daha önceki mesajda da belirtmiştim sizi en iyi ben ve benim gibi olan hastalar anlar bunlar zor yollar , başkaları aman tedavi gör ne olacak ne bekliyorsun halen diyenlere çok kolay geliyor ,2010 yılından bu yana herşeyi yaşadım her şeyi gördüm dökmediğim göz yaşı kalmadı.
Bütün bunlarda hep maddiyata dayanıyor bakmayın şimdi burada rahat yazdığıma eşimle her zaman aramız güllük güllüstanlık geçmedi çok yıprandık doktora görünüyorsun para ,tedavi sürecine geçiyorsun para, iğnelere başlıyorsun para, 2 güne bir yumurtalıkların durumu için kontrole gitmek için yollara düşüyorsun para, yumurta toplamı işlemi için hastaneye yatıyorsun dondurma işlemi için para, anlıcağın bu zorlukları kaseti nasıl başa sararsın hep öyle sararak tekrarladım. Rabbimin vermeye muradı var ise iki taşın arasından nasıl bitki çıkarıyor ise bize bir can nasip eder. Kulum boşuna uğraşma ne kadar tedavi görürsen gör senin nasibin kapalı diyor ise Rabbim yine hayırlısını nasip etsin. Kendimi böyle teselli ediyorum. Bu bir sınav ya sabır edeceğiz ne olursa olsun olumlu ve olumsuz bu sınava sabır gösterip sınavımızı geçeceğiz. Ya da Rabbim asi kullarından olmayı bizleri korusun.
Kimseden fayda yok en yakının ailen bile olsa bunu unutmayın. Yeri geliyor canım dediğin insanlar canınızı çıkartacak iş yapıyorlar size sizden başka dost yok, insanlar açık aramak dedikodu yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tekrarlıyorum aile iç durumunuzu bilemem ama babanızın tavrını ve davranışını hiç tasvip etmiyorum.
ayrıca eşinize bol bol mesir macunu ve keçi boynuzu yedirin inanın faydasını görecektir. Ayrıca sigara alkolden uzak dursun kullanıyor ise bütün bunları illa çocuk için değil kendi sağlığın içinde uygulamalıdır. Mesir macunu ve keçi boynuzu bu kış gününde gribe iyi geliyor hemde öksürük olayını kesiyor. Sadece erkekde tüp bebek için değerini artırmıyor.
Ben eşime önceleri alır yedirmeye çalışırdım. Aman ne gerek var derdi. Bu ay yumurta toplamından önce almış eline kavanozu hergün abartısız düzenli sabah akşam mesir macunu ve keçiboynuzu yedi adam :),
Rabbim yardımıcınız olsun babanızla olan mevzunu kapatın boşverin gitsin. Babana biz hallettik diye söyleyin fırsat vermeyin . Kayınpederinizden de Allah razı olsun maşallah diyeyim. Gönlünüzü ferah tutun...Dua ile Allaha emanet olun