Bir Kadına Ölmüş Kocasının Aldattığını Söylemek ya da Söylememek:(

ben kadının yerinde olsam kocamın beni aldattıgını ögrenmek isterdim
ama senin yerinde olsam söylemek istemezdim

Benim bir arkadasimin babasi annesini aldatmis ve arkadasim bunu aradan zaman gecince ogrendi ama daha da kotusu annesinin babasini yakaladigini ve aldatildigini bildigini ama cocuklarina bunu asla belli etmeden sineye cektigini de ogrendi. Ne annesi arkadasa soyledi bu olayi ne d3 arkadas annesine. Arkadasin babasi buyuk bir ameliyat gecirmisti ve arkadasim demisti ki hic icim sizlamadi. O an ölse sadece bir yabanciya nasil uzulursem o kadar uzulurmusum onu hissettim dedi. Ama annesi aylarca babasinin bas ucunu bekledi. Kendisini aldatmis bile olsa esi ölecek diye korktu gozyaslari döktü.
Bence soyleme. Cunku kadin bunu bilince bundan daha iyi olmaz.

zarf mı varmış:KK57:

Evet canım. Birilerinden duyduğu lafı yetiştirmeyecek. Rahmetli , konu sahibesinin eşine al sende dursun diye bir zarf emanet etmiş. Adam rahmetli olunca yapmaları gereken emaneti rahmetlinin eşine götürmekken , yanından sözde bir fotoğraf düşmüş , sonra hepsine bakmışlar. Kadınlı erkekli fotoğraflar varmış.

Emanetin doğasına aykırı davranarak zaten bir yanlış yapmışlar. İmha etme hatasına düşmesinler ve rahmetlinin eşine versinler görüşündeyim. Belki o emanetin ortaya çıkması gerekiyordu ki adam özellikle bıraktı. Konu aldatmadan farklı.

Evet canım. Birilerinden duyduğu lafı yetiştirmeyecek. Rahmetli , konu sahibesinin eşine al sende dursun diye bir zarf emanet etmiş. Adam rahmetli olunca yapmaları gereken emaneti rahmetlinin eşine götürmekken , yanından sözde bir fotoğraf düşmüş , sonra hepsine bakmışlar. Kadınlı erkekli fotoğraflar varmış.

Emanetin doğasına aykırı davranarak zaten bir yanlış yapmışlar. İmha etme hatasına düşmesinler ve rahmetlinin eşine versinler görüşündeyim. Belki o emanetin ortaya çıkması gerekiyordu ki adam özellikle bıraktı. Konu aldatmadan farklı.

ben o kısmın görmemişim canım ya teşekkür ederim
o zaman dedigin gibi zarfı verip çekilsinler kenara

ben sizi anladım aslında.haklısınız sonuna kadar.ona lafım asla yok.benim görüşüme göre de emanet,sır...bunlar özel şeylerdir ve asla kurcalamam.karışmam.o konuda hem fikiriz.
belki yapılan yanlış evet ama ben sadece konu sahibinin ve eşinin kötü niyetle 'dur bakalım ne varmış'diyerek açtıklarını düşünmüyorum.
bence de fikirleri teslim etmekti ama ya kadını daha çok yaralayacak bişey varsa diye böyle bir şey yapmış olabilirler.
şimdi sizi duyuyor gibiyim :) okurken diyorsunuz ki 'o zaman teslim etmeyeceklerse asla açmamalıydılar.o zarf kapalı kalmalıydı ve onları asla ve asla ilgilendirmemeliydi'.
ama benim de sadece savunduğum şey şu evet yanlış yapılan bir şey var ama o psikolojiyle kötü bir niyet barındırmadan yapılan bir şey bence bu.ne yapacağını bilememekten kaynaklı.

tabiki canım
karşı tarafıda düşünmek gerek
umarım konu sahibi emaneti teslim eder
bende şurda ikilemde kalırdım.görmeden verseydim sorun yok.ama şu veye bu şekilde içindekini görseydim verip vermemekte kararsız kalırdım.
kadının ne yaşayacağını konu sahibi daha iyi bilir.mesela eşiyle arası nasıldı?yakınlarki ölen kişi bu kadar özel bir şeyi eşine teslim etmiş.

ben sizi anladım aslında.haklısınız sonuna kadar.ona lafım asla yok.benim görüşüme göre de emanet,sır...bunlar özel şeylerdir ve asla kurcalamam.karışmam.o konuda hem fikiriz.
belki yapılan yanlış evet ama ben sadece konu sahibinin ve eşinin kötü niyetle 'dur bakalım ne varmış'diyerek açtıklarını düşünmüyorum.
bence de fikirleri teslim etmekti ama ya kadını daha çok yaralayacak bişey varsa diye böyle bir şey yapmış olabilirler.
şimdi sizi duyuyor gibiyim :) okurken diyorsunuz ki 'o zaman teslim etmeyeceklerse asla açmamalıydılar.o zarf kapalı kalmalıydı ve onları asla ve asla ilgilendirmemeliydi'.
ama benim de sadece savunduğum şey şu evet yanlış yapılan bir şey var ama o psikolojiyle kötü bir niyet barındırmadan yapılan bir şey bence bu.ne yapacağını bilememekten kaynaklı.

