Bir Kadına Ölmüş Kocasının Aldattığını Söylemek ya da Söylememek:(

Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Gözünle gördün mü?
Sen ona ladattığını söylesen ne olacak sence acısı mı hafifleyecek katmerlenecek mi?.İnsanlara bu kötülüğü yapmayın.Ölüm acısı.Ağlayacak tabii.Bırak acısını yaşasın.

boş
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.

boşverin varsın iyi hatırlasın kadıncağız...

ben olsam söylemem ölmüş acısı var bide o acı olucak hem öldüğüne üzülücek hemde aldatıldığına. ayrıca neden bu kadar ısrarla söylemek isyediğinizi de anlamadım adam ölmüş gitmiş işte derdiniz ne

bnce soylemelisin diye dusunuyorum..bilse gerçekleri bu kdr yipratmaz belki kndisini..hm o borçlari odemek zorunda da degil..adamin ölmüş olmasi yaptiginin dogru olduğunu gostermez..bn olsam soylerdim ama karar senin tabiki

Aldattığını bilirse adamın öldüğüne üzülmesi geçecek mi? Bnce bazen insan çenesini tutmayı bilmeli.

Hanımlar dışarıya çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim çok özür edilerim. Tek tek cevap vermek zor sorulara ama ben yninede cevap vermeye çalışayım.
1. malum şahıs bu fotoğrafları neden sakladı mantık neydş hiç bir fikrim yok
2. Tehdit edildiğini sanmıyorum kendisi tehdit edilecek değil tehdit edecek bir insandı.
3. Eşinin görmesini isteseydi bana birşey olursa bu ona verin derdi
4. EManete ihanet ettiğim düşünmüyorum ki biz bunu vermeyi düşünürken ne olduğunu öğrendik
4. İyi ki de öğrendik dünden beri düşünüyordum ne yapmam gerektiğine vermemek en iyisi. İkinci ve çok daha ağır bir acıyı ne o kadın ne de çocukları yaşamamalı.
6. Lütfen yorum yazarken ağır ithamlarda bulunmayın.

Diyelim ki sizin aldatma sandığınız fotoğraflar bir başkasına şantaj için kullanıldı. Veya elinizdeki zarftan yasadışı iş yaptığına dair belgeler çıktı. O zaman da imha yoluna mı gidecektiniz ?Emniyete vermeyecek miydiniz ?

Hakkınız olmayan bir emaneti her ne sebeple olursa olsun açtınız. Konuya müdahil olmayı seçen siz oldunuz fark etmeseniz de. Normal şartlarda o emaneti eşine teslim etmeniz gerekmiyor mu?

Ogrenmek baska gozle gormek baska gordunuzmu millet herseyi soyluyo peygamber efendimiz s.a.v gozunuzle gordugunuzu bile 3 kere bakin demis birde aldatilmanin acisini bence yuklemeyin hem gozunuzle gormemisiniz

Diyelim ki sizin aldatma sandığınız fotoğraflar bir başkasına şantaj için kullanıldı. Veya elinizdeki zarftan yasadışı iş yaptığına dair belgeler çıktı. O zaman da imha yoluna mı gidecektiniz ?Emniyete vermeyecek miydiniz ?

Hakkınız olmayan bir emaneti her ne sebeple olursa olsun açtınız. Konuya müdahil olmayı seçen siz oldunuz fark etmeseniz de. Normal şartlarda o emaneti eşine teslim etmeniz gerekmiyor mu?

Kesinlikle katiliyorum emanete ihanet diyede bi tabir vardir.

Söyleme.. Bırak hayallerinde iyi Kalsın.güzel baksın ona.
Ölüm acısı geçer. Fakat aldatılma farklı olur şu saatten sonra. Ben bunca yas tutarken beni aldatmış takıntısı farklı.. Kine döner.boşver

ablamın bir arkadaşının başına gelmişti bu durum.patavatsızın biri söylemiş kadına (ne gerek varsa).kadın uzun dönem depresyona girmişti.sakın söylemeyin bırakın eşini temiz dünyasında istediği gibi yaşatsın.karşısında neden diye soracağı biri yok çok acı...

Aldatılan kadın durumu anlattığınızda bunu kaldırabilir mi bilemiyorum ama ben yerinde olsam bilmek isterdim.

Tabi şimdi düşününce eşimi çok çok seviyor ve bunun üstüne onu kaybetmişsem bunun üstüne bir de aldatıldığımı öğrensem?

Zor. Çok zor bi durum.

Kadıncağız eşinden kalan borçlarla boğuşuyor üstelik. Beni üzen adam gezdi tozdu paraları saçtı ceremesini kadın çekiyor
birde borç takıp gitmiş ha hemde dafalarca aldatmış..acaba o borçları karıda kızdamı yaptı..ben olsam ballandıra ballandıra söylerdim..benim sadık kocam deyip öldüğüne üzülmesin..yeter bu kadınların bu şer erkeklerden çektiği..

Yani sizin değil de o kadının yerine koydum kendimi( Allah göstermesin) kanıtınız da var elinizde resimleri görmüş olsam hayatımda ne değişirdi dedim. Eşim mesela Allah korusun vefat ederse benden sonra sakın kimseyle evlenme der eğer o fotoları görmüş olsam ilerde evlenme ihtimalim olabilir. Yani kadının kocası birşey vasiyet etmişse belki kadının hayatını zorlaştıracak o yükten kurtulmuş olur.

Siz verecekseniz eğer yine bir zarfa koyup öyle verin eşin eşime vermiş eşim de unutmuş dün gece aklına geldi zarf ne var içinde bilmiyorum sana vermek istedim diyerek haberin yokmuş gibi verebilirsin kadını da utandırıp mahçup etmemiş olursun

Anlamadığım sağken öğrendiğiniz de neden demediniz ? Ölmüş artık... Ben olsam söylemem ölmüş sonuçta ve Rabbimin huzurunda zaten yüz yüze gelecekler elbet.

Anlamadığım sağken öğrendiğiniz de neden demediniz ? Ölmüş artık... Ben olsam söylemem ölmüş sonuçta ve Rabbimin huzurunda zaten yüz yüze gelecekler elbet.
sağken öğrenmemişlerki.
zarfı adam öldükten sonra açmışlar.
ya bu arada adam nasıl öldü onu merak ettim.
yanlış anlaşılmasında b.k yoluna gitti derlerya öyle mi olduki :KK17:

X