Bir komşu konusu da benden...

Zurnanın sadece erkekler tarafından çalınabilir algısını yıkmak için zurnayı tercih etmiş :)
Yaw yan flüt çal, ney cal, hiç olmadı saksafon çal zurna olmaz arkadaş çok çirkin yaw ne estetik ne sanatsal ha bi de dolaptaoff ya ben buna neden cok güldüğğmm

nasıl yani ses olacak diye evinize gitmeyecek misiniz?ben gürültüye aşırı takık insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm hep.komşularınız böyle insanlar mıki?
Alt komşum yaşlı imkanım var evet mis gibi köy havası hatta bana bahçeli ev daha avantajlı malum pandemi,ama üst komşumun çocuğu vardı eşim işten gelince yatıp uyuamıyorduk gittim konuştum gece saat 11den sonra uyku saati lütfen çocuğunu erken yatır,evde top oynuyordu,siz heralde sorun etmezsiniz böyle durumları bende insanları rahatsız edeceğini bile bile aynı davranışları gösteren,ve buna normal gözüyle bakan kişilerin psikolojik rahatsız olduğunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…