Yaw yan flüt çal, ney cal, hiç olmadı saksafon çal zurna olmaz arkadaş çok çirkin yaw ne estetik ne sanatsal ha bi de dolaptaoff ya ben buna neden cok güldüğğmm
nasıl yani ses olacak diye evinize gitmeyecek misiniz?ben gürültüye aşırı takık insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm hep.komşularınız böyle insanlar mıki?
Alt komşum yaşlı imkanım var evet mis gibi köy havası hatta bana bahçeli ev daha avantajlı malum pandemi,ama üst komşumun çocuğu vardı eşim işten gelince yatıp uyuamıyorduk gittim konuştum gece saat 11den sonra uyku saati lütfen çocuğunu erken yatır,evde top oynuyordu,siz heralde sorun etmezsiniz böyle durumları bende insanları rahatsız edeceğini bile bile aynı davranışları gösteren,ve buna normal gözüyle bakan kişilerin psikolojik rahatsız olduğunu düşünüyorum..
benim alt kattakiler olsa olsa dugun sarkicisi orgçu ismail olurdu galiba ve o kadar cok ses yapiyorlar ki gece gunduz org calsa ondan iyi derdim sanirim orguna kurbaaaannnn ismaaaiiiiillll
Öyle bir komşum olmuştu biliyor musunuz. Lisedeyken üst katımın torunları ben üniversite sınavına girmeden bir önceki gece sabaha kadar tüm uyarılara rağmen darbuka çalmıştı. Allah iyi etsin onları
Yaw yan flüt çal, ney cal, hiç olmadı saksafon çal zurna olmaz arkadaş çok çirkin yaw ne estetik ne sanatsal ha bi de dolaptaoff ya ben buna neden cok güldüğğmm