Bir kaynana maduru daha

sanki icinize dogmus, herzaman mail atardi, cevap vermezdim...bugün ilk defa aradi...acmadim, üstüne mail atti, lütfen acarmisin cok özledim sesini felan diye...her 5 dakikaya ariyor bakalim...

Yorum icin tesekkür ederim...insallah zamanla atlaticam :)

Kusura bakma ama adam 32 yasında ama anlattiklariniz 20-21 gosteriyo çok şaşırdım

Bunu bende cok düsündüm, akil olarak 20 yasinda biri bunu yapar diye. Kendsinede demistim hatta o gün...sen benim yasimd 24 yasinda olsaydin bi yerde yine kabul ederdim belki yaptiklarini ama 32 yasinda birinde kabul edemiyorum kusura bakma demistim...ama tak etmemisti efendide...

Cok tesekkür ederim canim motivasyonun icin...insallah benimde karsima bundan sonra adam gibi adam cikar...anasini sevmesin demiyorum ama beni ezdirmesin...akilli olsun insan olsun...hayirlisi olsun :) Cokkkk tesekkür ederim....

Amin...insallah mutlu mesut olurlarda, eski nisanliminda gidisati eski kaynananin akil hastanesi yani gözüken bu.

5 sene evet gecti gitti...18 yasinda tanistim, simdi 24 yasima girecegim...gecti gitti ama daha gencim dimi :) Hayirlisi bundan sonra olsun ne diyeyim...

5 sene evet gecti gitti...18 yasinda tanistim, simdi 24 yasima girecegim...gecti gitti ama daha gencim dimi :) Hayirlisi bundan sonra olsun ne diyeyim...

Kiz guldurme beni ben28 yasindayim gecen sene evlendim acaip asigiz birbirimize suan ha,ileyim oglusum da dogdu dogacak.oncesinde 6senelik iliskim bitti beee ne diyosun:) hayatta hersey bizim icin allah cekebileceginden fazlasini vermiyor hicbirzaman.sadece inancini ve ozguvenini kaybetme bu ikisi cok onemli toparlanman icin seni iyi anliyorum ortada uzuuun sureli verilmis bir emek var ama insanlar 30 yil taniyamadigini anliyor birbirini.zaman cok kiymetli sende bundan sonra ona gore adimini atacaksin emin ol..ne demis sibel ablam gidene bosver gelene hosgeldin de baska caresi yok

canım çok arayacak, çok yalvaracak.. sen de haliyle bi yerde sevgine emeklerine bakıp geri dönmek isteyebilirsin.. ama sakın ola ki iyice pişman olduğuna emin olmadan affetme.. biraz burnu sürtülsün.. bazı erkekler kaybedince anlıyor canım.. hakkında en hayırlısı olsun.. zaman ver bakalım.. hem kafanı dinlersin sakince, en doğru kararı verirsin..

Adet madet bunlar basit seyler, bence sizin kaynananızı görmeye gitmeniz gerekirdi. Ailenizin gitmesi gerekirdi. Tek yanlışınız bu olmuş bence.
Ama tabi eski nişanlınızın ve kaynananızın yaptıkları yanında deve de kulak bile olamaz. Hayır el opulmeye gidilmediyse, gidilmedi oturur konuşurdunuz, özür dilerdin en fazla. Ne bu mesele ya, namus meselesi gibi çığ olmuş büyümüş. Düğüne bir hafta kala, 4 gun kala yazık olmuş. Neyse, sorunların ılerde büyümesi olasiymış, hayırlısı olmuştur inşallah.

telefon hattını değiş başkasının adı ile hat al.mail den sil ve engelle ulaşamasın sana.sen ucuz atlatmışsın.onunla devam etseydin bu yaşadıkların yaşayacaklarının teminatıdır unutma.yolun açık olsun.

walla cnm verilmiş sadakan varmış bir erkegi yada bir insanı

değil 5 sene geçse 10 yıl geçsede tanıyamazsın bunu bil önce

ayrıcaa senin için en hayırlısı buymuş sana deger verseydi eger

x nişanlın anasının agzını kapatırdı ama maalesef 5 yılda deger kazanamamışsın

evlendiğinde kapıdaki kirli paspastan başka muamele göremezdin

iyiki bitmiş bitanem allahhh nice nice kısmetler çıkarır karşına göz yaşların

mutluluk olarak dönecek sana bunu bil...

