Evet, tabi ki hakaret anlamında yazmamışsınız. Ama Eleştiriniz yersiz olmuş. bunlar hassas zamanlar. Konu sahibi, ailesinin üstüne yıkmamış, aile önce kredi çekmeyin, biz veririz demiş, sonra vermemiş. Gayet haklı kırılmakta ama anne baba elbette bir şekilde telafi edilecek bu durumda.
Evlendikten sonra hayatımızdan biz sorumluyuz demenizi de anlıyorum. Çünkü ben bunu yaşıyorum zaten. Eşimle birbirimize sımsıkı tutunup ikimiz olarak ayakta durmaya çalışıyoruz. Ailem hiç destek olmayacağı için, açmıyorum bile mevzusunu. Ki açıkça istesem verirler, daha yeni kardeşime 800 binlik ev aldılar. Ama minnet ederler. 5-10 bin için ömür boyu minnet yükü çekerim.
O yüzden kendimiz bir yapıp bekliyoruz birikene kadar. Tekrar yapıyoruz. Ve benim zamanım sınırlı aslında. 5-10 sene bekleyemem.teşhisim Erken menapoz, 31 yaşındayım, her geçen zaman benim aleyhime. Belki 5 yıl sonra toplayacak yumurtam bile kalmayacak. O yüzden zamanı ve parayı iyi kullanmalıyım.
Şimdi bu durumda ailem bana destek olmalıydı. İşin gerçeği Budur. Olmadılar, hiç suçlamam ben, verin, ya da vermediniz demem ama içimde bir şeyler kopuyor mu, kopuyor işte.
Yine de konu sahibinin ailesi çok da kötü bir durumda değil. Pink butterfly, yerinizde olsam, eşime yansıtmam. Babam denkleştirememiş derim. Sonuçta iyi bir niyette bulunmuşlar başta ve manevi olarak destek olacaklardır. Yalnızca bir hesapsızlık yapmış babanız. Olabilir öyle hatalar. Bunu içinizde çok büyütmeyin. Siz biraz üzülüp unutacaksınız ama eşiniz ve ailesi unutmaz ve ummadığınız yerde önünüze çıkarırlar.