Bir komşu konusu da benden...

Bu saatte saksafon
Sevisse daha iyiymis
O ses de geliyor arada anne-baba yokken genç çocuk kız arkadaşını getiriyor bazen. Ama ben ona pek takılmıyorum. Aşağıda kapı kapasalar burdan duyuluyor zaten, o ses de duyulur napalım her dakika olmuyor sonuçta diye düşünüyorum. Ama bu saksofon sürrrrekliii. Yani ne ciğer var maşallahh

Konuşmalısınız, normal değil çünkü, gündüz çalsın dediğiniz gibi gece rahat bıraksın insanları.

Ben olsam direkt yarın iş çıkışı kapılarını tıklatır merhaba ben üst kata taşınan yeni komşunuz bi kapıdan da olsa tanıimak istedim ismim şu falan der sonra da şikayetolarak değil ama rica olarak algılayın lütfen yaptığınız sanat süper hatta bana da sesini duymak çok keyif veriyor ama saat 9 dan sonra çalmazsanız çok öeönun olurum zira sabah işe gidiyorum ve ne kadar kulağa hoi gelse de ses olunca uyumakta zorlanıyorum derim. Bu kadar methiyeye karşılık ters cevap verecek insan yoktur bence

istek şarkı yapardım ben olsam .hatta müzik yaparken fırsat bulamaz acıkmıştır diye pasta kek bir şeyler de götürürdümmmm

İndim tıklattım kapıyı. Çalan kişi açtı. Çok güzel çalıyorsunuz tebrik ederim, zevkle dinliyorum ama çok geç oldu uyumam lazım sesten uyuyamıyorum, geç saatlerde çalmamanızı rica edebilir miyim dedim. Çocuk özür diledi, ben evde yokum sanıyormuş. Dikkat ederim dedi. Portakallı ev keki verdi özür olarak ve evime geri döndüm arkadaşlar. Ve de ses kesildi neyseki medeni biriymiş.

Tam bir beyefendi....
Gel kulagımın dibinde cal der insan boylesıne de.
Senın adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…