• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaynana maduru daha

Dügüne bir hafta kala tavrinizi koymussunuz.tebrik ederim...inan cogu kisi düzelir umuduyla devam ediyor.ama sonrasi hüsran ve aci dolu..tabiki üzülürsün zamanla gecer ama...senin degerini bilen birisi yakisir yanina...hayat cok kisa inan bana....simdiden kendini üzme...

Bence gidin bir fakire sadaka verin, Allahin sevgili kuluymussunuz..

Ilk yaptigim seydi...hemen bi fakiri mutlu etmek...inanamadim...yani herseydi bi hayir vardir derlerya...
1 haftabi insanin bukadar degismesi bukadar farkli olmasi ve herseyin dügüne 4 gün kala bitmesi...sükür dedim...demek yaptigim bi iyiligin karsiligini gördüm dedim...allaha sükürler olsun evlenmeden gördüm...birde evlendikten sonra baba evine gelsem nolcakti..ailem beni hemen kabul ederdi...ama benim icimdeki zede...hem kendimi hem gelecegimi yikacaktim...bu yil masterimi bitircem insallah, uni sondayim...hayatimi gerekirse kendim kurarim...annem ask acisina dayanamzasin ayrilma dedi...ama allahmi söyletti bilmiyorum: bekar ölürüm bunu cekmem daha iyi dedim...ciddende öyle...

inanin cok üzülüyorum...cok özlüyorum...hersey onu hatirlatiyor...5 yildir hergün görüstügüm kisi...beni sevdigine emin oldugum kisi...birden bire yok...aliskanlik belkide...ama aliskanliklardanda vazgecilebiliyor...neler görüyoruz...

Nisanlimin aklindan bende süphelenmeye basladim...ne kadar ezdirme meraklisiymis...

ama cok büyük haksizlik yapti, 1,5 yildir ailesi ne bi dügün amsrafina karisti ne birseye, herseyi kendi yapti, kendi yaptigi icin benim ailemden büyük saygi gördü...ailem kendi ogullari gibi seviyordu...inanilmaz seviyorlardi damatlarini...benden cok onlar yikildi...bukadar yanilmis olamayiz bi insanda diye...annem kendi oglu yerine koyuyordu...hic konduramadi bu yaptiklarini kadin hala hic inanmazdim ama bunda büyü var diye yakiniyor...nazar degdiler size diye...ben hic inanmam büyüye felan ama var sayalimki büyü var...ozaman ben hangi bir gün büyü bozmakla ugrascam?!?

yok kuzum ne büyüsü..büyü olsa sen ondan kopamazdın bu yaptıklarına rağmen..

olabiliyor böyle, iyiki annesi gelmiş de gördün gerçek yüzlerini...

nişanlın normal biri olsaydı, o düğündeki tavırlarını sergilemezdi..
anasının tansiyonu çıkmış da, bilmem neymiş de..bırak hepsi hikaye..

neden senin düştüğün durumlardan kimse bahsetmiyor?

Olaylari sorgulama.
Neden sorusunu sorma artik kendine.
Olan olmus, biten bitmis.
Artik sabirla bekle unutacaksin elbet.
Ama sorgulamaya devam edersen bu unutma süreci uzar.
Birak, ne yapmissa yapmislar, gecti gitti.
Gelecege odaklan ve sürekli kendine " biliyorum gececek, ve ben bunu en kisa sürede atlatacak kadar güylüyüm" de.

Pisman oluyor..bana teklifide bi garip...kafayi yemis herhalde...eger istersem beni alip uzaklara gidip sevgili gibi yasayabilirmisiz, cünki ozaman sorumluluklar olmazmis...nerde yasiyorsun hangi mantikta yasiyorsun ya...bari son 5 yilimi karartma dedim, bundan sonrasini kararttin son 5 yilima pisman ettirme beni ya...kacicakmisim...zor günlerimde sen yoktun yanimda ailem vardi...hic ses cikarmayan...:((

olduuuu adama bak zaten senin ailen annen baban yoktu hemen peşine takılıp gdceksin !!! vakti zamanında bizi bu hale getren annene 2 çift laf edemedin,şimdi ben senin gibi bi insan için ailemi silip peşinden mi gelicem deseydin !!!yolu açık olsun !!!

