Bir komşu konusu da benden...

Sesten aşırı rahatsız olanların psikolojik problemleri olduğuna ben de inanıyorum. Ben öyle biriyim çünkü. Küçüklükten beri özellikle stresli zamanımda sese aşırı tahammülsüzleşirim. Lisedeyken deneme sınavlarından kurşun kalem ile soruların altını çizen birinin yanına oturunca kriz geçirirdim. Bütün konsantrasyonum dağılırdı. Hiç normal değilim bu konuda. Konuyu da o sebepten açtım, abartıyorsam birileri uyarır diye düşündüm. Ama çoğu üye hemfikir benimle.
çoğu üye bu yazdığınızı okumadan önce onaylamış amaaaaa

çoğu üye bu yazdığınızı okumadan önce onaylamış amaaaaa
Yahu geç oldu benim mi algım kapandı acaba diye düşünüyorum ama benimle ne derdiniz var, neyi savunuyorsunuz şurada anlayamadım.
Çoğu üye konuya ilk postumu onayladı evet, çünkü müzik sanat harika bir şey olsa da gece 23.40'ta apartmanda bangır bangır enstrüman çalınması doğru değil. Bunun benim hasta ruhlu olmam ile ne alakası var?
Veya sese hassasiyetim olduğunu ilk posta yazsam ne değişecekti. Ben hasta ruhlu bir tipim diye gece yarısı müzik aleti çalmak doğru bir şey mi olacak? Valla anlamadım. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Benım alt kattada hırk hırk hork diye gırtladıgını temizleyen mobilya toptancısı var?

Benim alttaki amcada bir horluyor mübarek yan odada sanki =( Millete saksafoncular, kemancılar bize horultucular, gırtlak deşen jacklar 🤷🏼

Sesten aşırı rahatsız olanların psikolojik problemleri olduğuna ben de inanıyorum. Ben öyle biriyim çünkü. Küçüklükten beri özellikle stresli zamanımda sese aşırı tahammülsüzleşirim. Lisedeyken deneme sınavlarından kurşun kalem ile soruların altını çizen birinin yanına oturunca kriz geçirirdim. Bütün konsantrasyonum dağılırdı. Hiç normal değilim bu konuda. Konuyu da o sebepten açtım, abartıyorsam birileri uyarır diye düşündüm. Ama çoğu üye hemfikir benimle.
Sacma sapan saatte olan sesten rahatsiz olan sacma sapan saatte olan sesten rahatsiz olan insandir. Neden psikolojik problemi olsun yahu 🤣

Benim alttaki amcada bir horluyor mübarek yan odada sanki =( Millete saksafoncular, kemancılar bize horultucular, gırtlak deşen jacklar 🤷🏼
Benim yan odama bitisik acayip sesler çıkıyor alttaki cocuk böguruyor anasi danasi bagriyor. Esya cekiyor. Diger yandaki bagriyor .
Kiski mistikil ivim ilsi😑

ne dedin yahuuuuu ben var anlamamakkkkk :KK53:
Sacma sapan saatte olan sesten rahatsiz olan insan
Sacma sapan saatte olan sesten rahatsiz olan insandir.
Dibini aramayin diyorum 🤣

Yani sorunu falan oldugundan degil rahatsiz olunacak saatte oldugu ya da rahatsizlik duzeyinde oldugu icin rahatsiz oluyordur bircok kisi diyorum. 😀

Bunu alnima yazip tum kapilari calacagim komsularin kucuk hirbolar belki anlar ama sanmiyorum🤣

Benim yan odama bitisik acayip sesler çıkıyor alttaki cocuk böguruyor anasi danasi bagriyor. Esya cekiyor. Diger yandaki bagriyor .
Kiski mistikil ivim ilsi😑

Üst katımdakilere hiç girmedim ama. Sese bende hassasım tamam gün içindede kendimi kontrol ediyorum fakaat
Şuan saat 00:57 tepemde 42 numara ayaklı genç 46 numara terlikle evi tavaf etmekte. Bizde mi sorunluyuz o zaman?

Aklıma dolapta zurna çalan kız geldi. Şikayet şart.
Konudan bagımsız olarak şu posta hökürdüm jskdisşdiis dolapta neden zurna calınır ki? Ya bi de zurna nedir? Hshshshhsks ya kimmiş o kız ışınlanıp gıdıcem yanına atılıcam boynuna dicem zurna ne allasen hemi de dolapta :KK70:

Üst katımdakilere hiç girmedim ama. Sese bende hassasım tamam gün içindede kendimi kontrol ediyorum fakaat
Şuan saat 00:57 tepemde 42 numara ayaklı genç 46 numara terlikle evi tavaf etmekte. Bizde mi sorunluyuz o zaman?
ayak numarası nasıl anlaşılıyor?

