Siz neden kayınvalide adayınızı suçluyorsunuz? Ben de bu düşünce yapısını anlamıyorum. 5 yıldır tanıdığım adamı 3 günde anası değiştirdi diyorsunuz. Kusura bakmayın ama çok çocukça bir düşünce yapısı. Adam adam olsaydı anasının lafıyla haraket etmezdi. Senin ailene de kızdım. Benim abimin yanında adam benim üstüme yürüyecek.. Ağzını burnunu dağıttırır dişlerini ve kemiklerini de torbaya koydurur Türkiye'ye kargo ile geri gönderirdim.
canım benim snei o kadr iyi anlıyorum ki bende bunları hatta daha fazlasını yaşadım maalesef. daha beterinden korumuş mevlam seni eğer evlenseydin daha neler neelr duyacaktın. böyle kaynanalar bahane üretip bozmak için elelrinden geleni yaparlar. benimkide yaptı görümcem kaynım bütüm ailesi bir olup birde ama ben yeminliydim eşimi bırakmayacaktım. kınada ben eşimi tanıyamadım öyle fit fit dolduruyorlardı ki sabrettik ailecek. gelin alıcıda aynı salonda aynı neler neler ama sabrettik buradan dönersk elaleme malzeme olacaktık. evlendik bitmedi hakaretleri kavgaları iftiraları.
evet sevmişsin ama senin için hayırlısı buymuş kendi dertlerine yansınlar boşver sende biraz toparladınmı kendini nasibin bulur seni çok çok mutlu olursun inşallah. rabbime şükret baştan kurtulmuşsun boşver hiç üzülme bile
mesajlarimdada söyledim, en büyük suc, nisanlim olacak adamdaydi...allahim sen günah yazmada, kaynanam deli, nisanlim niye ondan deli oluyor hala anlayamadim. Ama iste öncesi önemli...simdiye kadar hep diyorduki anneme cok bulasma benim annem yarim saatte yuva yikan bi insan, annemin yanina gittigimizde cok kalmayalim 1-2 gün kalip okul is bahane edip gelelim diyordu...kadin bi geldi hersey yalan oldu...herseyi unuttu nisanlim...
abim üstüne saldirdi ama iste ben tuttum hic gerek yoktu yani seviyesini bozmaya onun seviyesine düsmeye gerek yoktu...allahindan bulsunlar...
evet dügüne 1 hafta kala...herkez kinamistir neler demislerdir arkamdan...ama umrumda degil...bu evlilik sürmeyecekti...eger bitseydi yine laf etceklerdi...konusanlarin kinayanlarin allah bin basina versin ne diyeyim...cok agladim cok yikildim ama yok artik yani barismak istiyor ama icim kipirdamiyor...sevsemde kendi dünyamda severim ona belli etmem...aliskanlik olarak görmek istiyorum...suana kadar iyim insallah bundan sonra daha iyi olucam...
Merak etme arkadaşım inan geçecek. En sevdiklerimizin ölümün acısı bile bir yerden sonra hafifliyor bu mu geçmeyecek? Sen karakterinden, onurundan taviz vermemeye devam et. Bence çok güçlü bir insansın. Hayatta her zaman bu güçlü duruşunu bozmamanı temenni ederim. Dul kalmaktansa nişan atmak daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?