- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi socialscientist
çok şanslısınnnBenim alt katta da piyanist şantör var
Gece kalkıp eşimle nişanımızı tekrarlıyoruz, yüzükleri takıp para takıyoruz birbirimizeçok şanslısınnn
Benım alt kattada hırk hırk hork diye gırtladıgını temizleyen mobilya toptancısı var?Benim alt katta da piyanist şantör var
Ben anlamıyorum onların kendileri düşünmesi gerekiyor aslında,siz hiç söylemeden... hamileyim eşime artık merkezdeki eve en az 5 yıl inmeyiz alta üste komşular. E bende2 bebek kimseyi rahatsız etmek istemiyoruz..ağlayınca ses koşturunca ses bilmiyorum her durumda konuşun ihmal etmeyin haklısınızMerhabalar
Burada çok fazla komşudan gelen sesler ile ilgili konular açıldı biliyorum ama bir de ben tavsiye alayım dedim. Başlamadan sevişme sesi olmadığını belirteyim
Yeni bir eve taşındım. Tam yattığım odanın altında alt komşumun oğlu saksofon ve gitar çalıyor. Güzel de çalıyor, severek dinliyorum fakat şu saatte de çalıyor.
Bir de şarkı söylüyor. Aynı şarkıyı 1000 defa çalıp söylüyor. Bazen saatlerce.
Gün içerisinde 2-3 saate hiç lafım olmaz. Sanat düşmanı falan değilim yani saksofon sesi duyunca çok mutlu olmuştum ilk başta. Ama bu saatte yanlış değil mi sizce? Uyuyamıyorum ve sabah işe gideceğim. Sonuçta müstakil ev değil burası dikkat etmek lazım.
Uyarmalı mıyım? Nasıl uyarsam? Kimseyi de tanımıyorum. Ters düşüp,inada binsin istemem. Tavsiyelerinize açığım.
nasıl yani ses olacak diye evinize gitmeyecek misiniz?ben gürültüye aşırı takık insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm hep.komşularınız böyle insanlar mıki?Ben anlamıyorum onların kendileri düşünmesi gerekiyor aslında,siz hiç söylemeden... hamileyim eşime artık merkezdeki eve en az 5 yıl inmeyiz alta üste komşular. E bende2 bebek kimseyi rahatsız etmek istemiyoruz..ağlayınca ses koşturunca ses bilmiyorum her durumda konuşun ihmal etmeyin haklısınız
Kusarım vallaBenım alt kattada hırk hırk hork diye gırtladıgını temizleyen mobilya toptancısı var?
Bı sure sonra alısıyosun mızıka sesi gibi geliyor sjsjsjsjssjKusarım valla
Aklıma geleni söylüyorum; ablasıBı sure sonra alısıyosun mızıka sesi gibi geliyor sjsjsjsjssj
Sesten aşırı rahatsız olanların psikolojik problemleri olduğuna ben de inanıyorum. Ben öyle biriyim çünkü. Küçüklükten beri özellikle stresli zamanımda sese aşırı tahammülsüzleşirim. Lisedeyken deneme sınavlarından kurşun kalem ile soruların altını çizen birinin yanına oturunca kriz geçirirdim. Bütün konsantrasyonum dağılırdı. Hiç normal değilim bu konuda. Konuyu da o sebepten açtım, abartıyorsam birileri uyarır diye düşündüm. Ama çoğu üye hemfikir benimle.nasıl yani ses olacak diye evinize gitmeyecek misiniz?ben gürültüye aşırı takık insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm hep.komşularınız böyle insanlar mıki?
Iyi bari umarim tekrarlamaz. Çünkü mantiken apartmanda ustundeki ya da altindaki evde olsun olmasin calinmaz sagdaki soldaki ust 2 alt rahatsiz olabilie yani. Beyni olmayan bile tahmin eder bence.Hic mi uyari gelmemiş anlamdim.İndim tıklattım kapıyı. Çalan kişi açtı. Çok güzel çalıyorsunuz tebrik ederim, zevkle dinliyorum ama çok geç oldu uyumam lazım sesten uyuyamıyorum, geç saatlerde çalmamanızı rica edebilir miyim dedim. Çocuk özür diledi, ben evde yokum sanıyormuş. Dikkat ederim dedi. Portakallı ev keki verdi özür olarak ve evime geri döndüm arkadaşlar. Ve de ses kesildineyseki medeni biriymiş.
Öyle bir komşum olmuştu biliyor musunuz. Lisedeyken üst katımın torunları ben üniversite sınavına girmeden bir önceki gece sabaha kadar tüm uyarılara rağmen darbuka çalmıştı. Allah iyi etsin onlarıBir tane darbuka al, o saksafonu bırakınca başla dümteka düm tek
Sesten aşırı rahatsız olanların psikolojik problemleri olduğuna ben de inanıyorum. Ben öyle biriyim çünkü. Küçüklükten beri özellikle stresli zamanımda sese aşırı tahammülsüzleşirim. Lisedeyken deneme sınavlarından kurşun kalem ile soruların altını çizen birinin yanına oturunca kriz geçirirdim. Bütün konsantrasyonum dağılırdı. Hiç normal değilim bu konuda. Konuyu da o sebepten açtım, abartıyorsam birileri uyarır diye düşündüm. Ama çoğu üye hemfikir benimle.
Yok ya ben evliyim zatenIyi bari umarim tekrarlamaz. Çünkü mantiken apartmanda ustundeki ya da altindaki evde olsun olmasin calinmaz sagdaki soldaki ust 2 alt rahatsiz olabilie yani. Beyni olmayan bile tahmin eder bence.Hic mi uyari gelmemiş anlamdim.
Kiz yoksa sen asagi in diyemi yaptı acebaaa
Yok artık nedir bu müzisyenlerden çektiğinÖyle bir komşum olmuştu biliyor musunuz. Lisedeyken üst katımın torunları ben üniversite sınavına girmeden bir önceki gece sabaha kadar tüm uyarılara rağmen darbuka çalmıştı. Allah iyi etsin onları
Hem saksofon caliyor hem sevisiyor. Nasil komsular buluyorsunuz yahuYok ya ben evliyim zatenama aşağıdaki bilmiyor olabilir iş dolayısıyla eşimle farklı şehirlerdeyiz şuanda ve eşim hiç uzun süreli kalamadı taşındığımızdan beri. Ama kız arkadaşı geliyor zaten arada sevişme sesi de duyuyorum
Apartmanda ben hariç herkes bayadır yerleşik ve ev sahibi. Belli bir samimiyetleri vardır, kimse karışmıyordur belki
Ya vallahi bir gün yağmurlu havada başladı çalmaya. Sanırım balkonda çalıyordu. Açtım camı dinledim, mükemmeldi.Hem saksofon caliyor hem sevisiyor. Nasil komsular buluyorsunuz yahu