- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Ne desen az. Oglu son dakka bunu neden yapti bilmiyorum. 2 yildir nisanliyiz, iki yildir annesinin sorunlu oldugunu anlatip durdu bana, beni uzak tutmaya bakti hep ondan. Tatili ble olabildigince kisa tutmaya calisti. Annesi dügünden 1 ay once gelmek istedi yok 1 hafta yeter diye azarladi annesini...ama gel gör ki dügüne 1 hafta kala anne sevgisi basladi...annesi nasil pohpohladiysa artik onu...
tesekkür ederim yorumun icin canim...cok sinir bozucu ve yazik olan bi konu...
çok pişman olcak çoooook!!! ama iş işten geçti.... üzülme demek tabiki boş!5 yılın hayalleri, ümitleri, düşleri bi bohçayla gtti( herseyde bi hayr vardır evet bndaki hayırda evlenmeden önce olması... allah yardımcın olsun cnm allah hep iyi insanlarla karşılaştrsın
sizi takdir ettimm düğüne 1 hafta kaldı diyip gözünüzü karartıp herşeye tamam demeyip mantıklı düşünmüşsünüz bunu çok kişi yapmaz ve daha sonra pişmanlıklarını çok duyuyoruz burdan, bunda da vardır bir hayır demekki sizin için hayırlı olan buymuş... Zamanla herşey düzelicekk insanlar çoluk çocukla ayrılıyor sizden daha kötü durumlarda olanları düşünün ve kendinizi telkin edin...
Bence gidin bir fakire sadaka verin, Allahin sevgili kuluymussunuz..
Pisman oluyor..bana teklifide bi garip...kafayi yemis herhalde...eger istersem beni alip uzaklara gidip sevgili gibi yasayabilirmisiz, cünki ozaman sorumluluklar olmazmis...nerde yasiyorsun hangi mantikta yasiyorsun ya...bari son 5 yilimi karartma dedim, bundan sonrasini kararttin son 5 yilima pisman ettirme beni ya...kacicakmisim...zor günlerimde sen yoktun yanimda ailem vardi...hic ses cikarmayan...(
okurken gözümün önüne geldi hepsi sanki bende oradaymışım gibi kudurdum burda...
dediğin gibi planlanmış herşey...
madem niyeti yoktu daha önceden yapsaydı son dakikada işmi bu yani koskoca kadın..
yazıklar olsun...
ama sen en iyisini yapmışsın valla tebrik ederim..
allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra....
iste bi anlam verebilsem...daha önce nerdeydi...kisa bi süredirde nisanli degiliz ki 1,5 yil olmus nerdeydin...bunun sonucu evlilik bilmiyormuydun sanki...
ama nisanlimin akli olsa buna engel olurdu...
Yahu, inan buhran geçirdim.
Bu kaynanadan da, oğlundan da bi halt olmaz en başta bunu söyleyim.
Kayınvalide belli, sorunları var.
Ama oğlunun da ondan aşağı kalır yanı yok.
Bi kere seni ezdirir bu adam ileride.
Ve daha kötü olaylarda başrol oynarsın.
Benden sana tavsiye, yol yakınken geri dön.
Nişanlının da aklı selim biri olduğunu hiiiiç sanmıyorum.
Bu aileyle daha fazla muhattap olup da ne kendini üz, ne de aileni.
Bu kadar da kesin konşuyorum yani.
Arkadaş, var mı böyle bir şey ya..
Pisman oluyor..bana teklifide bi garip...kafayi yemis herhalde...eger istersem beni alip uzaklara gidip sevgili gibi yasayabilirmisiz, cünki ozaman sorumluluklar olmazmis...nerde yasiyorsun hangi mantikta yasiyorsun ya...bari son 5 yilimi karartma dedim, bundan sonrasini kararttin son 5 yilima pisman ettirme beni ya...kacicakmisim...zor günlerimde sen yoktun yanimda ailem vardi...hic ses cikarmayan...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?