bir kiracı konusu da benden olsun

Gayet de haklıyım...buradaki kiracıların bana haksızsın demesi beni haksız yapmaz...

Dikkatinizin ev sahiplerinin ve hatta hem ev sahibi hem kiracı olduğunu söyleyen iki üyenin de sizi haksız bulduğu gerçeğini kasıtlı es geçtiğini mi düşünmeliyiz bu durumda?

Kira miktarını paylaşmamanız ayrıca manidar.

Bu yorumun ekran görüntüsünü aldım, ev sahibime göndermemek için zor tutuyorum kendimi... Ellerinize sağlık.

Gayet de haklıyım...buradaki kiracıların bana haksızsın demesi beni haksız yapmaz...
Çıkıp tepinseniz de haksızsınız. Kanun karşısında da, hakkaniyette de, halk arasında da. Hak-sız-sı-nız. Bu yüzden de kiracınızı evinden edemeyeceksiniz.

Ben ev sahibiyim,ben de sizi haksız buluyorum kusura bakmayın.
Enflasyonu biz mi artırdık demişsiniz bir de ,ev kiralarının enflasyon üzerindeki etkilerini bilmemek mümkün değil de kabul etmek mi istemiyorsunuz,sizin gibi gözünü para hırsı bürüyenlerin hayli etkisi var.

Tahliye için müşkül durumda olduğunuzu mahkemeye ispatlamanız gerek ,tahliye tarihini bekleyin sizde..%25 olayı kalkacak diyorlardı gelişmeleri bilemiyorum

Devlet kiracılara ev sahiplerinin borcunu ödeyin demedi ama ev sahiplerine yüzde 25 zam yapın dedi.
Devlet bile baş edemiyor ev sahipleriyle, kiracı nasıl etsin.

Kiracıyı çıkarın 3000 dolara kiraya verin doymadı şu insanlar ya.

Fırsatını bulunca yakar yıkarım, vicdanmiş, insanlıkmış gözüm görmez diyorsunuz yani bence de çıkartın siz bu kiraciyi.belki daha insana benzeyen birilerine denk gelir insancıklar.sizin kimsede hakkınız falan yok.hak dediğin hakedene verilir.sizin gibi dini imanı para olmuşlar değil.allah sizin gibilere merhamet versin ne diyeyim.ne paraymiş arkadaş.herkes insanlıktan çıkıyor.3, 5 bin lira için vicdanınızın, merhametinden üstünde tepindiğinize yetiyor mu şimdi? 5 katı kiraya versen de pişman olmazsın sen merak ette. Tek pişman olma kıstası cebine giren paranın mimatrı ya.Sanki mutlu mu olacaksınız o parayla? Sihirli mi bu para?.Bu kadar enflasyona karşı koyamayacaksan ev koleksiyonu yapmaya kalkmayacaktıniz hanımefendi.sizin için bağlanmayı göze aldım.dedim bir umut utanırsınız.hadi bu yoru.a da basın şikayet etti mi gitsin.

Son düzenleme:

Arz talep dolayindan degil. "Ev sahipleri insanlarin zor durumda kaldigindan faydalandi" denilir ona

Benim bulundugum bolge ,rusya ukrayna savasi van depremi ve yeni depremde en cok goc alan bolgelerden biri oldu.Bende ev sahibi olarak soyleyeyim kiracimiz cikiyordu sirf depremzede diye 500 tl ye kiraya verdik esyali bir sekilde o da normalde almazdik da karsi tarafi uzmemek adina alindi.normalde bulundugum sehirde en begenilmeyen semtlerde normal kiralar giris kat 10.000 tl oldu ki kapanin elinde kaliyor.Sen kiracilar soyleyince haksiz olmuyomussun yaaa al bende sana ev sahibi olarak yaziyorum suan.yaptigimi yap demiyorum ama azicik insafli ol diyorum sende farkindasin bu ülkede yasamak icin hergun savas verdigimizi ki buraya dondugunde krediyi odeyememekten korkuyosun.Zaten ulkemizin suanki halinde gurbette oylarini kullanip ekönömi cohh iyi gurbet koti koti diyenlerin parmagi var.Madem korkuyosun odeyememekten kal 2-3 sene daha gurbette al eurolarini ode kredini pasalar gibi kimseyide kendi korktugun hayata surukleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…