Bence gidin bir fakire sadaka verin, Allahin sevgili kuluymussunuz..
Nisanlimin aklindan bende süphelenmeye basladim...ne kadar ezdirme meraklisiymis...
ama cok büyük haksizlik yapti, 1,5 yildir ailesi ne bi dügün amsrafina karisti ne birseye, herseyi kendi yapti, kendi yaptigi icin benim ailemden büyük saygi gördü...ailem kendi ogullari gibi seviyordu...inanilmaz seviyorlardi damatlarini...benden cok onlar yikildi...bukadar yanilmis olamayiz bi insanda diye...annem kendi oglu yerine koyuyordu...hic konduramadi bu yaptiklarini kadin hala hic inanmazdim ama bunda büyü var diye yakiniyor...nazar degdiler size diye...ben hic inanmam büyüye felan ama var sayalimki büyü var...ozaman ben hangi bir gün büyü bozmakla ugrascam?!?
Pisman oluyor..bana teklifide bi garip...kafayi yemis herhalde...eger istersem beni alip uzaklara gidip sevgili gibi yasayabilirmisiz, cünki ozaman sorumluluklar olmazmis...nerde yasiyorsun hangi mantikta yasiyorsun ya...bari son 5 yilimi karartma dedim, bundan sonrasini kararttin son 5 yilima pisman ettirme beni ya...kacicakmisim...zor günlerimde sen yoktun yanimda ailem vardi...hic ses cikarmayan...(
Ilk yaptigim seydi...hemen bi fakiri mutlu etmek...inanamadim...yani herseydi bi hayir vardir derlerya...
1 haftabi insanin bukadar degismesi bukadar farkli olmasi ve herseyin dügüne 4 gün kala bitmesi...sükür dedim...demek yaptigim bi iyiligin karsiligini gördüm dedim...allaha sükürler olsun evlenmeden gördüm...birde evlendikten sonra baba evine gelsem nolcakti..ailem beni hemen kabul ederdi...ama benim icimdeki zede...hem kendimi hem gelecegimi yikacaktim...bu yil masterimi bitircem insallah, uni sondayim...hayatimi gerekirse kendim kurarim...annem ask acisina dayanamzasin ayrilma dedi...ama allahmi söyletti bilmiyorum: bekar ölürüm bunu cekmem daha iyi dedim...ciddende öyle...
inanin cok üzülüyorum...cok özlüyorum...hersey onu hatirlatiyor...5 yildir hergün görüstügüm kisi...beni sevdigine emin oldugum kisi...birden bire yok...aliskanlik belkide...ama aliskanliklardanda vazgecilebiliyor...neler görüyoruz...
canım konuşma artık onla, sana ulaşmasına izin verme. ztn ailene de sana yeterince saygısızlık yapmış, daha fazlasına izin verme. oda anası gibi aklını kaçırmış, sana kaç fln dediğine göre..
aman diyim hazır kurtulmuşsun beladan, bidaha hiçbişekilde alma hayatına.
Müstakbel kayınvalidenin akıl hastası olduğunu kabul edersek ki bence öyle.. Bunları sağlıklı bi insan yapamaz. Kesinlikle suç senin nişanlında. Karakteri sağlam değil anladığım kadarıyla. Kişiliği oturmamış. Naçizane fikrim bence bu işin bitmesi senin ve ailen için daha hayırlı olur. Bu aşk meşk olayları inan bana evlendikten sonra kalmıyo zaten.Mantık devreye giriyo. Şu konuda haklısın uzun süre nişanlınla bi aradaymışsın. Sevgi alışkanlık v.s bunlar inan ağır duygular. Bi çırpıda bitmiyo herşey ama. böyle kişiliksiz bi adamla kuracağın yuvada sence mutlu olabilirmisin?? Erkek kadınını koruyamadıktan savunamadıktan sonra ben o erkekten hiçbişey beklemem.
yok kuzum ne büyüsü..büyü olsa sen ondan kopamazdın bu yaptıklarına rağmen..
olabiliyor böyle, iyiki annesi gelmiş de gördün gerçek yüzlerini...
nişanlın normal biri olsaydı, o düğündeki tavırlarını sergilemezdi..
anasının tansiyonu çıkmış da, bilmem neymiş de..bırak hepsi hikaye..
neden senin düştüğün durumlardan kimse bahsetmiyor?
Olaylari sorgulama.
Neden sorusunu sorma artik kendine.
Olan olmus, biten bitmis.
Artik sabirla bekle unutacaksin elbet.
Ama sorgulamaya devam edersen bu unutma süreci uzar.
Birak, ne yapmissa yapmislar, gecti gitti.
Gelecege odaklan ve sürekli kendine " biliyorum gececek, ve ben bunu en kisa sürede atlatacak kadar güylüyüm" de.
Canım hiç üzülme, elini öptüğü halde görmedim diyor, yarın kimbilir annesi yüzünden sana neler çektirecekti nişanlın.
Boşver, kend, düşen aglamaz. İlerde kafasını çoktan taşlara vurur da iş işten geçmiş olur.
Gerçekten Allah'ın sevgili kuluymuşsun, ne kadar şükretsen az...
olduuuu adama bak zaten senin ailen annen baban yoktu hemen peşine takılıp gdceksin !!! vakti zamanında bizi bu hale getren annene 2 çift laf edemedin,şimdi ben senin gibi bi insan için ailemi silip peşinden mi gelicem deseydin !!!yolu açık olsun !!!
üzme kendini..dediğin gibi evlendikten sonra görseydin..her şey olmuş bitmiş, tam mutlu olucam derken, sonucun hüsran olması inan daha yıpratıcı olurdu..
evlenmeden ayrılmak en iyisi..
sen bu kararı verebildiğine göre, gayet akıllı bi kız olmalısın..
çünkü bazıları, son 4 gün kalmış diye devam ederlerdi..
tebrik ederim valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?