Bir kaynana maduru daha

canım benim snei o kadr iyi anlıyorum ki bende bunları hatta daha fazlasını yaşadım maalesef. daha beterinden korumuş mevlam seni eğer evlenseydin daha neler neelr duyacaktın. böyle kaynanalar bahane üretip bozmak için elelrinden geleni yaparlar. benimkide yaptı görümcem kaynım bütüm ailesi bir olup birde ama ben yeminliydim eşimi bırakmayacaktım. kınada ben eşimi tanıyamadım öyle fit fit dolduruyorlardı ki sabrettik ailecek. gelin alıcıda aynı salonda aynı neler neler ama sabrettik buradan dönersk elaleme malzeme olacaktık. evlendik bitmedi hakaretleri kavgaları iftiraları.
evet sevmişsin ama senin için hayırlısı buymuş kendi dertlerine yansınlar boşver sende biraz toparladınmı kendini nasibin bulur seni çok çok mutlu olursun inşallah. rabbime şükret baştan kurtulmuşsun boşver hiç üzülme bile

mesajlarimdada söyledim, en büyük suc, nisanlim olacak adamdaydi...allahim sen günah yazmada, kaynanam deli, nisanlim niye ondan deli oluyor hala anlayamadim. Ama iste öncesi önemli...simdiye kadar hep diyorduki anneme cok bulasma benim annem yarim saatte yuva yikan bi insan, annemin yanina gittigimizde cok kalmayalim 1-2 gün kalip okul is bahane edip gelelim diyordu...kadin bi geldi hersey yalan oldu...herseyi unuttu nisanlim...

abim üstüne saldirdi ama iste ben tuttum hic gerek yoktu yani seviyesini bozmaya onun seviyesine düsmeye gerek yoktu...allahindan bulsunlar...

evet dügüne 1 hafta kala...herkez kinamistir neler demislerdir arkamdan...ama umrumda degil...bu evlilik sürmeyecekti...eger bitseydi yine laf etceklerdi...konusanlarin kinayanlarin allah bin basina versin ne diyeyim...cok agladim cok yikildim ama yok artik yani barismak istiyor ama icim kipirdamiyor...sevsemde kendi dünyamda severim ona belli etmem...aliskanlik olarak görmek istiyorum...suana kadar iyim insallah bundan sonra daha iyi olucam...

sanada allah sabir versin canim...allah böylelerini bildigi gibi yapsin baska dencek bisi yok malesef...eninde sonunda pisman olup perisan olucaklar....ben diyorum zaten ölmeden görücekler ölmeden sürüncekler ama cok gec olucak...

Merak etme arkadaşım inan geçecek. En sevdiklerimizin ölümün acısı bile bir yerden sonra hafifliyor bu mu geçmeyecek? Sen karakterinden, onurundan taviz vermemeye devam et. Bence çok güçlü bir insansın. Hayatta her zaman bu güçlü duruşunu bozmamanı temenni ederim. Dul kalmaktansa nişan atmak daha iyidir.

Git sadaka ver canım, bunlardan kurtulduguna yat kalk şükret, nişanlım dediğin adam ana kuzusunun teki, burda acılan konuları görüyorsun aynıları basına gelirdi -kocam beni değil anasını tutuyor diye türlü türlü konu açardın, şimdi acın da öfken de taze, ilerde anlıycaksın, şükürrr ki kurtulmuşsun bu insanlardan

canım ya Allah sabır versin,gerekten insan üzülür.ama sen nasıl başedebilirdinki böyle bir kadınla.sen çok haklısın.

millet bu yüzden ayrılık mı olur falan demiş hiç takma bile onları.sen kesinlikle doğru olanı yapmışsın.bu çocuk şimdi böyle senin arkanda duramamış evlenince hiç duramazdı ki o kadın senin başına ne çoraplar örerdi.aman ucuz kurtulmuşsun.5 yıl dile kolay elbet unutması zor olur ama unutulmaz diye birşey de yok yeterki unutmayı iste.o kdar konuşulduğu halde senin değer yargılarını önemsemeyip hala kendini haklı görebildi.

kesinlikle...ölümler görüyoruz yikilmiyoruz buda yikmicaz insallah bizi...sanada gecmis olsun atlatmis gibi duruyorsun ondan sabir degil artik hayatinda sans diliyorum, umarim cok cok daha iyi biri cikar karsina...mutlu ol...

Güzel kardesim bazen bizim hayır gördüğümüzde ser ser gördüğümüzde hayır olabilir
Rabbim karsına hak ettigi gibi birini çıkarsın ins
Daha önce olsa böyle insan olurmu die inanmazdim ama bı arkadasım da yasadık. Artık hersey olabilir diorum
Şüphesiz zor 1 gün diil 5 ay diil 5 yıl ama bı de sunu duşun suan birkaç ay üzüleceksin aglayacaksin belki dediğin gibi sürekli uyumak isticeksin ama atlatacaksin ins

Son düzenleme:
şimdi ana oğul huzur içinde otursunlar evlerinde. seni anan kadir gecesi doğurmuş normal kaynanayla baş edemiyor millet sen birde psikolojisi bozuk kaynanayla nasıl başedecektin.nişanlın olacaktan başkası da bakmıyormuş madem şimdi doya doya baksınlar birbirlerine.herşey unutuluyor şu hayatta rabbim ölüm acısı yaşatmasın

Öncelikle Allah sabir versin canim...üzmemeye calis kendini...Bende sözlümden ailesi yüzünden ayrildim...

