Tamam ben yardim ediyorum ama tutupta kadının evinin işini yapmiyorum sadece angarya işlerini yapıyorum hergün yaptıgım ugrayıp market fırin vb dısardan ihtiyacı sorup varsa alıp getiriyorum, giderken varsa çöpünü atıyorum bu kadar. Yoksa diger bulasık yıkama çamaşır perde asma varsa evinde yapılacak agır iş yada yemek yaptıgımda götürmem hergün yapılmıyor zaten arada yapılıyor yani kendi çagırdıkça bende evdeysem başka işim yoksa filan.
Diger saydıklarım neden piyasa altı bende bilmiyorum aslında. Sadece benim anlatmak istedigim bazı ev sahiplerinin piyasayı kızıştırması. Yoksa bu ekonomide herkesin kirası bizim sokagın saydıgım komşuların kirası kadar olması gerekiyor diye diretmiyorum. Bu zaten abes olurdu çünkü ev var evcik var. biraz piyasa kızıştırırken evinin durumuna da bakman gerekir aa filanca 15 bin yapmış da bakalım senin ki o kalite de mi. Misal daireler aynı olmasına ragmen alt katımda balkon yok bende var camları da pimapen degil, içini bilemicem tabi görmedim, bina zaten 30 40 yıllık.. yüksek zam beklerken evinin durumuna bi bakman da gerekir yani.. hani bi ara ulkemizde 2. el araç fiyatları sıfırı geçmişti ya ha öyle saçma bi zamandayız yani. Bakarsın evi eskidir 30 yıllıktır ne bileyim kötü durumdadır ama ooo filancanın ev sahibi 15 bin yapmış ben de isterim.