Ilk yaptigim seydi...hemen bi fakiri mutlu etmek...inanamadim...yani herseydi bi hayir vardir derlerya...
1 haftabi insanin bukadar degismesi bukadar farkli olmasi ve herseyin dügüne 4 gün kala bitmesi...sükür dedim...demek yaptigim bi iyiligin karsiligini gördüm dedim...allaha sükürler olsun evlenmeden gördüm...birde evlendikten sonra baba evine gelsem nolcakti..ailem beni hemen kabul ederdi...ama benim icimdeki zede...hem kendimi hem gelecegimi yikacaktim...bu yil masterimi bitircem insallah, uni sondayim...hayatimi gerekirse kendim kurarim...annem ask acisina dayanamzasin ayrilma dedi...ama allahmi söyletti bilmiyorum: bekar ölürüm bunu cekmem daha iyi dedim...ciddende öyle...

inanin cok üzülüyorum...cok özlüyorum...hersey onu hatirlatiyor...5 yildir hergün görüstügüm kisi...beni sevdigine emin oldugum kisi...birden bire yok...aliskanlik belkide...ama aliskanliklardanda vazgecilebiliyor...neler görüyoruz...

üzme kendini..dediğin gibi evlendikten sonra görseydin..her şey olmuş bitmiş, tam mutlu olucam derken, sonucun hüsran olması inan daha yıpratıcı olurdu..
evlenmeden ayrılmak en iyisi..

sen bu kararı verebildiğine göre, gayet akıllı bi kız olmalısın..
çünkü bazıları, son 4 gün kalmış diye devam ederlerdi..

tebrik ederim valla..

canım konuşma artık onla, sana ulaşmasına izin verme. ztn ailene de sana yeterince saygısızlık yapmış, daha fazlasına izin verme. oda anası gibi aklını kaçırmış, sana kaç fln dediğine göre..
aman diyim hazır kurtulmuşsun beladan, bidaha hiçbişekilde alma hayatına.

allaha büyük konusmayimda...dünyadaki son erkekte olsa gitmem ona...askimdan öleyim daha iyi...sevmemeyide ögrenirim...nasil sevmeyi ögrettiyse sevmemeyide ögrenirim...

inanilmaz bi iz birkti cünki...

suan hayatimi yeniden düzene sokmaya calisiyorum...hobiler felan bulmaya calisiyorum...arkadaslarim dahada güzellestigimi söylüyor yüzüne bi isik geldi diyor...üzülmemem icin diyorlar belkide ama bende inaniyorum bi hafifledim...demek bastiriyormusum...icimde bi hafifleme oldu cünki...

Müstakbel kayınvalidenin akıl hastası olduğunu kabul edersek ki bence öyle.. Bunları sağlıklı bi insan yapamaz. Kesinlikle suç senin nişanlında. Karakteri sağlam değil anladığım kadarıyla. Kişiliği oturmamış. Naçizane fikrim bence bu işin bitmesi senin ve ailen için daha hayırlı olur. Bu aşk meşk olayları inan bana evlendikten sonra kalmıyo zaten.Mantık devreye giriyo. Şu konuda haklısın uzun süre nişanlınla bi aradaymışsın. Sevgi alışkanlık v.s bunlar inan ağır duygular. Bi çırpıda bitmiyo herşey ama. böyle kişiliksiz bi adamla kuracağın yuvada sence mutlu olabilirmisin?? Erkek kadınını koruyamadıktan savunamadıktan sonra ben o erkekten hiçbişey beklemem.

iste ayrilma nedenim...simdiden arkamda durmayan biri, evlendikten sonra döücekmi sövücekmi? Simdiye kadar yapmadigi seyleri yaptigina göre demekki evlendikten sonra baslicak...cünki bu yaptigi bi ilkti...benden 8 yas büyük...olgun olmasini beklerken, o benden bekliyor...tersi daha normal degilmi?
Ever aliskanliklar yogun duygular...ama insallah gecicek unutucam demekten baska bisi gelmiyor aklima...eri dönüsü yok kesinlikle cünki...

Canım hiç üzülme, elini öptüğü halde görmedim diyor, yarın kimbilir annesi yüzünden sana neler çektirecekti nişanlın.

Boşver, kend, düşen aglamaz. İlerde kafasını çoktan taşlara vurur da iş işten geçmiş olur.

Gerçekten Allah'ın sevgili kuluymuşsun, ne kadar şükretsen az...

yok kuzum ne büyüsü..büyü olsa sen ondan kopamazdın bu yaptıklarına rağmen..

olabiliyor böyle, iyiki annesi gelmiş de gördün gerçek yüzlerini...

nişanlın normal biri olsaydı, o düğündeki tavırlarını sergilemezdi..
anasının tansiyonu çıkmış da, bilmem neymiş de..bırak hepsi hikaye..

neden senin düştüğün durumlardan kimse bahsetmiyor?

aynen bende o dügünde agladim ettim niye bana bi kerede olsun nasilsin demedi..nasilsin demeyi birak hiiiic arayip sormadi...hic takmadi bile...

Olaylari sorgulama.
Neden sorusunu sorma artik kendine.
Olan olmus, biten bitmis.
Artik sabirla bekle unutacaksin elbet.
Ama sorgulamaya devam edersen bu unutma süreci uzar.
Birak, ne yapmissa yapmislar, gecti gitti.
Gelecege odaklan ve sürekli kendine " biliyorum gececek, ve ben bunu en kisa sürede atlatacak kadar güylüyüm" de.

