Bir komşu konusu da benden...

Ben anlamıyorum onların kendileri düşünmesi gerekiyor aslında,siz hiç söylemeden... hamileyim eşime artık merkezdeki eve en az 5 yıl inmeyiz alta üste komşular. E bende2 bebek kimseyi rahatsız etmek istemiyoruz..ağlayınca ses koşturunca ses bilmiyorum her durumda konuşun ihmal etmeyin haklısınız

muzisyen ise ses yalıtımlı oda da calişması sart. su saatte apartmanda oturup saksafon çalınmaz.

Gün icinde gelen çocuk sesleri idare edilebilir ki benim oglum evde kostugunda ayak sesleri aşağiya gidecek diye annecim koşma diyorum. ya da bir oyuncağını yere vurarak ses yaptığında.

Bu saatte saksafon sesi olacak iş değil. yönetici varsa soyleyin kibar bir dille uyarsın.

Belli bir saatten sonra ne sesi olursa olsun hoş değil. Sürekli oluyorsa hiç çekilmez. Güzelce konuşmayı deneyin bence

nasıl yani ses olacak diye evinize gitmeyecek misiniz?ben gürültüye aşırı takık insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm hep.komşularınız böyle insanlar mıki?

nasıl yani ses olacak diye evinize gitmeyecek misiniz?ben gürültüye aşırı takık insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm hep.komşularınız böyle insanlar mıki?
Sesten aşırı rahatsız olanların psikolojik problemleri olduğuna ben de inanıyorum. Ben öyle biriyim çünkü. Küçüklükten beri özellikle stresli zamanımda sese aşırı tahammülsüzleşirim. Lisedeyken deneme sınavlarından kurşun kalem ile soruların altını çizen birinin yanına oturunca kriz geçirirdim. Bütün konsantrasyonum dağılırdı. Hiç normal değilim bu konuda. Konuyu da o sebepten açtım, abartıyorsam birileri uyarır diye düşündüm. Ama çoğu üye hemfikir benimle.

Benim üst çarparazdaki müzisyen ama gün içinde çalar genelde masumlar apartmanı dizisinde çalan şarkıları çünkü tam üstümdeki temizlik hastası artı safiyeden beter bağırır her gün şikayette edemiyorum apartman onların

Iyi bari umarim tekrarlamaz. Çünkü mantiken apartmanda ustundeki ya da altindaki evde olsun olmasin calinmaz sagdaki soldaki ust 2 alt rahatsiz olabilie yani. Beyni olmayan bile tahmin eder bence.Hic mi uyari gelmemiş anlamdim.
Kiz yoksa sen asagi in diyemi yaptı acebaaa

sizinki abarti degil. saat 23.30 da saksofon gibi bir muzik aleti calınmaz apartmanda. muzisyenler genellikle ses yalitimli oda yaptirip orada calisirlar. Bu normal değil.

Yok ya ben evliyim zaten ama aşağıdaki bilmiyor olabilir iş dolayısıyla eşimle farklı şehirlerdeyiz şuanda ve eşim hiç uzun süreli kalamadı taşındığımızdan beri. Ama kız arkadaşı geliyor zaten arada sevişme sesi de duyuyorum
Apartmanda ben hariç herkes bayadır yerleşik ve ev sahibi. Belli bir samimiyetleri vardır, kimse karışmıyordur belki

Yok artık nedir bu müzisyenlerden çektiğin evrenden bir mesaj olabilir bu komşuları bastırmak için aldığın aletlerle çok ünlü bir perkusyon üstadı oluyormussun şaka maka ben ciddi ciddi evin tabanında elimle bir şeyler çalarak şakayla karışık tepki veririm 12den sonraki sese. Benim yan odada bir ergen vardı sabah 7de PlayStation oynamaya başlıyordu gece 2lere kadar. Offf uyuyorum bennnnn diye bağırıyordum, ya da ufak ufak duvara tıklıyordum sesi kesiliyordu garibin:)

Hem saksofon caliyor hem sevisiyor. Nasil komsular buluyorsunuz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…