İçinde her ne görmüş olurlarsa olsunlar , teslim etmeme lüksleri yok diyorum aslında. İçine baktıklarını söylemesinler bir zahmet , bu vicdanla yaşasınlar. Ancak her ne olursa olsun teslim etsinler.

Dediğim gibi , her hayat bizimkine benzemiyor , sen bakınca aldatma delili görürsün belki rahmetlinin eşi için kurtuluştur zarftakiler.

Karar vermek emanet edilene düşmez.

Konu sahibesi ve eşi de umarım bu durumdan bir ders çıkarır. Bir daha kimseden emanet kabul etmesinler. Bu devirde emanet diye yasadışı madde verip arkadaşının başını belaya sokanı da var. Ha diyelim içinden dolu dolu para çıktı. O zaman ne yapacaklardı ?

Insanlar ne kadar isguzar yahu. Kadina yasini bile tutturmayacak illa uzecek perisan edecek KOCAN SENI ALDATMIS VAR YAAAA diyerek. Sag bile olsa soylenmez, ölmüs adamin karisindan ne istiyosun. Kadin kadinin dusmani

Yok artık diyecek arkadaşlar için bir haber. Emanetten bakın ne çıktı ?

Emanet Esrarla Yakalandı, Serbest Kaldı
Tarih: 29-04-2015 12:KK23:16
+.png
-.png

ANTALYA'da aracında 4 kilo esrar maddesiyle yakalanıp tutuklanan 31 yaşındaki Ahmet Aytek, uyuşturucunun bir yakını tarafından emanet bırakıldığını belgeleyince tahliye edildi.

EmanetZEsrarlaZYakalandyZSerbestZKaldy1.jpg

ANTALYA'da aracında 4 kilo esrar maddesiyle yakalanıp tutuklanan 31 yaşındaki Ahmet Aytek, uyuşturucunun bir yakını tarafından emanet bırakıldığını belgeleyince tahliye edildi.

Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Ekipleri, Ahmet Aytek'e ait 07 L 9479 plakalı kamyonette yaptığı aramada, paket içersinde 4 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Ahmet Aytek, paketin kendisine ait olmadığını, Mustafa Galin adlı akrabasına ait olduğunu söylese de inandıramadı. Savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ahmet Aytek, cezaevine gönderildi.

'Uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan hakkında dava açılan Ahmet Aytek, Antalya Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmalarda da esrarın kendisine ait olmadığı yeniledi. Ahmet Aytek, esrar maddesinin kendisini Antalya'ya ziyarete gelen Mustafa Galin'e ait olduğunu belirterek, "Mustafa Galin uçakla Diyarbakır'a gidecekti. Bana verdiği paketi Antalya'da bırakacak kimsesi olmadığını belirterek, 'En kısa sürede senden aldıracağım' dedi. Ben de bunun üzerine emanet olarak aldım. Bana bir adam göndereceğini söyledi. Gelen kişi ile Güllük'te buluştuk. O da beni takip edip ihbar etmiş" dedi.

Aytek'in savunmasından sonra söz alan avukatı Fatma Hande Amioğlu, esrar maddesinin sahibi Mustafa Galin'in talimatla alınan ifadesinde doğruyu söylemediğini belirterek, "Mustafa Galin telefon görüşmesinde 'Mal benim' dedi. Pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Aytek, ısrar üzerine uyuşturucuyu emanet olarak almıştır. Daha sonra Mustafa Galin'i telefonla defalarca arayarak paketini alması gerektiği söylemiştir. Bu telefon görüşmelerinde ve kayıtlarda mevcuttur" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın beyanının şahitlerin verdiği ifadeyle örtüşmesi üzerine Ahmet Aytek'in tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

http://www.haberci07.com/emanet-esrarla-yakalandi-serbest-kaldi/12968/

ben olsam o kutuyu kapısına bırakırdım isimsiz şekilde
paraları eskortlarla yiyip gezip gününü gün eden bir adamın da yasını tutması kısa sürer ve unuturdu bile belki. hayatına devam ederdi

Insanlar ne kadar isguzar yahu. Kadina yasini bile tutturmayacak illa uzecek perisan edecek KOCAN SENI ALDATMIS VAR YAAAA diyerek. Sag bile olsa soylenmez, ölmüs adamin karisindan ne istiyosun. Kadin kadinin dusmani

Kocan seni aldatmış demeyecek. O konu sahibesinin var sayımı. Onun gördüğü sadece fotoğraflar. Emaneti kadına teslim edecek. Kendi yorumlarını kendine saklayacak.

bende şurda ikilemde kalırdım.görmeden verseydim sorun yok.ama şu veye bu şekilde içindekini görseydim verip vermemekte kararsız kalırdım.
kadının ne yaşayacağını konu sahibi daha iyi bilir.mesela eşiyle arası nasıldı?yakınlarki ölen kişi bu kadar özel bir şeyi eşine teslim etmiş.

yada üstünden zaman geçsin ama ben olsam dedigim gibi hemen ögrenmek isterdim
eger aldatıldıysam kocam ölmüşte olsa ne yaşarsam yaşayım ögrenmek isterim
akrabalık dereceleri var demekki
kadının az çok tepkisini de tahmin etmesi lazım konu sahibinin

Bence söylenmeli. Acısı diner. Ölene kadar kendini kandırmaz.
Ama bir de adam ya aldatmıyorsa? Hiçbir yanlış anlama ihtimali yoksa söylenebilir. Kulaktan dolma şeylerse söylenmemeli.

X