Dogru diyorsun, haklisin bence.
Uzatmamaya bakicam...tatilime gidicem kafami toparlicam...en kisa zamanda atlaticam insallah...

Cok tesekkür ederim...

Canım hiç üzülme, elini öptüğü halde görmedim diyor, yarın kimbilir annesi yüzünden sana neler çektirecekti nişanlın.

Boşver, kend, düşen aglamaz. İlerde kafasını çoktan taşlara vurur da iş işten geçmiş olur.

Gerçekten Allah'ın sevgili kuluymuşsun, ne kadar şükretsen az...

cidden ya..bu da ayrı bi saçmalık..
görmemiş miş..

ta ilk başta belli etmiş zaten kendini..aradığın halde o kadar laf etmiş..

bi de o kaynana kim ki sana aferim aferim sen böyle devam et diyor..valla çok sinirlendim ya, sanki yaptığın ne varsa...

olduuuu adama bak zaten senin ailen annen baban yoktu hemen peşine takılıp gdceksin !!! vakti zamanında bizi bu hale getren annene 2 çift laf edemedin,şimdi ben senin gibi bi insan için ailemi silip peşinden mi gelicem deseydin !!!yolu açık olsun !!!

dedim zaten nereye kacircaksin annenin yaninami diye? annenin yanina kacirirsin bende aklimi kaciririm. inanilmaz bi özgüven degil mi bu? nedemek kacircam?

üzme kendini..dediğin gibi evlendikten sonra görseydin..her şey olmuş bitmiş, tam mutlu olucam derken, sonucun hüsran olması inan daha yıpratıcı olurdu..
evlenmeden ayrılmak en iyisi..

sen bu kararı verebildiğine göre, gayet akıllı bi kız olmalısın..
çünkü bazıları, son 4 gün kalmış diye devam ederlerdi..

tebrik ederim valla..

Tesekkür ederim...

valla bende ailemi tebrik ediyorum...karsi cikarlar felan saniyordum..ama olaylari görünce...onlar icten ice kendileri bitirdi zaten...ama yinede herseye ragmen...sen ne dersen o olur dediler...sen nasil istersen dediler...halada öyle annem hala sen istiyorum de hemen yaparim dügününü diyor...ama yok bunun geri dönüsü yok kesinlikle...

yani akil avr mantik var bukadar degisemez bi insan...bukadar pardon ama akilsiz olamaz...

canım okudukça içime daral geldi ama senin benzeri bir olayın çok yakınınmın başına geldi 5 aylık yurtdışıdaydı oda ayrıldılar eşini çok seviyodu ama oda annesinin sözünden çıkmıyodu daha neler neler verilmiş sadakan varmış bence üzülme demek kolay ama bence böyle bir beladan kurtulduğun için sevin ya evlendikten sonra görseydin gerçek yüzünü çok geçmiş olsun.....

boşver o eski nişanlın anası ileride senin namusuna iftira etse ' evet anacım yapmıştır kesin ' falan derdi, ne rahat adammış. bu anasının eteğinden kopamayan eşşek kadar adamlar evlenmesinler ya sırf bedava seks için evleniyo bunlar yeminle. yat kalk Allah' a şükret

Siz neden kayınvalide adayınızı suçluyorsunuz? Ben de bu düşünce yapısını anlamıyorum. 5 yıldır tanıdığım adamı 3 günde anası değiştirdi diyorsunuz. Kusura bakmayın ama çok çocukça bir düşünce yapısı. Adam adam olsaydı anasının lafıyla haraket etmezdi. Senin ailene de kızdım. Benim abimin yanında adam benim üstüme yürüyecek.. Ağzını burnunu dağıttırır dişlerini ve kemiklerini de torbaya koydurur Türkiye'ye kargo ile geri gönderirdim.

Benzer bir ayrılık da ben yaşamıştım geçen yıl. Bu erkek ailelerinin çoğu fena ortalık karıştırıyor ama ailesinin elinde maymun olmuş insanlardan da yuva kurması, o olgunluğu sergiyebilmesi beklenilmiyor. Eski konuma bakabilirsiniz. Zamanında ne üzülmüş, ne kahrolmuşum. Sonra oohhhhh beee dediğimi hatırlıyorum. Ve o "ohhhh beee" hala bitmedi demeye devam ediyorum :) Sonradan geldi aylarca peşimde koştu ama kalbim hiç titremeden defol dedim her seferinde. Böyle adamlardan koca olmaz. Kaynana, kaynata, görümce vs vs bunlar yan sanayi :) Gerçek sebep başkaları olamaz. Ama sizi tebrik ediyorum 1 hafta kala çekmişsiniz restinizi, takdir ettim.

Back