- 28 Kasım 2010
- 41.524
- 137.345
- Konu Sahibi socialscientist
Bu saatte saksafon
Sevisse daha iyiymis
Sevisse daha iyiymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flut calmaya baslayan herkesın ilk once yılan hikayesi dizisinin muzıgını calması gıbıAtabarı çalıyordu
O ses de geliyor arada anne-baba yokken genç çocuk kız arkadaşını getiriyor bazen. Ama ben ona pek takılmıyorum. Aşağıda kapı kapasalar burdan duyuluyor zaten, o ses de duyulur napalım her dakika olmuyor sonuçta diye düşünüyorum. Ama bu saksofon sürrrrekliii. Yani ne ciğer var maşallahhBu saatte saksafon
Sevisse daha iyiymis
Videoya bakınca aklima ilk su soru geldı, bır ınsan neden zurna calar?Bunu komsunu göster konu sahibi böyle yap de yapcaksan
sevişmeyi komşulara bırakmış kendi sanat yapıyorrrrBu saatte saksafon
Sevisse daha iyiymis
Sanatci kişilikleri magazinde gormuyon mu kuzum hangi tarz sanatci kişiliği oldu da önemliSaksafon caldıgı ıcın sanatcı kısılıgı vardır diye dusundum ote yandan haklısın
Ya hırboysa?
Bir de dolapta zurna aşkınaVideoya bakınca aklima ilk su soru geldı, bır ınsan neden zurna calar?
Ben olsam direkt yarın iş çıkışı kapılarını tıklatır merhaba ben üst kata taşınan yeni komşunuz bi kapıdan da olsa tanıimak istedim ismim şu falan der sonra da şikayetolarak değil ama rica olarak algılayın lütfen yaptığınız sanat süper hatta bana da sesini duymak çok keyif veriyor ama saat 9 dan sonra çalmazsanız çok öeönun olurum zira sabah işe gidiyorum ve ne kadar kulağa hoi gelse de ses olunca uyumakta zorlanıyorum derim. Bu kadar methiyeye karşılık ters cevap verecek insan yoktur benceMerhabalar
Burada çok fazla komşudan gelen sesler ile ilgili konular açıldı biliyorum ama bir de ben tavsiye alayım dedim. Başlamadan sevişme sesi olmadığını belirteyim
Yeni bir eve taşındım. Tam yattığım odanın altında alt komşumun oğlu saksofon ve gitar çalıyor. Güzel de çalıyor, severek dinliyorum fakat şu saatte de çalıyor.
Bir de şarkı söylüyor. Aynı şarkıyı 1000 defa çalıp söylüyor. Bazen saatlerce.
Gün içerisinde 2-3 saate hiç lafım olmaz. Sanat düşmanı falan değilim yani saksofon sesi duyunca çok mutlu olmuştum ilk başta. Ama bu saatte yanlış değil mi sizce? Uyuyamıyorum ve sabah işe gideceğim. Sonuçta müstakil ev değil burası dikkat etmek lazım.
Uyarmalı mıyım? Nasıl uyarsam? Kimseyi de tanımıyorum. Ters düşüp,inada binsin istemem. Tavsiyelerinize açığım.
Sesi beni cok rahatsiz ediyor gercekten.Videoya bakınca aklima ilk su soru geldı, bır ınsan neden zurna calar?
Benı de. Hatta Sevmedıgım tek uflemeli calgi kendısıSesi beni cok rahatsiz ediyor gercekten.
Biscolata erkeki mi acaba acacak kapiyi. Saksofon calan kac kisi var su Türkiye deBenı de. Hatta Sevmedıgım tek uflemeli calgi kendısı
Tam bir beyefendi....İndim tıklattım kapıyı. Çalan kişi açtı. Çok güzel çalıyorsunuz tebrik ederim, zevkle dinliyorum ama çok geç oldu uyumam lazım sesten uyuyamıyorum, geç saatlerde çalmamanızı rica edebilir miyim dedim. Çocuk özür diledi, ben evde yokum sanıyormuş. Dikkat ederim dedi. Portakallı ev keki verdi özür olarak ve evime geri döndüm arkadaşlar. Ve de ses kesildi neyseki medeni biriymiş.
Saksafonuyla sevişiyor bir nevisevişmeyi komşulara bırakmış kendi sanat yapıyorrrr
her gün çalsa keşke hem de yüksek sesle .benim apartmanda da operacı var biz çok çok memnunuz kayınvalidesi de keman sanatçısı arada o da çalar misssSaksafonuyla sevişiyor bir nevi
Benim alt katta da piyanist şantör varher gün çalsa keşke hem de yüksek sesle .benim apartmanda da operacı var biz çok çok memnunuz kayınvalidesi de keman sanatçısı arada o da çalar misss