Bir kere daha benzer konu

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
34
Aklimdan yasadiklarimi atamiyorum. Esimin ailesi tarafindan cok kotu haksizliga ugradim. Yasadiklarimi sindiremiyorum. Kv belli ki bana dolmus doldurmus kendini. Yillarca bir kere bile kalbini kirmamistim. Guya yuzum asik diye uzerine alinip is yerimdeyken arayip beni telefonda azarladi. Hersey boyle basladi. Esimi kendisinden uzaklastirmakla sucladi beni. Evimize gelmesin diye mesafeli davranmakla sucladi. Azarladi. Kizinin kayinvalidesi gibi olsaymis gorurmusum ama o iyiymis. Bunun gibi seyler. Sonrasinda telefonda benim soyledigim cumleleri degistirip iftira atti bana. Herseye ragmen bayramda gittik elini optuk. Ama buz gibiydi. Sonra bize yerlesmeye kalkti. Beni suraya gotur sunu al gezdir demeye basladi. Ama resmen sabrimizi zorladi. Cok cirkinlesti. Bizde kalmaya geldi evi on dk mesafede. Huzurumuzu bozmak icin geldi. Bizde kaldiginda tek kelime konusmadim tartismamak icin. Yok gibi davrandim sinirimden. Esim sen boyle birisi degildin anne deyince artik boyle bir kvyim dedi. Bayram gunu evimde beni azarlamaya devam etti. Ben de beni hayvan gibi azarlama dedim. Bunun uzerine bana hayvan dedin diye kufurler etti aileme bana. Esime bana beddua etti. Esim de evden gonderdi annesini. Bir hafta sonra yine geldi ozur dileyip benim babamla konusmaya. Ama halen bana iftira atmaya devam etti. Gorumcem de olayla alakasi olmamasina ragmen esime beni kotuledi. O da iftira atti. Ama inanilmayacak seyler. Bana hakaret etti. Simdi kimseyle gorusmuyoruz.

Benim icim hic rahat degil. Cok mutsuzum. Kendimi cok fazla haksizliga ugramis hissediyorum.

Bir diger mesele de ne esim ariyor ne ailesi. Olum var hastalik var. Iki gun sonra kotu birsey olsa esim vicdan azabi ceker diye korkuyorum. Esimle bugun yine konustuk. Hayvan gibi dememeliydin dedi. Ben bunu soylerken kendimi hayvan yerine koyarak soyledim dedim ama annesi o sekilde anlamamis. Benim tek hatam bu. Sizce bu soz ne sekilde anlasilir.

Ayrica zamaninda gorumcemle dertlesmistik karsilikli. Hepsini abarta abarta ustune kata kata esime anlatti. Onun da bana anlattigi tonla sey vardi esi ve kayinvalidesi hakkinda ama ben hicbirsey anlatmadim karsilik olarak. Bu cok adice degil mi. Cok canim yaniyor. Aklimi nasil rahatlatacagim bilmiyorum.

Ben de sizin anlattığınız gibi anladım. Hayvanı azarlar gibi azarlama demişsiniz

Ben de sizin anlattığınız gibi anladım. Hayvanı azarlar gibi azarlama demişsiniz
Sonrasinda da acikladim bir hafta sonra geldiginde. Hayvan konusmadigi icin azarlayamaz. Insanlar hayvanlari azarlar. O yuzden oyle dedim bak turkce anlatiyorum dedim. O zaman da hayir dedi. Sen kime hayvan diyorsun dedim sana sen de parmaginla beni gosterip sana diyorum dedin dedi. Asla oyle birsey yasanmadi. Ama derdimi anlayinca iftira atti bu sefer de.

Ben de kvdeniz gibi anladım,biri bana hayvan gibi azarlama dese ben de kendime alınırim. Neden çünkü hayvan gibi azarlamisimdirda karşılığını böyle almisimdir. Her iki turlude haksız değilsiniz. Kadın yer ariyormus bulmuş,belli ki niyetiniz hayir ama karsinizdakiler şerli uzak durmakta fayda var.

Bu kadar sinik ve sessiz durmak orselemiyor mu gururunuzu? Kendi evinizde hakaretlere ugrayıp hıc yerine konup, ölüm var diye empati yapmak nesi?
Kırmızı cızgılerınız olsun hayatta, babanız gecse o cızgıyı orda dur demeyi bilin.
Kendinize saygı duyun. Kendisine saygi duymayana kimse saygı göstermez, stres topu muamelesi yapar
Karar verin, birey misiniz? Stres topu mu?

Sonrasinda da acikladim bir hafta sonra geldiginde. Hayvan konusmadigi icin azarlayamaz. Insanlar hayvanlari azarlar. O yuzden oyle dedim bak turkce anlatiyorum dedim. O zaman da hayir dedi. Sen kime hayvan diyorsun dedim sana sen de parmaginla beni gosterip sana diyorum dedin dedi. Asla oyle birsey yasanmadi. Ama derdimi anlayinca iftira atti bu sefer de.

Hayatından çıkar gitsin bazıları da sırf anne diye mazur görülmemeli. Huzur bozuyorsa az ötede bozsun bi zahmet düşünmeye değmez.

KaynanıZın yaptıkları çok çirkin . Ama siz de keşke ‘hayvan gibi’ demeseydiniz çünkü ben de kayınvalidenizin anladığı gibi anladım . ‘Hayvanmışım gibi azarlama’ deseydiniz o zaman sizin kastettiğiniz anlam olurdu . Yani bana göre ...
Görüşmemeniz hayırlı olmuş. Hastalığı filan düşünmeyin eşiniz illaki barışır bir iki gün sonra anası sonuçta . Keyfini çıkarın bu günlerin

Ya tabii ki hayvan konuşamaz ama genelde bu söz karşı tarafa hakaret için kullanılan birşey en azından ben öyle biliyorum . Fakat bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi kayınvalideniz çok çiğ ve saygısız . Bir yerde iyi olmuş , görüşmeyin işte . fırsat

Bu arada kaynananiz davranışlarıyla zaten tam bır hayvan. Hatta hayvanda Merhamet Var onda yok. Yaratıkta denebilir.

Bayağı bayağı aynı şeylerden geçiyoruz. Şu kendisini doldurup arayıp sayınması bile.
Sizin şansınız; eşiniz anladığımca bu durumlardan dolayı size yüklenmiyor. Ben de ise “Bunlar yaptı, dedi ama sen sebep oldun. Şöyle şöyle yapsaydın kendisini doldurmazdı” diyen bir eş var.
Ve bayankatip gibi sabrına karşılık boşanma aşamasına gelmiş bir kadın :)
Sizin şansınız bol oldun umarım

Kiz nasil yuklrnmiyo adam bosuyi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…