- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- Konu Sahibi taptazegelin
ben kadının yerinde olsam kocamın beni aldattıgını ögrenmek isterdim
ama senin yerinde olsam söylemek istemezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kadının yerinde olsam kocamın beni aldattıgını ögrenmek isterdim
Söylemesine gerek yok ki. Tek yapmaları gereken en başta yapmaları gerektiği gibi , eşiniz bu zarfı bize emanet etmişti deyip teslim etmek.
zarf mı varmış
Evet canım. Birilerinden duyduğu lafı yetiştirmeyecek. Rahmetli , konu sahibesinin eşine al sende dursun diye bir zarf emanet etmiş. Adam rahmetli olunca yapmaları gereken emaneti rahmetlinin eşine götürmekken , yanından sözde bir fotoğraf düşmüş , sonra hepsine bakmışlar. Kadınlı erkekli fotoğraflar varmış.
Emanetin doğasına aykırı davranarak zaten bir yanlış yapmışlar. İmha etme hatasına düşmesinler ve rahmetlinin eşine versinler görüşündeyim. Belki o emanetin ortaya çıkması gerekiyordu ki adam özellikle bıraktı. Konu aldatmadan farklı.
ben o kısmın görmemişim canım ya teşekkür ederim
o zaman dedigin gibi zarfı verip çekilsinler kenara
Di mi ya. Kadın belki reddi miras yapacak , belki tehdit ediyorlar kadını , o fotoğraflar bir şeyin delili. Kafana göre hadi yok edeyim denir mi ? Sana ait değil ki , sana emanet.
ben sizi anladım aslında.haklısınız sonuna kadar.ona lafım asla yok.benim görüşüme göre de emanet,sır...bunlar özel şeylerdir ve asla kurcalamam.karışmam.o konuda hem fikiriz.Evet canım. Birilerinden duyduğu lafı yetiştirmeyecek. Rahmetli , konu sahibesinin eşine al sende dursun diye bir zarf emanet etmiş. Adam rahmetli olunca yapmaları gereken emaneti rahmetlinin eşine götürmekken , yanından sözde bir fotoğraf düşmüş , sonra hepsine bakmışlar. Kadınlı erkekli fotoğraflar varmış.
Emanetin doğasına aykırı davranarak zaten bir yanlış yapmışlar. İmha etme hatasına düşmesinler ve rahmetlinin eşine versinler görüşündeyim. Belki o emanetin ortaya çıkması gerekiyordu ki adam özellikle bıraktı. Konu aldatmadan farklı.
tabiki canım
karşı tarafıda düşünmek gerek
umarım konu sahibi emaneti teslim eder
bende şurda ikilemde kalırdım.görmeden verseydim sorun yok.ama şu veye bu şekilde içindekini görseydim verip vermemekte kararsız kalırdım.tabiki canım
karşı tarafıda düşünmek gerek
umarım konu sahibi emaneti teslim eder
ben sizi anladım aslında.haklısınız sonuna kadar.ona lafım asla yok.benim görüşüme göre de emanet,sır...bunlar özel şeylerdir ve asla kurcalamam.karışmam.o konuda hem fikiriz.
belki yapılan yanlış evet ama ben sadece konu sahibinin ve eşinin kötü niyetle 'dur bakalım ne varmış'diyerek açtıklarını düşünmüyorum.
bence de fikirleri teslim etmekti ama ya kadını daha çok yaralayacak bişey varsa diye böyle bir şey yapmış olabilirler.
şimdi sizi duyuyor gibiyim :) okurken diyorsunuz ki 'o zaman teslim etmeyeceklerse asla açmamalıydılar.o zarf kapalı kalmalıydı ve onları asla ve asla ilgilendirmemeliydi'.
ama benim de sadece savunduğum şey şu evet yanlış yapılan bir şey var ama o psikolojiyle kötü bir niyet barındırmadan yapılan bir şey bence bu.ne yapacağını bilememekten kaynaklı.
Insanlar ne kadar isguzar yahu. Kadina yasini bile tutturmayacak illa uzecek perisan edecek KOCAN SENI ALDATMIS VAR YAAAA diyerek. Sag bile olsa soylenmez, ölmüs adamin karisindan ne istiyosun. Kadin kadinin dusmani
bende şurda ikilemde kalırdım.görmeden verseydim sorun yok.ama şu veye bu şekilde içindekini görseydim verip vermemekte kararsız kalırdım.
kadının ne yaşayacağını konu sahibi daha iyi bilir.mesela eşiyle arası nasıldı?yakınlarki ölen kişi bu kadar özel bir şeyi eşine teslim etmiş.