Iyi aksamlar kizlar 4 senelik evliyiz 4 senedir cocugumuz olmuyor gerekli tedavileri yaptirip tup bebege karar verdik.
Neyse kredi cekecektik. Karar verdikten sonra ailelerimizle konustuk benim babam kredi cekmeyin ben veririm size dedi. Oyle deyince esimin ailesiylede konustuk... iki ailede bize gerekli destegi saglayacaklarini soylediler.
Ocak ayinda yaptiracagimizi annemle , babama haberini yolladim ki kendini ayarlasin zorda kalmasin diye. Ayni sekilde kayinbabamada.. hersey guzel giderken parayi tamamlamis ocagi beklerken bgun babama sordum ne zaman vericeksin parayi diye bana ben o ay icin tamam demistim ocakta da biseyler ayarlayabilirsem ayarlarim.. hem niye
tup bebek yapiyosunuz normal yolla deneyin zTen sorun yokmus ne masraf cikariyosunuz dedi şok oldum hic beklemiyordum ayni zamanda esimde babasiyla konustu kayinbabam size feda olsun ne zaman istiyosaniz vereyim demis...
Parasinda degilim vermesin ama esime karsi cok mahcup oldum cunku babanin verecegini sanmiyorum dedi bende hayir sacmalama tabiki de vericek babam o benim dedim. Şimdi ne yapacagim esime nasil soylerim hicbirsey soylemesemde ocagimi beklesem. En kotusu de babam bana bunu nasil yapar aklim almiyor..
Edit. Birikmis paramiz yetmedigi icin kredi cekicektik babam veririm deyince vazgectik kayinbabamdanda destek istedik... yani tedavi masraflarinin bir kismini sadece onlar vericeklerdi
Edit. Esim eve gelince babandaki parayla babamdaki parayi alip hesaba yatiralim kafamiz rahat olsun istedigimiz zaman baslayalim ddi. Bende canim babam dogal yolla olsun yasiniz kucuk daha dedi dedim...
Esimde pinkkk ben sana dedimmmm baban yzunden ertelemeyelim baban parayi ayarlayamaz bosuna ertelemis oluruz dedim needen beni dinlemiyorsun diye cikişti. Bende verecek cnm kim vermicek ddi flan dedim. Cok bozuldu istemiyorum ben ondan birsey belliydi boyle olacagi onun yuzunden 2 ay gec kaldik dedi. Bende adam kotu birsey demediki uzulmemizi istemiyor , tabiki de destek cikicak babam sozunun arkasinda durur , ayarlayabilirse bizden mi sakinacak parayi durumu olmassa o ayri ddm. Tamam pink istemiyoruz vazgectik deriz dedi.
Bende susstum tam tahmin ettigim gbi oldu..
Esim bana ertelemeyelim babani bosver biz kredi cekelim bak sonra elimizde patlicak dedi. Ben babam yapmaz oyle sey agzindan birkere cikar laf dedim. Israrla da soyledi bu ay yaptiralim 2 ay sonraya erteleme diye cok mahcup oldum. Yarin babamgile gidecez kesin babam bana soylediklerini esime de aynen soyler utanmasi yok onun kayinbaba ya esimde yazik ne derse tamam diyor. Of baba beni cok mahcup ettin yaa...! Keske hic konuyu acmasaydim sana..! Babaniza bile guvenmeyin diye boşa dememişler...