Ayyy canim ya ne bileyim bunadim...unutamiyorum :) Allahim sizi hic ayirmasin, yüzünüz hep gülsün insallah, oglusunada saglikla kavusursun insallah :) Insallah bende mutlu olurum ilerde :))

yok canim bu isin geri dönüsü yok, büyük konusmak istemiyorum ama cidden ne güvenim kaldi, ne baska birsey...üzgünülügüm gecmise...verdigim emege...hic haketmedim yaptigi seyi...4 gün kalmisti dügüne o beni inanilmaz sasirtti...gerci iyikide dügünden önce göstermis gercek yüzünü...hala annesini savunuyordur o benim eminim...

cok dogru birsey dedin arkadasim günlerdir düsündügüm sey: 5 yildir hic deger kazanamamisim...hic hemde...yoksa bunu normal bi insan yapmaz...yapamaz...

Canım benim yaa...
Allah seni kurtarmış inan.Benim kayınvalidem eğer öyle bişey söylese ortam kalabalıkmış ,yabancı varmış hiiç dinlemez annesini doğduğuna bin pişman eder.Eşin o zaman senin yanında olmadıysa evlenince neler olmaz ki... otur kalk şükret bence...

evet canim herkez öyle diyor...herkez sükret diyor...ama iste gelde gönle anlat bunu...cok zor gün gectikce dahada zor oluyor...
unutamicam diyorum bazen...bazende salakmisin unutursun diyorum...ama bu unutma sürecini nasil atlaticam hic bilmiyorum Nasil gecicek bu aci arkadaslar yaaa

Tatlım üzülüp o güzel canını neden sıkıyosun.Sende biliyosun değmeyecek birisi için üzüldüğünü,o yüzden o aklına geldikçe başka şeylere yönel.Geçen gün ömürden gidiyo tadını çıkar...

Bu kadar güçlü olup düğüne 1 hafta kala mantıklısını yapıp ayrılık kararı vermek her babayiğidin harcı değildir.. Bravo arkadaşım tebrik ederim seni cesaretinden ötürü..Dilerim çok mutlu olursun bundan sonra..

cok cok iyi anliyorum seni...cik gez dolas, arkadaslarinla vakit gecir alisveris yap evde durmamaya calis gercekten.
Süslen cik disari:)
cok iyi geliyor, en azindan kafan dagiliyor mesgul olursun bi süre icin.Sonra bir bakmissin acin azalmis:)))))
Tecrübeye sabit :) en azindan ben öyle yaptim halada yapiyorum, evde durdukca odama kapandikca duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki, düsünceler beynimi kemiriyor.
Bazen hatta delirdigimi bile düsünüyorum. Aglama krizleri, sinirli tavirlar evde herkesi yaralamalar neler neler. Bunlari önlemek lazim yoksa kendimize ve etrafimizdaki sevdiklerimize zarar veriyoruz, bazen farkinda olmadan.
Ben mesela önceden cok fazla cikmazdim malum birde sözlüydük ya, simdi is arkadaslarimla havuza gidiyoruz, yada bir yerlere oturup birseyler iciyoruz
Haftasonlarimi iyi degerlendirmeye calisiyorum. Kardeslerimi alip geziyorum.
HIcbirsey yapmazsam cikiyorum kendi basima dolasip hava aliyorum. Ne kadar iyi geliyor.
Ohh beeee dünya varmis diyorum :)

Aci tamamen yok olmaz olmuyor buda bi gercek, ama azaliyor en azindan dayanilacak bir hal aliyor. Bi gün farkedersin o askin sevginin yerini Nefretinin aldigini belkide...
Yat kalk dua et.
Senin hicbir sucun yok.

Sen dogru karari verdin. Allahim büyüktür,

Herseyde bi hayir vardir.

psikolıjik rahatsızlıklar kalıtsal oluyor. öyle annenin öyle oğlu olur..
iyi ki atmışsın bence.. bende ayrıldım benzer şeylerden. unutuluyor..
Allah daha hayırlısını versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…