Bir kücük tüp bebek meselesi

Inan o korkuyu cok ama cok iyi anliyorum kan testi verince bile inanmadim esime kizdim bu ndemek diye soka girdim sonra kan testine inanmadim eczaneden test aldim hep hayalinde o ciftcizgiyi gormek vardi hep yillarca agladim bi dugune gitsem aksaminda aglardim sabaha kadar herkes bisi solerdi zoruma giderdi pozitif olunca korkum gectimi hayir dahada korktum ya bisi olursa diye simdi gectimi hayir bukez onu gordum kokladim dahada korku bizler kolaylikla evlat sahibi olanadigimiz icin kiymetini dahada biliyoruz galiba eminim gonlundeki olacak arkadasim sadece hayirli zamanda o seni buluyo inan bana kendiliginden gelisiyo hersey sadece rabbime birak gonlunu o goruyo seni duyuyo sadece sabret canim inan

Eger tutarsa ki tek istegim bu... bende o korkuyu yasayacagim soyle bir karar da aldim ben ne zmaan istersem kimseye haber vermeden o zaman yaptiracagim esime bile 1 gun onceden soylicem basliyorm diye sadece kuzenim yanimda olacak. Cunku bu surecte kimse beni anlamayacak.. adetin ne zaman diye soranlar olacak... ben kendi capimda yasiyacagim herseyi esimle.. ve bir karar daha aldim 10 haftalik olana kadar kimseye soylemeyecegim nazarla falan alakasi yok yanlis anlasilmasin. Iste o kaybetme korkusundan hep o kalp atisini duyup hersey yolunda gittiginde soyleyecegim. Benimde hayalim o cift cizgi daha once gordum tekrar gormek istiyorum hayalim bu... gorsem de inanmam ki :) o kadar hayal geliyor bana da.. karar verdigimde emin degildim ama suan cok guclu hissediyorum pes te edicem cunku yapim boyle ama yine dimdik ayakta kalacam son kez... son kez diyorum cunku benim icin baska bir deneme olacagini sanmiyorum... hic tahmin etmezdm edemezdim. Biz karar veriyorduk esimin isleri bozuluyordu erteliyorduk bu hep boyle oldu bu aralar hersey iyi hersey guzel. Babamda yapmasaydi daha guclu olurdum yinede buna da sukur allah alnimizi kara cikarmasin insallah

Yabikide guclu olucakain bihayalin var ve sonuna kadar gidiceksin tabi kimseye solememen cok iyi hatta saklayabilirsen baya bi sakla durumusurekli sorarlar kafani doldururlar esinle sen bil bence bende senin gibi olmaz diyodum ama bak oluyo inan oluyo sadece inan canim

Vurdumduymaz degil de cok mukemmelliyetcidir. Ve benim hastaligim onun mukemmellik kavramlarina ters oldugu icin yanimda olmayarak durumlari görmezden geldi. Sizin adiniza cok sevindim. Birilerinin yaninizda olmasi ladar guzel birsey yik. Dilerim saglikla alirsuniz kucaginiza..

Eşinizin babası bu şekild e parayı vermekten vazgeçse neler hissedersiniz bir düşünün. Eşinizin sözleri çok ağır da değil. Onu dinleyin. Para konusunu bir daha açmadan gidip kredi cekin

ama haksız şu anda. bu şekilde o haklı diyerek konu düzelmiyor ki. babana laf söyletme tabiki. ama en haklıymışsın ben seni dinlemedim bir daha güvenmeyelim de, o daha da uzatırsa konuyu tamam hatalı olabilir ama benim babam konuyu uzatmayalım deyip kapat..

Bugun baban yan çizerse kotu olur dedi ne diycegimi bilemedim hala soyleyemedimde ben...

Canım bence bir an önce söyle eşine
Kendini ona göre ayarlasin eşin
Sonra duyarsa sana kızar bu sefer diye söylemedin diye

Nasil soylicegimi bilmiyorum konustugumuzdan haberi yok. Cok sinirlenecek hem kredi cektirmedi hemde erteletti diye. Ama babamda vermem demedi ayarlayabilirsem ayarlarim dedi ocaga kadar oyalayim esimi diyorum. Babamla esim arasinda kalmk istemiyorum oof

Gerçekten zor bi durum bu

Tabi sen taniyorsun eşini
Ne tepki vereceğini tahmin ediyorsundur
Tamam bekle ozman ocağa kadar inşallah baban verirde eşinle bi sorun çıkmaz aranda konuda kapanır gider

Gerçekten zor bi durum bu

Tabi sen taniyorsun eşini
Ne tepki vereceğini tahmin ediyorsundur
Tamam bekle ozman ocağa kadar inşallah baban verirde eşinle bi sorun çıkmaz aranda konuda kapanır gider

Esim normalde cok ama cok sakin. Ondan korkmam tepkilerinden de korkmam. Ama babama isteyerek istemeyerek yanlis birtek sey soylese ben onun kalbini kirarim diye korkuyorum.

Tek sorun bu baska bisey degil. Bir yolunu bulacagim artik cok zor durumda birakti esime karsi beni. Acaba benim paradan alip esime babam verdi mi desem ama illaki babam konuyu esime acar. En iyisi biraz bekleyip vermeyecegi kesinlesince soylemek esime. Babam hayatinda ilk dfa bana iyilik yapacakti esim bile inanamamisti ama ben artistlik yaptim babam benim ya falan diye ahh ahhh keske o gune donsemde herseyi tersine cevirsem.

Canim sakın öyle bişey yapma senin parandan felan vermE

benim içime doğuyor canım sanki baban
vericek bana öyle geldi sende eşine mahçup olmak zorunda kalmicaksin...

Eşinizin ailesinin yardım etmesi çok hoş..
Eşinizde hak verdim açıkçası muhtemelen benzer bir olay oldu ya da eşiniz babanızı iyi tanıyor keşke eşinizi dinleyip kendi imkanlarınız ile tedaviye başlasaydınız ya da imkanlarınız dahilinde rapor geçen bir merkez ile gorusseydiniz... tedaviyi ertelemeniz sizin zaman kaybınız olcak ..neyse olan olmuş babanızı tembihleyin ya da eşinizi bir süre uzak tutun olay büyüyecek ise tüp bebek tedavi dönemlerinde stres herşeyi geri tepiyor tecrübe ile sabit

Bugun baban yan çizerse kotu olur dedi ne diycegimi bilemedim hala soyleyemedimde ben...
o zmn git babana baskı yap eşimle aram bozulacak sen söz verdin diye plan yaptık de. madem babanı ezdirmeyecekmişsin..
ya da babanın hatalı olduğunu kabul et eşine, hatayı kabul etmek erdemdir yani hatalı olduğunu bile bile neden eşinin üstüne gidiyorsun hala anlayamadım

Eşim 1 -2 konuşup susacak insallah buyutmez bu sureci bana zehir etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…