Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

canım benim mutlaka görüşeceğiz.Ben öğlen 13.30 gibi devlet hastanesinde olacağım.Rapor almayı düşünüyorum işe geç başlamak için.Oradaki işimi halledip araştırma hastanesine senin yanına geçeceğim.Belki de sen gelmeden ben geçmiş olurum hastaneye.Numaram var sen de .bir aksilik olursa BENİ ARA CANIM.BEN HASTANEDE SENİ BEKLİYOR OLACAĞIM

İnşllh görüşürüz Asilemim.Seninde işlerini Allah rast getirsin,kolay gelsin Canım.Tamam bi durum olursa ararım Canım.
Canım biribirimizi nasıl tanıyacağımızı biliyoruz,gerçi sen beni görmedin ama hastanede gördüğün yüzü gözü mor,kıpkırmızı gözlü,kocaman alçıyla ortalarda saf saf gezen hastanenin en çirkinini görürsen o benim işte:)
Bende seni güzelliğinden tanıyacam:)
Kardeşimde bugün azönce bindi otobüse Ankara'dan.Oda geliyo Malatyaya.Onla orda buluşup Adanaya döneceğiz.Bu kezde yanmda Canım kardeşim.Malatya maceramızı Allahın izniyle bu şekşlde sonlandıracağız.
Yarın görüşmek ve beni teselli etmek zorunda kalmaman dileği ile Canım.
Mutlu Yarınlar Canım.öptüm.

Canım aşk olsun.ne çirkinliği kız.sen eminim her halinle güzelsindir.hepimi ameliyatlı iken zaten çirkin olduk.herkes senin gibi kızarıyor morarıyor şişiyor.saçların uzun mu kısa mı canım.esmer misin sarışınmısın.boyun kilon falan nasıl.istersen özelden mesaj yaz bana.bir şekilde tanırız birbirimizi ama yine de sen tip olarak ufak tüyolar ver istersen:)))))

ada nın burnunu bende çok merak ediyorum gerçekten bende eylülün ilk haftası bilge beye ameliyet olucam....ve adanın fotograflarını çok merak ediyorum...nem ve asilemin yazılarını okuyunca karar vermiştim bilge beye ama ada nın ameliyet sonrası şoku kafamı karıştırdı....şimdide olmasammı diyorum ameliyat....bu adar asilem beni arkadaş olarak eklermisin rica etsem..fotograflarını görek istiyorum izninle çünkü kafamı karıştırdı ada...korkuyorum ada gibi pişman olursam diye...:çok üzgünüm:

sanırım sizde memnun kalmadınız burnunuzdan...rica etsem kime ameliyat oldugunuzu yazarmısnız bende ameliyat olmak istiyorumda...tercih degiştiririm en azından..sevgiyle kalın

kızlarrrrrrrrr size ada'dan bir sürü haber getirdim.Daha YARIM saat önce eve geldim.Hemen size haber vereyim dedim.Ada ile buluştuk.Burnu gerçekten çok süper olmuştu.Ada burada çok kötü bahsettiği için açıkçası ben daha kötü bekliyordum.Ama bandajlarını doktor yanımda açtı.Harika duruyordu.Eğrilik falan hiç yoktu.Deliklerin orantısı şekli kalkıklığı çok güzeldi.Ben nişanlımla otobüse biniyordum adanın yanına gitmek için.Neyse birz ilerledim otobüsün içinde.Baktım ki Burnu alçılı bir kız,gözleri de kan çanağı.O an acaba ada mıdır diye bir bocalama yaşadım.Ama hemen koltuğa oturur oturmaz arka mı dönüp Ada di ye seslendim ve gülümsedim.O da bana asilem dedi.O anda anladımki aynı otobüste karşılaştık ve birlikte hastaneye gittik.Neyse inince tanıştık öpüştük falan polikliniğe gittik.Tatlı doktorumuz bilge bey geldi.İkimizi de aynı anda odaya aldı.Benim kontrolümü yaptı.Herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Sonra fotoğraflarımı falan çektiler.Bilgisayarına atacakmış bilge bey 7.ayı doldurduğum için.En son 4 aylıkken çekmişti.Her neyse gelelim ada'ya.O ilk anda çok korkuyordu kötü oldu diye.Hatta doktor alçısını çıkardı bak sın diye aynadan.Ada çok korkuyorum bakmayacağım falan dedi.Ama ben gerçekten çok güzel bak falan dedim.Neyse o anda kalkıp baktı ve o da beğendi genel hatları ile.Yani mutluydu.Sandığı gizi olmaması onu rahatlattı.Daha sonra nişanlım ben ve adanın kardeşi ve ada kafeterya da oturduk sohbet ettik.Foto falan çektik.Herşey çok güzel geçti.Ada ve kardeşini evimize davet ettim fakat gelmediler(Adanın görüşmesi gereken birileri daha vardı.Bu nedenle gelemedi.Sonra vedalaşıp ayrıldık sevgili kknın melekleri.Şimdilik sizin merakınızı gidermek için bu kadar yazdım.Ada bugün 21.30 da biniyor.Eve gelince size detaylı herşeyi anlatır.Ayrıca kızlar ada da o mor hali ile bile çok güzeldi.Kimbilir burnun bandajları çıkarsa nasıl güzel olur.Kesinlikle burnu çok hoştu.Bilge bey bir kez daha harikalar yaratttı...

cnmmm adaya kaç kes dedimmm ilk burnu görmek çok tuhaf bşy... baksanaaa fıstık gibi olmuşşş sen gözleirnle gördün..neysee çok şükür kazasız belasız atlattı sende begendiysen içine sinmiştir şimdii:)hayırlıı olsun nediyelim güzel güzel resimlerini eklerde gözümüz gönlümüz açılır bizim:)

ne güzel bi buluşma olmuş:))ilk haberleri senden aldık teşekkürler asilemma.s.valla şimdi daha da meraklandım :1hug:

ne güzel bi buluşma olmuş:))ilk haberleri senden aldık teşekkürler asilemma.s.valla şimdi daha da meraklandım :1hug:

rica ederim canım.Sizlerin de çok merak ettiğini bildiğim için hemen kısaca yazmak istedim.::))))))Bence ADA'NIN burnundan sonra BİLGE BEYİN taliplileri iyice artacak.Gerçekten çok iyiydi.

