Asilem sen burnunu yaptırmış mıydın canım?fotonu merak ettim de
adacımmm canım çok çok çok geçmiş olsun bu maceranı da güle oynaya atlattın bak korktuğun gibi olmadı işte:)eminim güzel olmuştur nasıl diye sormuyorum bileo güzel fotolarını bi an önce bekliyoruz canım ..ailenin tepkileri nasıldı onları da merak ettim bakkaydirigubbakcemile2
Kızlar öğlen biraz daha uyudum,uykumu kısmen alıp sizlere geldim ve Malatya maceramın 2.turunu anlatayım.Hem bu kez Asilem gibi tatlı bi açıklamamda var:)
Adacığım yine o kadar güzel yazmışsın ki herşeyi heyecanla okudum.Sanki dün yanında olan ben değilmişim gibi:))Gerçekten seninle tanışma fırsatı bulduğuma ve seni gördüğüme çok memnun oldum.Bana yazdığın övgü dolu cümleeri okurken gerçekten çok utandım,yanaklarım kızardı..Benimle ilgili yazdığın tüm güzel şeyler için çokkkkkk ama çok teşekkür ederim.Nişanlım ve ben de sizi çok sevdik.Siz de çok sıcak insanlardınız.Sizden o elektriği alamazsak biz de sıcak davranamazdık.Sen de çokkkkkkk güzeldin o mor halinle bile.Gerçekten öyleydi bunu iltifat olsun diye söylemiyorum.Özellikle de sürmeli gözlerin çok alımlı duruyordu.Kısa da olsa sizinle sohbet etmek, vakit geçirmek çok güzeldi canım.İyi ki tanıdım seni.Kocaman öpüyorum...
Kıyamam canım ya. Hastaneyi arayıp doktorunla görüş kağıt falan göndermesinler. Hem söylediğin yalan utanılacak bir yalan değil ki kuzum :) sıkma canını. Burun ameliyatı da diğer ameliyatlar gibi çok önemli. Nefes alma sorunu olmasa bile görüntüsü bile insanın psikolojisini bozuyor. Dert etme canım benim eğer burnun istediğin gibi olsaydı zaten ameliyat olmazdın ki. İnşallah gün geçtikce güzelleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?