• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kere daha benzer konu

daha yeni banlandim bu sitedeki ilk günüm cezadan sonraki , o yüzden mümkün mertebe yumusatarak yazicam . Neden size saygi duymayan biri icin vicdan yapip ölüm falan var diyorsunuz ? Esiniz arkanizda durmus ve kesmis görüsmeyi . Neden kendiniz araniyorsunuz ? birakin efendim ölüm varsa var , yazik yani size .

Bırakın düşünmeyin. ALLAHA havale edin. Görüşmesin eşiniz de. Sakin görüşmesi için teşvik etmeyin. Zamana bırakın. Su akar yolunu bulur. Evde onların konularını dahi açmayın. Hayatınıza onlar yokmuş gibi devam edin.Eşiniz de huzur buldukça açmayacaktır konuyu.

Aklimdan yasadiklarimi atamiyorum. Esimin ailesi tarafindan cok kotu haksizliga ugradim. Yasadiklarimi sindiremiyorum. Kv belli ki bana dolmus doldurmus kendini. Yillarca bir kere bile kalbini kirmamistim. Guya yuzum asik diye uzerine alinip is yerimdeyken arayip beni telefonda azarladi. Hersey boyle basladi. Esimi kendisinden uzaklastirmakla sucladi beni. Evimize gelmesin diye mesafeli davranmakla sucladi. Azarladi. Kizinin kayinvalidesi gibi olsaymis gorurmusum ama o iyiymis. Bunun gibi seyler. Sonrasinda telefonda benim soyledigim cumleleri degistirip iftira atti bana. Herseye ragmen bayramda gittik elini optuk. Ama buz gibiydi. Sonra bize yerlesmeye kalkti. Beni suraya gotur sunu al gezdir demeye basladi. Ama resmen sabrimizi zorladi. Cok cirkinlesti. Bizde kalmaya geldi evi on dk mesafede. Huzurumuzu bozmak icin geldi. Bizde kaldiginda tek kelime konusmadim tartismamak icin. Yok gibi davrandim sinirimden. Esim sen boyle birisi degildin anne deyince artik boyle bir kvyim dedi. Bayram gunu evimde beni azarlamaya devam etti. Ben de beni hayvan gibi azarlama dedim. Bunun uzerine bana hayvan dedin diye kufurler etti aileme bana. Esime bana beddua etti. Esim de evden gonderdi annesini. Bir hafta sonra yine geldi ozur dileyip benim babamla konusmaya. Ama halen bana iftira atmaya devam etti. Gorumcem de olayla alakasi olmamasina ragmen esime beni kotuledi. O da iftira atti. Ama inanilmayacak seyler. Bana hakaret etti. Simdi kimseyle gorusmuyoruz.

Benim icim hic rahat degil. Cok mutsuzum. Kendimi cok fazla haksizliga ugramis hissediyorum.

Bir diger mesele de ne esim ariyor ne ailesi. Olum var hastalik var. Iki gun sonra kotu birsey olsa esim vicdan azabi ceker diye korkuyorum. Esimle bugun yine konustuk. Hayvan gibi dememeliydin dedi. Ben bunu soylerken kendimi hayvan yerine koyarak soyledim dedim ama annesi o sekilde anlamamis. Benim tek hatam bu. Sizce bu soz ne sekilde anlasilir.

Ayrica zamaninda gorumcemle dertlesmistik karsilikli. Hepsini abarta abarta ustune kata kata esime anlatti. Onun da bana anlattigi tonla sey vardi esi ve kayinvalidesi hakkinda ama ben hicbirsey anlatmadim karsilik olarak. Bu cok adice degil mi. Cok canim yaniyor. Aklimi nasil rahatlatacagim bilmiyorum.
Eşinizi görüşmeye teşvik edin kendiniz olabildiğince mesafeli olun bazı insanlar laftan anlamaz böyle insanlara denk gelmişsiniz malesef kendine dert etme Allah'a havale et.

Bırakın düşünmeyin. ALLAHA havale edin. Görüşmesin eşiniz de. Sakin görüşmesi için teşvik etmeyin. Zamana bırakın. Su akar yolunu bulur. Evde onların konularını dahi açmayın. Hayatınıza onlar yokmuş gibi devam edin.Eşiniz de huzur buldukça açmayacaktır konuyu.
Ş anda durum oyle zaten. Yokmus gibi davraniyoruz ama bu sefer de yok sayamayip sadece konusmamayi tercih ediyor gibiyiz. Dun esime cok uzgun oldugum konusunu actim. Benim bi beklentim yok onlardan dedi. Ben takmiyorum sen de takma dedi. Icinde ne yasiyor bilmiyorum ama.

Esimle bugun yine konustuk. Hayvan gibi dememeliydin dedi.
Hiç savunma yapma. Dediysem dedim de ve konuşturma eşini.

Eşimin babası gile son gittiğimizde oldu bu olay.
bebegim acayip bir sekilde ağlıyordu. Ne yaptıysam susturamadım. Gecenin 11' i bu arada. Elektirikli süpürgeyi arıyorum ki belki açarım da susar diye düşündüm. O esnada kayınvalide ne aradığımı sordu. Ben de süpürgeyi dedim.
" yaaa evimi süpüreceksin? 😳😳
Gözlerinin içi parladı. Zaten gerginim çocuk susmuyor. Sinirli bir şekilde
" tabiki hayır " dedim.
" ben de sevinmiştim evi temizleyeceksin diye"
" içerde çocuk ağlıyor duymuyor musun? Ne temizliği" dedim.
Bayağı bir bozuldu.
Sabah eşim " annemden özür diledin mi?" dedi.
"Hayır tabiki. Niye özür dileyecekmişim ki? Ben bir şey yapmadım"
" sert çıktın anneme "
" gayet de haklıydım. Farzet ki haksızım. Annen bana dünyanın şeyini söylerken sen annenden benim için özür dilemesini istedin mi? Akşam olan olayı da annenin bana yaptıklarına say" dedim. Kapattım konuyu. Eşimi konuşturmadım bile. Ben ezilip buzulsem bana özür diletecekti. O yüzden hiç vicdan da yapma. Nasıl senin kayınvalide olanları üstüne almıyorsa sen de alma.

Biraz uzun oldu ama kusura bakma.

8 yıl oldu kayınvalideyi taca Atalı oğluna da istediğin zaman görüş gelirse de ağırlarım ama gitmem sonra ölürse senin yüzünden deme git o senin ailen dedim hatta ben olsam annemle bu kadar küs kalmam olurda böyle bir şey yaşanırsa benden aynı şeyi bekleme de dedim tam 8 yıl oldu yılda bir kere gelir ağırlar gönderirim ama asla gitmem gitmiycemde oğluda orda istiyorlarsa görüşsünler bunun vicdanını konuşmayı yaptığım günden beri bıraktım tavsiye ederim

Back