Bir Kadına Ölmüş Kocasının Aldattığını Söylemek ya da Söylememek:(

şu mesajınızı anlamadım.kim kime neyi emanet etti[/QUOT
Eşime bir paket vermiş demiş ki bu sende kalsın sakla. Eşim bu paketi saklamış öldükten sonra eşine vermeyi düşünmüştü çünkü içinde ne var bilmiyorduk sonra paketin züerinden fotoğraf gibi bişey olduğunu anladık baktıktan sonra verelim dedi bir açtık ki sormayın ahlaksızlık dizboyu... İyi ki de bakmışız şimdi fotoğraflar eşimde sakladı ama benim içim rahat değil di.

Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ölen adam, karısını sürekli aldatan biri ise, öyle vicdanlı, ilgili, iyi bir koca değildir zaten. Merak etmeyin, kadının matemi de senelerce sürmez. Bir süre sonra ölümü kabullenecektir ama aldatma olayını hiç sinderemeyebilir. Ne gerek var şimdi?

Beyimiz dışarıya öyle güzel oynuyormuş ki vefat edince herkes eteğindeki taşları döktü ve bir sürü insanın canı yandı maddi manevi. İnsanlara trilyon trilyon borçlar bıraktı...

FOtoğraflar bir tatil yerinde çekilmiş yurtdışında.
yanında başkalrı da var anladığım kadarıyla kadınlar bu beylere eskortluk yapmışlar çünkü hemen her mekeanda her fotoda var

FOtoğraflar bir tatil yerinde çekilmiş yurtdışında.
yanında başkalrı da var anladığım kadarıyla kadınlar bu beylere eskortluk yapmışlar çünkü hemen her mekeanda her fotoda var
orası tamam ama adam neden bunların saklanmasını istemiş olabilir acaba.kendisi saklayabilirdi ya da yırtıp atabilirdi.
bunları başka bir yerde delil olarak falan kullanması gereken bir olay mı yaşadı acaba

Ben de söylemezdim.
Ölüm acısı ihanet acısından daha hafif..
Zaten o adam yaptıklarının hesabını veriyordur öte tarafta..

Niye sakladığı konusunda bi fikrim yok. EŞime niye emanet etti derseniz ona güvendiği için. KEndi saklasa eşi bulurdu muhtemelen.

Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
söyleme kadın seni suçlayıp inanmayabilir

Saka mi yapiyosunuz? Adam yasayinca soyleseydin madem bu kadar dert ettin!!
Hey Allahim ya cidden bazen insanlari anlayamiyorum.
Karismayin, ortaligi karistirmayin.
Birak kadin eşini hep iyi bilsin..
Zaten ahirette hesaplasacaklar..

ek kendi fotosu olsa biri şantaj yaptı diyebilirim ama başkaları da var
söyleyip söylememek sorusunun cevabı çok zor.ama bende söyleyemezdim fakat bunun vicdani yükü çok ağır.
söyleseniz kadın demeyecek ki aa tamam o zaman beni aldattıysa öldüğüne üzülmeyeyim.bir acı daha yüklenecek kalbine.
kendiyle hep hesaplaşacak.ben o kadar şey yapmışken o beni aldatmış,ben ona yanarken o beni aldatmış vs.....uzar gider.sonu yok.kendisiyle olan hesabını bitiremeyecek çünkü hesap soracağı kimse yok artık

Saka mi yapiyosunuz? Adam yasayinca soyleseydin madem bu kadar dert ettin!!
Hey Allahim ya cidden bazen insanlari anlayamiyorum.
Karismayin, ortaligi karistirmayin.
Birak kadin eşini hep iyi bilsin..
Zaten ahirette hesaplasacaklar..
Tamamını okumadınız sanırım. Vefat edince öğrendim ayrıca unutmaya karar verdim. Bu arada beni anlamanıza gerek yok!

ölünün arkasından konuşulmaz..Allah taksiratını affetsin..sizin günahlarınızı biri, siz ölünce anlattığını ve devamlı günahlarınıza şahit topladığını düşünsenize..1 se cezası 5 olur bu..

kadın kocasına hakkını helal ettiyse hiç bulandırmayın belki böyle bir durumda etmez, bu çok kötü...

X