Benimki gene kavga gurultu halinde esya cekiyor. Bitiremedi bitiremedi. Ay bir gorsen bütün pisligini balkonlardan camlardan silkeler. Oyle insanlar. 🤢
Yok ya her seyin bir tahammulu sınırı var. Susuyoz ama napalim

ayak numarası nasıl anlaşılıyor?

Şimdi şöyle açıklayayım sayın üye. Asansörde gördüğüm kadarıyla eşimle aynı numara ayakkabı kullanıyor bu ergenismus. Ama hani çocukken annelerimizin terliklerini giyer ve ses çıkarırdık ya aynen öyle ses duyuyorum. Muhtemelen ayağından büyük terlik kullanmakta. Şimdi ortalama çıkarttığı ses dalga boyları ölçümünden ben onun 46 numara olduğunu düşünüyorum. Sizce bir sakıncası yoksa tabi.

Ah konu sahibi ah ben uyarilar mi yapmadim tatli dille, karsilik mi vermedim. Kadin bana mi satasmadi durduk yere ah neler neler. Cevren hoduk olmasin. Ben hayatimda böyle apartman gormedim.
Isin garip yani bunlar hep birbiriyle kavga eder, kapiyi suratlarina acmazlar hem bakarsin oturmaya gitmisler hem soverler arkalarindan o kadar ilgincler ki.
Zaten uyarilar geliyordu insanlar hakkinda bu kadarini beklemiyordum.
Masumlar apartmani 2🤣

Benimki gene kavga gurultu halinde esya cekiyor. Bitiremedi bitiremedi. Ay bir gorsen bütün pisligini balkonlardan camlardan silkeler. Oyle insanlar. 🤢
Yok ya her seyin bir tahammulu sınırı var. Susuyoz ama napalim

Ben susmadım aslında yönetim, kapıcı, ev sahibi hepsine söyledim. En son ev sahibim., ki aynı kişi üst katımda ona ait. Dedi çıkart ev senin. Pandemi dedim, kış dedim kıyamadım. Ama hala ses hala ses. O eşya çekmeleri ben artık duymuyorum o kadar alıştım. Ama ilk başlarda deliriyordum. Allah bize sabır versin. Zira insan olan anlar.

Ben susmadım aslında yönetim, kapıcı, ev sahibi hepsine söyledim. En son ev sahibim., ki aynı kişi üst katımda ona ait. Dedi çıkart ev senin. Pandemi dedim, kış dedim kıyamadım. Ama hala ses hala ses. O eşya çekmeleri ben artık duymuyorum o kadar alıştım. Ama ilk başlarda deliriyordum. Allah bize sabır versin. Zira insan olan anlar.
Bende susmadim gittim insanlikla muhatap olup rica ettim, satasti kavga ettim , ses yapti ses yaptim falan birini ev sahibine soyledim ama yok yok cozum yok.
Insan degiller demek ki. Yav neler yaptıklarını anlatsam zaten agziniz acik kalirda cok belli olurum 😀

Ah konu sahibi ah ben uyarilar mi yapmadim tatli dille, karsilik mi vermedim. Kadin bana mi satasmadi durduk yere ah neler neler. Cevren hoduk olmasin. Ben hayatimda böyle apartman gormedim.
Isin garip yani bunlar hep birbiriyle kavga eder, kapiyi suratlarina acmazlar hem bakarsin oturmaya gitmisler hem soverler arkalarindan o kadar ilgincler ki.
Zaten uyarilar geliyordu insanlar hakkinda bu kadarini beklemiyordum.
Masumlar apartmani 2🤣
Benim eski apartmanım öyleydi. Hatta o zaman evli değildik ne dedikodumuzu yaparlardı. Taşınırken özellikle komşuların işinde gücünde düzgün insanlar olmasına dikkat ettim. Tek sıkıntımız saksofon olsun diyorum🤣

Konudan bagımsız olarak şu posta hökürdüm jskdisşdiis dolapta neden zurna calınır ki? Ya bi de zurna nedir? Hshshshhsks ya kimmiş o kız ışınlanıp gıdıcem yanına atılıcam boynuna dicem zurna ne allasen hemi de dolapta :KK70:
Zurnanın sadece erkekler tarafından çalınabilir algısını yıkmak için zurnayı tercih etmiş :)

Bende susmadim gittim insanlikla muhatap olup rica ettim, satasti kavga ettim , ses yapti ses yaptim falan birini ev sahibine soyledim ama yok yok cozum yok.
Insan degiller demek ki. Yav neler yaptıklarını anlatsam zaten agziniz acik kalirda cok belli olurum 😀

Kanun, yasa yok ki. Neymiş efendim belli bir desibelin üstüymüş. Polislerde bişey yapamıyor. Ah yapılacak olsa ben neler yaparım. Aklımda bişey var. Terörist var galiba şüpheleniyorum diyip şafak operasyonu yaptırtcam. Belki akılları başlarına gelir. Ama köpek ciğerim izin vermiyor bakalım sonu ne olacak. Sizede fikir olsun 🤣

X