Bir kücük tüp bebek meselesi

Haklısın canım bende sehır dısında yaptırdım inan yattığın yediğin attığın adım para malesef ki sehır dısı cok külfetli... Dusundugunden Bı kac bin lira fazla olmalı yanında

Evet cnm beni de o yordu zaten 5 bin tup bebek diyorlar embriyoskop bin tl embriyo dondurmaayi da dusunuyorum ne olur ne olmaz tekrar ilac kullanmak istemiyorum o da bin tl...

7 bin tutuyor... şuan tamda 7 bin paramiz var babamdan gelen kucuk giderlere gider diye dusunmustum iste.. sehir disi cok zor olacak ama malesef baska secenegim yok... bulundugum yerde 1 tup bebek merkezi var 8 bin + ilaclar diyor... rapor gecerli de degil..

Neyse yapacak bisey yok sıkışcaz ama olsun

Benim hesabim 8bin arti ne cikar hic bilmiyorum artilar beni cok korkutuyor

Hayirli olsun canim cok sevindim adina iste pozitifi gorunce hersey cozuluyor kendiliginden hic skinti yasamamis gbi oluyorsun benimde dusuncem acaba erteleyip biraz daha mi birikim yapsam oldu.. ama blmiyorum cok kararsiz kaldm...

Bende ilaclara baslamadan bal corekotu tarcinmi baslayim diyordum ?

Çok mutlu oldum sizin adiniza inah guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :) tedaviye baslayinca tabiki mesaj atarim size cok sagolun

Hadi ya cok uzuldum adiniza inanin ne diyecegimi bilmiyorum evet boyle insanlat var bende simdi yavas yavas cektim elimi ayagimi. Gorseniz esim 1 dediklerini iki etmez ne isterlerse yapar bulur getirir. Ciddi anlamda cok seviyor ailemi. Ama bu aralar babam biraz degisti anlam veremiyorum...

Allah islah etsin aile olacaklar birde

bir kere ailenizden para istemeniz baslı basınca hata... sizin ozel durumlarınızla ilgili sey için neden para versınler bu ay veremem deyıncede soka ugruyorsunuz. birde normal yolla yapın gıbısınde ayıplı bir lafa maruz kalmıssınız babanız tarafından bence ıkı aıledende almayın para ılla alacaksanızda kulagınızı gozunuzu kapayın gormeyın duymayın...

Ben babama karsi tek kotu lafi kaldiramam iyiligime de konussalar kaldiramiyorm ne yapayim yapimda yok.. lutfen sizde beni anlayin biraz baba bu sirtimi donemiyorm esim bile olsa laf soyletmek istemiyorum esimde baabasina cok duskun o da soyletmez ama ne yapayim

Sadece gecen gun muayeneye gittik 500 tl gitti o da saat 2 den aksam 6 ya kadar...

Zaten tedaviye baslayinca dusunemiyorum biliyorsunuzdur hazira dag da dayanmaz evet anlatirken kolay geliyor yasarken cok daha kotu allah kayinbabamdan razi olsun babama da yine helal hos olsun yapsada yapmasada basim ustune. Ama bu yaptigi unutulacak birsey degil. Para vermemesi yan cizmesi degil ama beni vazgecirmeye calisti ne gerek var dedi ya bunu unutmayacagim

Teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Tedaviye başladıktan sonra o kadar çok şey çıkıyorki evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. Araya bir sürü şey girebiliyor. Eğer kararın bu yöndeyse ve doktorundan eminsen başla bence. Umarım ilk denemede pozitifi alırsın.

Konuyu tam anlamamis olma ihtimaliniz yuksek. Biz kimseden para istemedik. Ayrica istesemde vermek zorundalar ailemiz onlar bizim.

Bizim aile de surec boyle isliyor. Bi ara babam sıkıştıginda kendi babasindan para aldi kayinbabam sıkışınca kendi annesinden alir. Cunku biz boyle gorduk. Ayrica zamaninda babam da annemin babasindan cok destek gormuş...

Tabi kide destek olacaklar yani aileden para istemek ayipmi ki kaldiki ben istemedim yapamam da boyle bisey kendi teklif etti

anladım sizin ailede oyle bızım aılede degıl kımse kımseye bırsey vermez kendılıgınden ondan bana tuhaf geldı fıkrımı soyledım allah tez vakıtte kalbınızdekını nasip etsın

anladım sizin ailede oyle bızım aılede degıl kımse kımseye bırsey vermez kendılıgınden ondan bana tuhaf geldı fıkrımı soyledım allah tez vakıtte kalbınızdekını nasip etsın

Olabilir canim herkesin aile yapisi ayni degil malesef benim ailemde boyleymis kizlarina destek cikmak istemiceklermis bende yasamis gormus oldm bundan sonra istermiyim hayir...

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim

Keske cok fakir olsalar da hala yardim etsem ben onlara ama iki tarafta cok zengin kacar tane evleri kiracilari gelirleri cok cok iyi allah daha cok verdin ama keske zamaninda biriktirseymisiz diyoruz herneyse allah aileninde hayirlisini versin herzaman evlat hayirsiz olmuyo malesef gulyuzlu pamugumla mutlu oluyoruz rabbim isteyen gecelerce aylar yillarca yavru icin aglayan tum kardeslerime hayirlisiyla kimseye muhtac etm3den nasip etsin insallah

Insallah amin canim bende suan bu konuyu acinca insanlarin neden senelerce tup bebek yaptiramadigini anlamiş oldum cunku cok pahali bir işlem. Allah yaptirmak isteyip yaptiramayan herkesin yardimcisi olsun diyorum. Evet bazilarinizin durumu iyi ama bazilarinin da ne zorlukla buldugunu ne zorluklar cektigini bu konuda da gormus oldum... allah onlarin yardimcisi olsun...

B
Allah razi olsun doktotum okadar yardimci olduki gereksiz ilac aldirmadi benim ilaclarim sadece750 lira tuttu ve ilk denemede oldu ailwmden daha cok destek oldu allah bin kez razi olsun doktorumdan

B

Allah razi olsun doktotum okadar yardimci olduki gereksiz ilac aldirmadi benim ilaclarim sadece750 lira tuttu ve ilk denemede oldu ailwmden daha cok destek oldu allah bin kez razi olsun doktorumdan

Nerde yaptirdin canim raporlumuydu peki. Ben rapor cikaramayacagim 2 kez asilama istiyorlar. Sizin sorununuz varmiydi?
Cok stresli bir surecmi ?

Nerde yaptirdin canim raporlumuydu peki. Ben rapor cikaramayacagim 2 kez asilama istiyorlar. Sizin sorununuz varmiydi?
Cok stresli bir surecmi ?
Emsey hastanesi kurtkoyde hayir raporlu degildi ama maddi olarak endusuk orasi ama ayni zamanda ben sadece oraya guvendim stres olmazmi yani etraftan vardi cocuk niye olmuyo diyen 3 eltim vardi ucude ayri yerden cildirtilar ama doktorum anne abla arkadas gibiydi onu hic unutamam anneler gununde anneme degil ona gidicem o derece yani

Bende istanbulda yaptiracaktim hersey istedigim gbi olmadi malesef. Simdide diyorumki bunda da vardir bi hayir demek rabbim kaderime burayi yazmiş. Cunku cok ani karar verdim ben. Istanbulda cok kafama yatmisti. Ama tutmaz diye korkmuyormuyum hemde cok. Ama ondada bi hayir vardir. Birde tup bebekte tutsa bile dogal gbi olmuyo icinde hep bir korku :) ne diyim yasayacagimiz varmis. Sizede hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…