Evlenmis olsaydin, emin ol daha beter olacakti. Allah kurtarmis.

Hakkinda hayirlisi olsun...

ilk başlarda üzüleceksin ağlayacaksın,neden ben diyeceksin,onda bunda şunda arayacaksın sebepleri,hatta kendinde hata arayacak ve bazen de bulacaksın,ama zamanla verilmiş sadakan olduğunu anlayacaksın...sorun kayınvalidende gibi görünüyor ama nişanlın yapmış herşeyi..

Son düzenleme:
Canım Allah sabır versin sana, ama İnan şimdi 1 ağlıyorsan, eğlenseydin ılerde 1000 ağlardin. Verilmiş sadakan varmış. Ayrıca cogu kimse senin yaptığını yapamaz, düğüne 1hafta kala bitirme cesareti gösteremedi, sonra da bin pişman olurlardı. Bu cesaretin icin seni ayrıca tebrik ediyorum

canım ya cok kotu bır durum ama ben soyle dusunmek ıstıyorum ya evlenseydın ve yıllarca yasasaydın bu anlattıklarını ınan ne sevgı kalırdı ne saygı canım vardır herseyde bır hayır.... allahım bır kapıyı kapadı mı dıgerını acar lutfen kendıne gelmeye calıs ve hayata don cunku hayat devam edıyor allaha sukur saglıklısın aılen yanında bazen hayatta bosverrrrrrrrrr dememız gerekıyor... adına cok uzuldum tabıykı zor bır durum hayallerın vardı sonucta ama dedıgım gıbı hayat devam edıyor....

okudum üzülmedimm sen şükrett..evlenmeden önce bende aynılarını yasadım evlenmez olaydımm...bak 4 aylık bebeğim var 20 gunluktu kaçtı gitti anasına uyup..ne kaynana sorunu bitiyo ne erkekle..bi insanda iş yoksa yokturr ve sevilmedinse senle cok uğrasılıyo..kaynanam herseyi burnumdan getirdi.allah onları bildiği gibi yapsınn.sende yat kalk verilmiş sadakam varmıs bu insanlarla olmamıss de bence...

aradaki mesajları okumadım ama benim de dün düğünüm vardı ama kaynana yüzünden bitti.. çok üzüldüm yazdıklarını yasadıklarını okuyunca..kendı adıma da senın adına da ...benım de ılıskım 3.5 yıllıktı..esyalarımız herseyımız hazırdı.. bınbır turlu olayın sonrasında dugune 2 gun kala gelın almaya damatın tek basına gelecegını ogrendım. sonra ben olmaz oyle sey dugune de gelmesınler o zaman deyınce sırf anne gelmeyecek dıye soyledı nısanlım...ve bıtırdım..coook uzuluyorum cook ..ne hayallerım vardı.. hayatımı ona gore kurmustum bunca yıldır. ama hersey sıfırlandı..zamanım gıttı...omrum gıttı...yuregım bır kez daha parcalandı...hıc olmadıgı kadar hem de ...bır pıs ınsan yuzunden olan bıze oldu..artık o ınat ben ınat...o bana gelmıyor ben ona...bırımızden bırı gıtse evlenıcez herseye ragmen ..ama olaylar o kadar buyudu kı fedakarlık yapacak hal kalmadı...bu kadınlar nasıl anne olduklarını zannedıyorlar ben anlamıyorum..yazıklar olsun allah ıkı yakalarını bır araya getırmesın

Nekadari iyi bir insanmisinki, Allah sana acimis ve son anda kurtarmis onlarin elinden. Düsünsene, nekadar iyi olursa olsun kocan, seni dogruyu bildigi halde milletin icinde yalanci gibi gösteren biriyle bu hayati nasil gecirecektin? Kaynana bir sekilde ayirmayi basarmis sizi, zaten evlenseydenizde basarirdi. Ogluna ne olacakki, o erkek, sen dul kalacaktin, bin bir yalanda uydururlardi neden bosandiniz diye. Sonucta bir el öpme konusundan bile bukadar malzeme cikarmis insan bu kadin. Senin icin zor tabii, ama iyiki ailen yanindaymis, iyiki seni korumuslar. Su anda herkes senin tarafinda, cok sanslisin. Hayata saril dört elle, önüne bak, mutlaka iyi bir insan cikacaktir karsina. Onlada 5 sene degil, huzurlu bir 50 sene yasarsin insallah!

1.5 yıllık nışanlınızın evıne nıye gıdemıyorsunuz hoşgeldıne?
Aılenız nıye karşı çıkıyor buna, hele kı düğüne 1 hafta kala

Veya aılenle gıtseydınız hoşgeldın demeye, bence bu yanlış olmuş

ama yınede olan olmuş artık, adam kendını bellı etmış

Her işte var bir hayyır arkdaşım boşuna kendinisi hırpalama. zaten kendin diyorsun psikolojik olarak sorunlu emin ol öyle birinin yetiştirdiği çocuk da normal değidlir yani eski nişanlında da vardır bir tuhaflık aynı evde yaşamadığın için bilemezsin içlerinde neler olduğunu. Ben eminimki Allah senin daha büyük felaketlerden şerlerden korudu dua at et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…