Bir kücük tüp bebek meselesi

Artik kredi cekemeyiz bu saaten sonra yetişmez onun davasi öldü. Cok zoruma gitti hicbirsey diyemedim o 1 ay onceki adam gitmisti. Kayinbabam yapsaydi hic zoruma gitmezdi...

Evet onlara bende anlam veremedm cunku ben babama hep destek oldum odeymedikleri bisey oldu ben verdim ben yaptim. Zaten bunlar soylenmez ama o bana umut verip sonra boyle konuştu ya cok cok zoruma gitti. Babana bile guvenmeyeceksin.

Bence ocağı beklemeyin konuşmak için vermezse eğer ertelemek zorunda kalırsınız bir defa da annenizle konuşun o babanıza söyleşin yine olumsuz yanıt gelirse eşinizle paylaşın ki kendini ona göre hazırlasın

Bütün mesele 2 bin mi? Yani 2 bin lira için kredi mi çekecektiniz? Ben mi yanlış anlıyorum. Hic birikmisiniz,kenarda kotu gun paraniz yok mu? Diyelim hamile kaldiniz, dogum ücreti bile bundan daha fazla. Dogum icin de mi kredi cekeceksiniz? Bebek masrafını saymıyorum bile

Bilginiz olsun, sağlık güvenceniz varsa ilk tüp bebek denemesini devlet karşılıyor. Biz tıp fakültesinde yaptırdık. İlaçlarla birlikte 2.500 lira tuttu.

Babanız bir anlık iyi niyetiyle söylemiş olabilir daha sonra anneniz veya kardeşleriniz varsa düşüncesini değiştirmiş olabilir babanızın.Onlara yardım etmediyse eğer.Kayınpeder yardım edince de bize gerek yoktur diye düşünmüşlerdir belki.Bizim durumumuz da iyiydi ama 4 yıl olmadı kimseden de tek kuruş istemedik,borçlu olmamak adına.Kendiliğinden olana kadar bekledik.Ana baba da olsa eyvallah edilmemeli,sonra üzülüyor insan çünkü.Ki bu tedaviyi verdiler kimi 3 kimi 4 kimi 6 kez deniyor.Bu denemeleri de yapacak olursanız bu sefer de verecekler mi hamilelik oluşana kadar?İnşallah gerek kalmaz tedaviye.Bir de eşine de güvenmiyor olabilirler.Belki o parayı da bir yerlere harcar diye.İlk aklıma bunkar geliyor Can'ım.Yoksa evlatlarından kıskanmazlar bence.

Hayir almam ki artik babam vermesede benim param yetiyor tup bebege sagolsun

Birikmiş 4.5 milyarim var. O da cok gider oldu diye boyle. Daha fazlaydi 1.5 ay once 3binini çekmek zorunda kaldim. Problem para degil. Ben sadece tup bebek icin kredi cekelim birikmis paraya dokunmayalim demistim... ayrica Soyleyis tarzi cok ynlisti cok kirildim

Hayir ilkinde annemle konuşmuslar annem cok istiyor olmasini kardesimde etkilemedi eminim... esime de guvenmemesi icin hicbir neden yok. Yani hic anlamadm parasina kiyamadi heralde tutmama ihtimaline karsi

Ama siz böyle anlatmadınız ki, kredi çekecektik aileler engel oldu diye. Direk ailelerden para istemişsiniz gibi yazmışsınız ki herkes aynı şeyi anlamış.
Bu Arada babanız hiç de gönüllü değil parayı vermeye, sanki anlaşmamışsınız da emrivaki yapmışsınız gibi davranıyor

Evet olayin sokuyla cok eksik yazmis olabilirim.

Evet babam sanki yanina gitmisimde tup bebek yaptiricaz para ver demisim gbi davraniyor.

Ben babami cok severim asigim diyebilirim o kadar sey oldu bugune kadar tek laf etmedim. Ayrica ben hakkim olmayan birseyi istemedim. Benim ceyizimi ben yaptim kimse destek olmadi altinlarimi satip odedim tek kurus borc odetmedim onlara calismiyordum bile altinlarimi sattim. Bugune kadar lafini etmedim... dugunumde babam hicbir masraf yapmamasina ragmen 4 milyar para verdiler eş dost onun lafini bile etmedim.

Tek basima evlendim altinlarimdan da oldum. Ben isteseydim de vermek zorundaydi zaten. Ama kendi teklif etti yoksa ben isteyemezdim bile...

Bende tup bebek yaptirdm benzer seyler basimdan gecti esimin ailesi vericez dedi vermedi ama iyikide vermemisler tutmadiginds dillerine dusucektm ilki tutmadi zaten ikincide gene kredi cektik tuttu sukur

Denedim ben tüp bebek negatif cnm.
Ya maalesef aileler böyle dönekler, kayınpederin gibi iyi insanlar az.

Canım hiç üzülme.
Tedavi öncesi arınmış sakin bir şekilde olman lazım ki hormonlarının dengesi bozulmasın.
Bu iş kolay değil.maddi manevi insanı yıpratan bi durum.
Bende tüp bebek yaptım.ailemden destek aldım.çünkü tek maaşla ödeyebiliceğimiz bi para değildi.
Pozitif düşündüm ve her şey pozitif oldu.ilk denememde tuttu.
Şimdi dünyalar tatlısı 3 aylık bi bebeğim var.inşaallah seninde meleğin hemen gelir.

Canım benim tavsiyem de kesinlikle minnet etmeyin. Bende 4 yıllık evliyim ve 4 kez tup denedim. Sadece ilk tup denemem de benım ailem ve esimin annesi cok cüzzü bi miktar destek oldular. Benim ailem hep bizden yanada esimin annesi verdiği 1 kurusu hesap eder. Son 3 tedavimde hep kendimiz karsıladık sorduklarında da paramız var dedık. Kesinlikle istemeyin bosverım paranızı bırıktırdıgınızde tedaviye basayın. En azından hesap vermezsiniz. Laf siz duymazsınız

Hayir ilkinde annemle konuşmuslar annem cok istiyor olmasini kardesimde etkilemedi eminim... esime de guvenmemesi icin hicbir neden yok. Yani hic anlamadm parasina kiyamadi heralde tutmama ihtimaline karsi
Evet Can'ım ben de onu düşündüm.Ama hiç belli olmaz.Tüp bebek biraz riskli.İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın çok var öyle duydugumuz.

Rapor çıkarma şansınız varsa bence çıkarın. İlaçlar raporla çok uyguna geliyor. Tüp bebek ile hamileyim, rapor çıkarmayı beklemedim evet oldukça maliyetli sonu hayırlı olsunda para herşekilde bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…