Bir Kadına Ölmüş Kocasının Aldattığını Söylemek ya da Söylememek:(

Afam yasarken verdi diyorsun fotolari simdi de haberim yoktu diyorsun.
Soylemeyin bi zahmet. Kimseye düşmez bu..
karışmak gibi olmasın ama sanırım bir zarf içinde verilmiş.ne olduğundan haberleri yok.adam ölünce eşine vermek istemişler ama yine de bir bakalım ne olduğuna diye açtıklarında görmüşler.
söylememesi konusunda ben de hemfikirim sizinle

birincisi o kadın emın ol yuksek ıhtımal bunu bılıyordur,ama sneın yada başkalarının bıldığını bılınce daha sınırlenır,diğer konu kör ölür badem gözlü olur,yanı hepimizin sağlığında bıze kötülük edenleri ölünce bı ıyı aklarız yanı yaparız öldü gitti deriz,yanı bu kadaın bunu bılse bıle öldüya aklar kendınce,sakınnn sölemeeee,sakın

Arkadşım rica etsem bi baştan okusan hani cevaplarını bulursun sorularının

Hepsini okudum. Daha duzgun anlatamamissiniz bile.
Empati kurun bi zahmet. Allah korusun esiniz vefat ederse ve vefat etmeden önce sizi aldattigini birileri gelip, siz ölüm acisini yasarken soylediginde ne yapacaksiniz?
Sahsen ben oyleleri hakkinda hic ama hic iyi dusunmem ve iliskimi de keserim..
Acili bir insana daha da aci vermek niye??

karışmak gibi olmasın ama sanırım bir zarf içinde verilmiş.ne olduğundan haberleri yok.adam ölünce eşine vermek istemişler ama yine de bir bakalım ne olduğuna diye açtıklarında görmüşler.
söylememesi konusunda ben de hemfikirim sizinle

Ama herkes biliyor dedi. Ölmeden once de haberleri vardi eminim. Çünkü daha bir sürü kişi aldatmis falan nasil diyebiliyor ki o zaman?
Adam zaten pis biriydi falan demis hep..

KAdını sevdiğim için öğrendiğimde içim cız etti öyle kötü oldum ki hani insan sinir olur da ne yapacağını bilemeyaz ya. Sonra düşündüm fikirlerinizi de değerlendirdim haklısız unutmak en iyisi. Bıraktım o kişi hesabını versin.

Aynen sizin dediğinz gibi olay
sanırım sizin sormak istediğiniz soru şu.bazı yorumlarda biraz yüklendiler çünkü size :)

zaten söylememeniz gerektiği ağır basıyordu ama vicdanende bu yük ağır geldi.genel anlamda insanların ne düşündüğünü öğrenmek istediniz,belki bu sebeplede vicdan yükünüzü azaltabilmek adına.
doğru mu anladım?

Ama herkes biliyor dedi. Ölmeden once de haberleri vardi eminim. Çünkü daha bir sürü kişi aldatmis falan nasil diyebiliyor ki o zaman?

evet evet haklısınız ama anladığım kadarıyla adam bir sürü insana borç yapmış.insanların bildikleri bunlar genelde.
belki aldatmayı da bilenler vardı ama konu sahibinin elinde somut bilgi olunca vicdanen çok rahatsız olmuş.
diğerleri kulaktan dolma bilgi sahibi belki ama konu sahibinde fotoğraf olunca iş değişmiş.
yani eğer doğru anladıysam :KK66:

Bİr sürü kişi aldattığını bilmiyor bazıları biliyormuş ama herkes aman benden duymuş olma modunda. Arkadan konuşmakla meşgul. Bİldikleri parasal konularda ayrıca vefat eden kişi öyle bi vitrin yapmışki kendine sormayın. Suç ortakları da o vefat edince kendilerini kurtarmak için paralarını kurtarmak için eteklerindeki taşları dökmüş kısacası

sanırım sizin sormak istediğiniz soru şu.bazı yorumlarda biraz yüklendiler çünkü size :)

zaten söylememeniz gerektiği ağır basıyordu ama vicdanende bu yük ağır geldi.genel anlamda insanların ne düşündüğünü öğrenmek istediniz,belki bu sebeplede vicdan yükünüzü azaltabilmek adına.
doğru mu anladım?
Arkadaşım Allah razı olsun senden duygularımı tercüman oldun.

evet evet haklısınız ama anladığım kadarıyla adam bir sürü insana borç yapmış.insanların bildikleri bunlar genelde.
belki aldatmayı da bilenler vardı ama konu sahibinin elinde somut bilgi olunca vicdanen çok rahatsız olmuş.
diğerleri kulaktan dolma bilgi sahibi belki ama konu sahibinde fotoğraf olunca iş değişmiş.
yani eğer doğru anladıysam :KK66:
İçimden bir ses sanki tanışıyoruz ve siz bu olaylara tanıkmışsınız diyor resmen:)

Bİr sürü kişi aldattığını bilmiyor bazıları biliyormuş ama herkes aman benden duymuş olma modunda. Arkadan konuşmakla meşgul. Bİldikleri parasal konularda ayrıca vefat eden kişi öyle bi vitrin yapmışki kendine sormayın. Suç ortakları da o vefat edince kendilerini kurtarmak için paralarını kurtarmak için eteklerindeki taşları dökmüş kısacası

Ne olursa olsun asla soylemeyin.
Kadin belki de biliyor. Insan boyle bir durumu tek basina atlatabilir ama baskasinin da bildigini ogrenirse daha da kahrolur..

Arkadaşım Allah razı olsun senden duygularımı tercüman oldun.
rica ederim canım.anladığım kadarıyla anlatmak istedim.
ama bir çok kişinin dediği gibi bence de söyleme.çünkü kadının biliyor olma ihtimali çok yüksek.
sizin de bildiğinizi öğrenirse acısı artacak.belki bilmiyormuş rolü iyi gelecek ona.bir de bu utancı yaşamasın.
eğer biliyorsa zaten yeterince ağır bir yük altında.

Dünden beri kafam o kdar karışık ki. Bir insan bunu nasıl yapar sorguluyorum. Hatta eşime eğer sen böyle bir şey yaparsan sakın bana yakalanma böyle delil bırakma dedim baya bi kızdı bana ben asla böyle bir şey yapmam diye.

Bir kişi eşinin yakınında yada uzağında aman nasılsa görmüyor diye nasıl yapar bunu nasıl vicdanına sığar nasılçocuklarının yüzüne bakar hiç mi sızlamaz içi hiç mi pişman olmaz Allah ım hiç bir kadına bunu yaşatmasın

adam pek sağlam ayakkabı değilmiş çevre de biliyor belki eşi de duymuştur bişeyler.
boşver sen karışma, zaten zarfı eşine vermiş eşin sana bundan hiç bahsetmemiş de olabilirdi.
öyle farzet.

X