanda bizim evde bir telaş,ütüler,banyolar falan yapılıyo,valizler hazırlanıyo,ütümüzü nişanlım yapıyo:) Kuzenlerle mesajlaşıyoruz,siz kaçta geliyorsunuz,biz şu saatte geliyoruz vs diye:)
Birazdan babam işten gelecek ve 1-2gibi 2saat uzaklıktaki köyümüze gideceğiz.Köye gideceğimiz için bayram coşkusunu yaşıyorum,dediğim gibi Köyde bayramı çok seviyorum,insanlar çokk sıcak,herkes cıvıl cıvıl ve balkondan izleyebiliyorsun çevredeki hareketliliği,gelen miSafire gösterilen güler yüzlülüğü;açıkcası kısacası şöyle diyebilirim köydeki bayramı büyükşehirdeki en güzel eğlence merkezindeki hareketliliğe tercih ederim.
Canlarım bunuda sizlerle paylaştım,sizlere yazamak,sizlerle paylaşımd abulunmak çok hoşuma gidiyo.
Bu arada Bakalım tüm aile ne dicek yeni burnuma,oda merak konum:)Herşey yolunda gider umarım:)
Tekrardan İYİ BAYRAMLAR diliyor,öpyüorum kocaman.
Sevdiklerimizle Nice Bayramlara inşllh.
HOŞÇA KALIN....

Canım benim valla iki gündür yazmaya çalışıyom başlığına yazamıyorum sitede bakım olduğundan, roman gibi yazmışsın valla bir solukta okudum, çok içten sıcacık olmuş hikayen, umarım kuruntularını bir kenara bırakıp şükredersin, resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)) İyi bayramlar hepinize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…