Bir kücük tüp bebek meselesi

İlacı,hastanesi, rahim filmi falan filanı yaklaşık 10 bine geliyor bir deneme. Tabi ki merkeze ve hastaneye göre değişiyor. Bir de mesela, histereskopi, ya da laporoskopi filan lazımsa 3000-4000 de onlara gidiyor ekstradan.

İlk denemede tutması da kesin değil. Bir kaç deneme yapanlar bir araba, ya da küçük bir ev alacak para harcıyorlar bu yolda. Çoğu kişiden 3.-4. Ya da 6. , 8. Denemem sözünü duyarsınız.

Seninki yine iyiymiş. Ben 2 deneme yaptım, annem biz de katkıda bulunalım diye çıkardı, 100 lira verdi. Almadım tabi, yoksa biz de yardım ettik derdi
Yok artık
Valla bizim eşimin ailesi ilk denemeye 10 bin verdi sonra da 2 bin 2 bin destekledi ameliyat için de 10 bin verdi aradaklileri saymıyorum annem babamın da kendi durumuna göre baya desteği oldu ben baya şanslıymışım ozaman yardım etmeseler onca tedaviyi rüyamda görürdüm

Oooy cidden az değilmiş. Ben 3-5 bin filan zannediyordum. Allah yardım etsin isteyenlere.
Teşekkürler cevabınız için :)
Ne demek :) tabi göz korkutmak gibi olmasın. Muhakkak daha uygun fiyatı olan yerler vardır. Ben daha önce pek çok tanıdığım memnun olduğu için, meşhur bir merkeze gidiyorum. Ama ucuz uygulamalar değil. Devlette çok daha uygun tabi ki, ama orda da bu kadar hızlı değil işlemler, ya da kriterleri var. Mesela devlet bana tüp bebek yapmıyor, şartlarına uymuyorum. Çokça sabır ve bolca para gerektiriyor bu süreç :)

40 bine yakın harcadık bizde
6 tüp bebek
2 aşılama
1 ameliyat
1 histeroskopi
3 rahim filmi
Profudan doçentine sayısız doktora da muayene parası verdim he ayda 300 vitamin ilaçlara gitti 2 yıl boyunca
İnsanlara kolay geliyor kendiniz ödeyin yapın edin de bakalım durumu varmı herkesin neden aile olmak önemli işte bu yüzden iyi zamanda herkes herkesin yanında kötü zamanda destek olmak önemli

Degisik.dusunuyorumda babamdan tup bebek icin para alacagim..utanirim bir kere birak kendinizi hazirlayin demeyi.cok cok yanlis.ayip geldi bana.hayat sizin iyisiyle kotusuyle.ailenizi mecbur tutmamaliydiniz.sonucta birikmisiniz de varmis

Degisik.dusunuyorumda babamdan tup bebek icin para alacagim..utanirim bir kere birak kendinizi hazirlayin demeyi.cok cok yanlis.ayip geldi bana.hayat sizin iyisiyle kotusuyle.ailenizi mecbur tutmamaliydiniz.sonucta birikmisiniz de varmis
Acilan konuyu okudugunuzdan eminmisiniz?

Babası teklif etmiş konu sahibi babasına para ver diye yalvarmamis

Bu arada neden utanıcak anlamdim ben
O.....k mu yapıyor

Acilan konuyu okudugunuzdan eminmisiniz?

Babası teklif etmiş konu sahibi babasına para ver diye yalvarmamis

Bu arada neden utanıcak anlamdim ben
O.....k mu yapıyor
Ne bicim konusuyorsunuz siz ? Uslubunuz tam mahalle agzi. Ben oyle bir sey demedim.ben oyle yetistim bunun icin para isterken cekinirdim konu sahibi ailesine kendinizi hazirlayin diyor.vermek zorundaymis gibi. Evlenince kendi hayatlarimizdan kendimiz sorumluyuz bir atamadi bazilari anne babalarin mecbur etmeyi uzerinden

Canım bende tüp bebekle bebek sahibi oldum, ilk çocuğu devlet karşılıyor biz bir kısmını ödedik ve üniversite hastanesinde yaptırdık çok şükür ilk denemede tuttu. Öyle güzel ilgileniyorlar ki sanki özel hastane gibiydi, siz özelde mi yaptıracaksınız ?

Siz hala anlamak istemiyorsunuz gerçekten

Konu Sahibi kredi cekicekken çekmeyin kızım ben veririm demiş babası
onlarda cekmemiş krediyi babası veremem demiş

Siz konu sahibinin avukati olmussunuz burada ya da bizzat kendisisiniz..ayip bir sey yapiyorsun demedim cekinirdim anlaminda yazdim ama maasallah konu sahibini ne sifata soktunuz.bravo :)
Küçük aklınıza kelime oyunu yapmayın lütfen

Siz kendiniz ben utanirdim dediniz
Bende onun üzerine
Öyle dedim neyse ya valla uğraşmam gece gece seninle

Konu ne uzerine ? Babam bana bunu nasil yapar ? Ne yapmis ki adam.bakin bir suru hikaye var burda.okuyun.
İlk tamam kredi çekmeyin vericem deyip sonra
Ben veremem demesi hoş deyil tabi vermicekse baştan demeseydi
Onlarda gider kredisni cekerdi anladın?

Küçük aklınıza kelime oyunu yapmayın lütfen

Siz kendiniz ben utanirdim dediniz
Bende onun üzerine
Öyle dedim neyse ya valla uğraşmam gece gece seninle
En ufak lafta o...sifatini yakistiracak birine benim cevap vermem hata :) hakaret ediyorsunuz kullandiginiz kelimelerle ortaya koydunuz kendinizi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…