- 28 Kasım 2013
- 109
- 53
- 34
- Konu Sahibi taptazegelin
Öyle yaptım zaten başka yolu yokhesap sorcak kimse yok boşverin..Allah a havale edin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yaptım zaten başka yolu yokhesap sorcak kimse yok boşverin..Allah a havale edin..
aldatılmak eminim ki çok ağır bir travmadır.e bir de bunu başkalarının bilmesi bunu katlar daha da gurur kırıcı hale getirir.Dünden beri kafam o kdar karışık ki. Bir insan bunu nasıl yapar sorguluyorum. Hatta eşime eğer sen böyle bir şey yaparsan sakın bana yakalanma böyle delil bırakma dedim baya bi kızdı bana ben asla böyle bir şey yapmam diye.
Niye sakladığı konusunda bi fikrim yok. EŞime niye emanet etti derseniz ona güvendiği için. KEndi saklasa eşi bulurdu muhtemelen.
Başkasının eline geçmesi de beni üzer yok etmek gerek elbette
ama bu başka sonuçlarda doğurmaz mı?belki çok kötü sonuçlanacak bir şeye sebep olacaklar.Yok etmek üzerinize vazife değil. O size emanet bırakılmış bir zarftı. Karı koca alın bakın diye verilmemişti. Götürün eşine verin.
siz kadına üzülüyorsunuz şimdi eşi vefat etti, aldatıldı, borçları var vs vs diye de..
sizde emanete sahip çıkamayan bir komşusunuz..
bu durumda size üzülmek daha doğru..
yeteri kadar güvenilir bir komşu değilmişsiniz.
merakınıza yenilip o zarfı açıyorsanız sonucuna da katlanmanız gerekir...
halbuki insanlık görevi olarak, o zarfı açmadan komşunuza teslim etseydiniz hiç başınız ağrımayacak idi.
bu durum sonunda eğer iş aldatılmaysa, bunu öğrenen kadın bu yükü taşıyamasa bile, size göre bir durum olmazdı.. siz o zarfın içeriğini bilemezdiniz... siz en masum kişiydiniz...
fakat şimdi bile bile yapacaksınız, elbette ki zor gelir..
eee bu da size emanete yeteri kadar sahip çıkamamanın , meraklı olmanın cezası olsun ..
bir hata daha yapıp o zarfı ortadan yok etmeyin derim...
ama bu başka sonuçlarda doğurmaz mı?belki çok kötü sonuçlanacak bir şeye sebep olacaklar.
bence çok zor bir karar bu
aslında o kadar güvenilir insanlar olmasalardı en başta açarlardı o zarfı.bence onlar adam ölünce belki yanlış birşeydir eşine teslim etmek düşüncesiyle bakmışlar.ben çok kötü niyetli bakamadım nedense.
aslında o kadar güvenilir insanlar olmasalardı en başta açarlardı o zarfı.bence onlar adam ölünce belki yanlış birşeydir eşine teslim etmek düşüncesiyle bakmışlar.ben çok kötü niyetli bakamadım nedense.
Beni üzen de bu ya haketmeyen birinin yasını tutmak