Güzellerim Ada döndüüüüüüüüüüüüüüü:)
Canım Asilemiminde dediğini gibi akşam 9:30otobüsüyle geldik.Sabah 4te otogarda indik,taksiye atlayıp eve geldik,sahurumu yaptım,artık oruç tutacam:) Hemen sizlere bi yazayım istedim,bende sizlerin yazdıklarını çok merak ediyordum;özellikle Canım Asilemin:)

Asilem Canım Bneim o sıcaklığın,ilgin,alakan,kahven,eve davetin ve bende unuttuğun kalemin:) için ÇOK TEŞEKKÜR ederim.
Hiç bu kadar sıcak ve ilgili beklemiyoordum.Resimlerinden daha güzel ve yazılarındakinden ddaha içten,samimiydin.
Nişanlınla çok yakışıyorsunuz,Allah tamamına erdirsin,oda çok beyefendi iyi biriydi,biz estetiken güzellikten bahsederken nasıl bakıyordu şaşkın şaşkın:)
Sana ve 2.Malatya turuma,burnuma dair anlatacaklarımı daha sonra yazacam.şimdi uyuyup dinlenmek istiyorum,yorgunum:)
çok öptüm Asilemim başta seni ve diğer KK'nin meleklerini.

canım evet ada güzel güzel fotolarını eklerse gözümüz gönlümüz açılacak.Ben de çok merak ediyorum morlukların geçtikten sonraki adanın halini.Eminim süper olacak.

canımmmmmmmm rica ederim.Hayırlısı ile gitmenize çok sevindim.Maceranın en güzel kısımları asıl şimdi başlıyor.Çünkü burnunun bandajı çıktıktan sonraki tepkiler,ailen,nişanlın komşuların bakalım ne diyecek:)))))Ayyyyyy ne güzel bir top kazası diyecekler.Çünkü burnun gayet güzel olmuştu canım.Sen 6 ay sonra o burnu gör bak nasıl olacak.Acayip düzgün kip gibi yüzüne uygun bir burun olacak.Çünkü zemin olarak genel hatları ile çok güzeldi.İyice şeklini alacak o.Daha da güzelleşecek.Ayrıca kalemimin sende kalmasına çok sevindim.Senin için hatıra olur.:))))hadi bakalım canım sen de Bilge beyin güzel burunlu hatunları arasına katıldın..Maceran çok güzel geçti hayırlsı ile.Yani yolunda gitmeyen bişey olmadı.Atlattın zor kısımları.Tekrardan geçmiş olsun canım sana.Çokkkkkkk öpüyorum seni...

off bende çok merak ediyorum burnuşunu.Asilemin dediğine göre gayet başarılı olmuş.Hani senin ilk tepkinden dolayı az çekimser kaldım ama asilemcim taleplerin artacağını söyledi içim ferahladı doğrusu.Toparlanda şu fotoları ekle kuzum :)

Adaaaaaa gecmis olsun ve sana simdiden maasallah demek istiyorum. Sakin burnum soyle burasi boyle gibi paranoya yapma, henuz panik yapmak icin cok erken. Allah senin guzel kalbine gore verdi ve vermeye devam edecek insaallah yerimseniben
Burnu yaptirdin diye bizi unutmazsin umarim :))

Benimde içm daha rahat Canım;ama ben size hep söylüyordum Bilge Bey'e güvenin,o iyi,başarılı bi doktor.Benimki kötü olsa dahi bu benim şansızlığımdır Bilge Bey'in başarısızlığı değil;çünkü o kadar çok varki ona olmak isteyen ve ona olan,daha öncede bahsetmiştim.Benim şu morluklarım ve göz kıarıklığım geçsin esimlerle dönüş yapacam ve beğeninize sunacam,bakalım nasıl bulacaksınız?:)

Kız seni varya,ay ne tatlı dilisiniz ya,valla hepinizi öpmek istiyorum:umursamaz:
Laracrofttcummmm,Canımmm valla insan ister istemez paranoya yapıyo ay:)
ama şuan için gayet iyiyim hamd olsun Rabbime.
Kız ben sizi hiç unuturmuyum,sırdaşımsınız sizler benim.Benim asıl anlatacaklarım bundan sonra başlıyo ve paylaşımlarım:)
Daha burnumu sizlere görücüye çıkartacam,yorumlarınızı alacam,sonra ailemin,nişanlımın ve çevremdeki insanların düşüncelerini aktaracam.Daha önümde düğün hazırlıklarım ve düğünüm var,bunalrı bilem paylaşacam sizlerle ya,"Ada'nın Günlüğü"gibi bişey olacak bu topik:) her konuda almam gereken fikirleriniz olacak,beni takip etmeye devam edin güzellerim:) ve sizler beni unutmayın

canım evet ada güzel güzel fotolarını eklerse gözümüz gönlümüz açılacak.Ben de çok merak ediyorum morlukların geçtikten sonraki adanın halini.Eminim süper olacak.

Koyacam Canım resimlerimi,ay koymaz olur muyum?Sizler bana çok lazımsınız dahaaa.
Sizleri ÇOK SEVİYORUM yaaaa.Herkes çok iyi ve yardımsever bu topikte.
İYİKİ VARSINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…