- 4 Şubat 2019
- 3.852
- 8.597
-
- Konu Sahibi socialscientist
HoşbuldumSocialscientist hosgeldın
Evet uyarmalısın, bu saatte olmaz.
Tabiki yanlış. Inip pardon ama saat muzikli aletler calmak icin cok gec gunduz normal saatte cok abartilmadgi sürece keyifle dinlerim ama suan zamani degil deyin.Merhabalar
Burada çok fazla komşudan gelen sesler ile ilgili konular açıldı biliyorum ama bir de ben tavsiye alayım dedim. Başlamadan sevişme sesi olmadığını belirteyim
Yeni bir eve taşındım. Tam yattığım odanın altında alt komşumun oğlu saksofon ve gitar çalıyor. Güzel de çalıyor, severek dinliyorum fakat şu saatte de çalıyor.
Bir de şarkı söylüyor. Aynı şarkıyı 1000 defa çalıp söylüyor. Bazen saatlerce.
Gün içerisinde 2-3 saate hiç lafım olmaz. Sanat düşmanı falan değilim yani saksofon sesi duyunca çok mutlu olmuştum ilk başta. Ama bu saatte yanlış değil mi sizce? Uyuyamıyorum ve sabah işe gideceğim. Sonuçta müstakil ev değil burası dikkat etmek lazım.
Uyarmalı mıyım? Nasıl uyarsam? Kimseyi de tanımıyorum. Ters düşüp,inada binsin istemem. Tavsiyelerinize açığım.
Belki kendileri farkında değildir diye düşündüm. Ev biraz eski yalıtım yok. O yüzden mi bu kadar duyuyorum acaba bilemiyorum.Aslında kendileri düşünmeli. Bu saatte olacak iş değil. Ama tabi kavga etmeye gitmeyin. Kibarca dersinizi anlatın.
O ne yaAklıma dolapta zurna çalan kız geldi. Şikayet şart.
Sanatını saatinde icra et genc adam, yoksa bozuşuruz.... Desın sjsksksksksksTabiki yanlış. Inip pardon ama saat muzikli aletler calmak icin cok gec gunduz normal saatte cok abartilmadgi sürece keyifle dinlerim ama suan zamani degil deyin.
S... o saksofonu bi yerine diyemezsin çünkü diyebilsek oyle derdim
Terbiyesiz.
Uflemeli calgiyi kim duymaz arti bir ses yalitimi yapilmadan. Cok iyi niyetlisin cinimBelki kendileri farkında değildir diye düşündüm. Ev biraz eski yalıtım yok. O yüzden mi bu kadar duyuyorum acaba bilemiyorum.
tabıkıde uyarmalısınız rahatsız olmadıgınızı dusunur devam eder.Bendekı bebek aglama sesı ona bısey dıyemem..ama bu sesi uyarırdım kesinlikleMerhabalar
Burada çok fazla komşudan gelen sesler ile ilgili konular açıldı biliyorum ama bir de ben tavsiye alayım dedim. Başlamadan sevişme sesi olmadığını belirteyim
Yeni bir eve taşındım. Tam yattığım odanın altında alt komşumun oğlu saksofon ve gitar çalıyor. Güzel de çalıyor, severek dinliyorum fakat şu saatte de çalıyor.
Gün içerisinde 2-3 saate hiç lafım olmaz. Sanat düşmanı falan değilim yani saksofon sesi duyunca çok mutlu olmuştum ilk başta. Ama bu saatte yanlış değil mi sizce? Uyuyamıyorum ve sabah işe gideceğim. Sonuçta müstakil ev değil burası dikkat etmek lazım.
Uyarmalı mıyım? Nasıl uyarsam? Kimseyi de tanımıyorum. Ters düşüp,inada binsin istemem. Tavsiyelerinize açığım.
Ben bir klarnete hayır demem ama, bu saatte degılUflemeli calgiyi kim duymaz arti bir ses yalitimi yapilmadan. Cok iyi niyetlisin cinim
Hirbo çıkmasında once bir yavaştan baslasin bana pek olumlu donus olacak gibi gelmiyor nedense. Icim fesatta olabilir. Ama kim gecenin 23.30 unda calgi calar yahu meyhane mi ora gazino muSanatını saatinde icra et genc adam, yoksa bozuşuruz.... Desın sjsksksksksks
Saksafon caldıgı ıcın sanatcı kısılıgı vardır diye dusundum ote yandan haklısınHirbo çıkmasında once bir yavaştan baslasin bana pek olumlu donus olacak gibi gelmiyor nedense. Icim fesatta olabilir. Ama kim gecenin 23.30 unda calgi calar yahu meyhane mi ora gazino mu
Atabarı çalıyorduAklıma dolapta zurna çalan kız geldi. Şikayet şart.
bence çalmaya devam etsinn hele ki sizin altınızdaki evse çocuğu çok tebrik ediyorummmm devamlı çalsınnnnMerhabalar
Yok aslında iyi insanlara benziyorlar. Ben ilk taşındığım gün börek yapıp getirmişlerdi. Bir önceki evimde komşular hanzo olunca burası cennet gibi geldiydi.. Ben güzelce çok güzel çalıyorsunuz ama uyuyamıyorum saat çok geç falan diyeyim bari..Hirbo çıkmasında once bir yavaştan baslasin bana pek olumlu donus olacak gibi gelmiyor nedense. Icim fesatta olabilir. Ama kim gecenin 23.30 unda calgi calar yahu meyhane mi ora gazino mu
Bir gidip soyle bakalim yazarsin ne tepki vereceklerYok aslında iyi insanlara benziyorlar. Ben ilk taşındığım gün börek yapıp getirmişlerdi. Bir önceki evimde komşular hanzo olunca burası cennet gibi geldiydi.. Ben güzelce çok güzel çalıyorsunuz ama uyuyamıyorum saat çok geç falan diyeyim bari..
Anlayamadım?bence çalmaya devam etsinn hele ki sizin altınızdaki evse çocuğu çok tebrik ediyorummmm devamlı çalsınnnn