Merhaba, derler ya; gelin ata binmiş ya nasip demiş.. aynen durum bu.. kaderinizde böyle bir olay yaşamak varmış maalesef ne yapsanız boş.. kayınvalide zaten tutumu insanca değil onun hakkında yorum yapmak bile saçma sizin takılacağınız kişi eski nişanlınız o da o kadar insanın içinde annesine yanlışını düzeltme insaniyetini göstermeyip sizin ezilmenize göz yumabiliyorsa yarınlarınızda da muhtemelen aynı sahneleri yaşayacaktınız.. ben kararlılığınızdn dolayı sizi kutluyorum.. Ailenizde destek olmuş kıymetlerini bilin.. aşk acısı elbetde zordur ki bence çoğunlukla alışkanlık sebeblidir acınız şu an.. ama unutmayın ki ölüm acısı bile geçiyorken bu acı zamanla silinecek ve siz iyi ki öyle davranabilmişim Allah tarafından diyeceğiniz mutlu huzurlu günlerde güzel ilişkileriniz olucaktır.. tek tavsiyem ilerleyen günlerde büyük ihtimal eski nişanlınız size ulaşmak isteyecektir.. kesinlikle bir araya gelmeyiin özleminizin yoğun olduğu bir zamana gelirseniz o zaman herşey kötü bir hal alabilir.. kararlılığınızı sürdürün.. onunla ilgili herşeyi kafanızda belirlediğiniz tarihe kadar düşünün ağlayın yıpranın ama o tarih geldiğinde artık düşünmeyeceğim deyin ve ne zaman aklına düşerse düşüncelerini değiştirin :)
Kusura bakma ama adam 32 yasında ama anlattiklariniz 20-21 gosteriyo çok şaşırdım
Sen kaynana mağduru falan değilsin canım benim, sen bildiğin "karekteri oturamamış" bi adamın (!) mağdurusun. Böyle işlerde arayı erkek bulur, dengeyi kurar, ne anasını ezdirir ne de sevdiği kadını..ben anca anamı pohpohlayacam dersen kadınından olursun, ana oğul dizdize oturursun ömrünce.. ben de 2 nişanlılık geçirdim, ilkinde de eski nişanlım laf söyletmezdi bana, el üstündeydim.. pısırık ana kuzusu bişey olsaydı 3 gün çekmezdim, ha başka sebepler oldu ayrıldık.. şimdi ki nişanlım çok daha iyi bu konularda.. allah vere bana biri öte git desin, mümkün mü ? kendi dobradır her lafı söyler ama ailesinden tek bi allahın kuluna laf söyletmez.. ben kayınvalidemin karşıma geçip " senin arkandan laf söyleyemiyorum oğlum şaha kalkıyor bu nasıl bir sevgi" dediğini bilirim. Valla canım herkes "adam" olamıyor. Sana bişey söyleyim mi sen o eski nişanlından da sülalesinden de daha delikanlısın.. Hiçççç üzülme.. kurban olsunlar kesip attiğin tirnağa.. Arkanda dağ gibi duracak, "kocam" diye koynuna girdiğin adam ! Duramıyor da anasının eteğinin altına saklanıyorsa defolsun gitsin ! Önüne bak hiç arkana bakma.. seni adam gibi taşıyacak, sahiplenecek, ellerinin üstünde tutacak bi yiğit çıkacak bak demedi deme
hıc kusura bakma kadının hıc bır sucu yok o eskı nısanlının anacılıgından olmus
annesıne ole bı soz gecırırdıkı ısteseydı
demekkı oda anasından ayrılmak ıstemıomus
bosversene oyle adamdan koca olmaz
bıde annesı akıl hastası nıye takıyosun onu dımı sen sus de anana hatta mumkunse onu getırıp goturme herseyı kendın ayarla
neyse bosver anacıgıyla mutlu mesut yasasınlar
İyi ki esin olmamis o mahlukat,vallahi verilmis sadakan varmis.sonrasini dusunemiyorum evlenms olsaydiniz!oyle bi unutuluyor ki canim hic merak etme.zaman cok ciddiyim herseyin ilaci.sen o kadar seye ragmen gitmis elini opmussunde o cadaloz opmedi demis de es adaycigin da bilmiyorum demis!yuhannes!vallahi kendi kiymetini bil tillahi daha iyilerine layiksin baslarim5senesine
5 sene evet gecti gitti...18 yasinda tanistim, simdi 24 yasima girecegim...gecti gitti ama daha gencim dimi :) Hayirlisi bundan sonra olsun ne diyeyim...
Kiz guldurme beni ben28 yasindayim gecen sene evlendim acaip asigiz birbirimize suan ha,ileyim oglusum da dogdu dogacak.oncesinde 6senelik iliskim bitti beee ne diyosun:) hayatta hersey bizim icin allah cekebileceginden fazlasini vermiyor hicbirzaman.sadece inancini ve ozguvenini kaybetme bu ikisi cok onemli toparlanman icin seni iyi anliyorum ortada uzuuun sureli verilmis bir emek var ama insanlar 30 yil taniyamadigini anliyor birbirini.zaman cok kiymetli sende bundan sonra ona gore adimini atacaksin emin ol..ne demis sibel ablam gidene bosver gelene hosgeldin de baska caresi yok
canım çok arayacak, çok yalvaracak.. sen de haliyle bi yerde sevgine emeklerine bakıp geri dönmek isteyebilirsin.. ama sakın ola ki iyice pişman olduğuna emin olmadan affetme.. biraz burnu sürtülsün.. bazı erkekler kaybedince anlıyor canım.. hakkında en hayırlısı olsun.. zaman ver bakalım.. hem kafanı dinlersin sakince, en doğru kararı verirsin..
walla cnm verilmiş sadakan varmış bir erkegi yada bir insanı
değil 5 sene geçse 10 yıl geçsede tanıyamazsın bunu bil önce
ayrıcaa senin için en hayırlısı buymuş sana deger verseydi eger
x nişanlın anasının agzını kapatırdı ama maalesef 5 yılda deger kazanamamışsın
evlendiğinde kapıdaki kirli paspastan başka muamele göremezdin
iyiki bitmiş bitanem allahhh nice nice kısmetler çıkarır karşına göz yaşların
mutluluk olarak dönecek sana bunu bil...
Canım benim yaa...
Allah seni kurtarmış inan.Benim kayınvalidem eğer öyle bişey söylese ortam kalabalıkmış ,yabancı varmış hiiç dinlemez annesini doğduğuna bin pişman eder.Eşin o zaman senin yanında olmadıysa evlenince neler olmaz ki... otur kalk şükret bence...
evet canim herkez öyle diyor...herkez sükret diyor...ama iste gelde gönle anlat bunu...cok zor gün gectikce dahada zor oluyor...
unutamicam diyorum bazen...bazende salakmisin unutursun diyorum...ama bu unutma sürecini nasil atlaticam hic bilmiyorumNasil gecicek bu aci arkadaslar yaaa
evet canim herkez öyle diyor...herkez sükret diyor...ama iste gelde gönle anlat bunu...cok zor gün gectikce dahada zor oluyor...
unutamicam diyorum bazen...bazende salakmisin unutursun diyorum...ama bu unutma sürecini nasil atlaticam hic bilmiyorumNasil gecicek bu aci arkadaslar yaaa
psikolıjik rahatsızlıklar kalıtsal oluyor. öyle annenin öyle oğlu olur..
iyi ki atmışsın bence.. bende ayrıldım benzer şeylerden. unutuluyor..
Allah daha hayırlısını versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?