- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
-
- Konu Sahibi taptazegelin
karışmak gibi olmasın ama sanırım bir zarf içinde verilmiş.ne olduğundan haberleri yok.adam ölünce eşine vermek istemişler ama yine de bir bakalım ne olduğuna diye açtıklarında görmüşler.Afam yasarken verdi diyorsun fotolari simdi de haberim yoktu diyorsun.
Soylemeyin bi zahmet. Kimseye düşmez bu..
Aynen sizin dediğinz gibi olaykarışmak gibi olmasın ama sanırım bir zarf içinde verilmiş.ne olduğundan haberleri yok.adam ölünce eşine vermek istemişler ama yine de bir bakalım ne olduğuna diye açtıklarında görmüşler.
söylememesi konusunda ben de hemfikirim sizinle
Arkadşım rica etsem bi baştan okusan hani cevaplarını bulursun sorularının
karışmak gibi olmasın ama sanırım bir zarf içinde verilmiş.ne olduğundan haberleri yok.adam ölünce eşine vermek istemişler ama yine de bir bakalım ne olduğuna diye açtıklarında görmüşler.
söylememesi konusunda ben de hemfikirim sizinle
sanırım sizin sormak istediğiniz soru şu.bazı yorumlarda biraz yüklendiler çünkü size :)Aynen sizin dediğinz gibi olay
Ama herkes biliyor dedi. Ölmeden once de haberleri vardi eminim. Çünkü daha bir sürü kişi aldatmis falan nasil diyebiliyor ki o zaman?
Adam zaten pis biriydi falan demis hep..
Bİr sürü kişi aldattığını bilmiyor bazıları biliyormuş ama herkes aman benden duymuş olma modunda. Arkadan konuşmakla meşgul. Bİldikleri parasal konularda ayrıca vefat eden kişi öyle bi vitrin yapmışki kendine sormayın. Suç ortakları da o vefat edince kendilerini kurtarmak için paralarını kurtarmak için eteklerindeki taşları dökmüş kısacasıAma herkes biliyor dedi. Ölmeden once de haberleri vardi eminim. Çünkü daha bir sürü kişi aldatmis falan nasil diyebiliyor ki o zaman?
Adam zaten pis biriydi falan demis hep..
Arkadaşım Allah razı olsun senden duygularımı tercüman oldun.sanırım sizin sormak istediğiniz soru şu.bazı yorumlarda biraz yüklendiler çünkü size :)
zaten söylememeniz gerektiği ağır basıyordu ama vicdanende bu yük ağır geldi.genel anlamda insanların ne düşündüğünü öğrenmek istediniz,belki bu sebeplede vicdan yükünüzü azaltabilmek adına.
doğru mu anladım?
İçimden bir ses sanki tanışıyoruz ve siz bu olaylara tanıkmışsınız diyor resmen:)evet evet haklısınız ama anladığım kadarıyla adam bir sürü insana borç yapmış.insanların bildikleri bunlar genelde.
belki aldatmayı da bilenler vardı ama konu sahibinin elinde somut bilgi olunca vicdanen çok rahatsız olmuş.
diğerleri kulaktan dolma bilgi sahibi belki ama konu sahibinde fotoğraf olunca iş değişmiş.
yani eğer doğru anladıysam
Bİr sürü kişi aldattığını bilmiyor bazıları biliyormuş ama herkes aman benden duymuş olma modunda. Arkadan konuşmakla meşgul. Bİldikleri parasal konularda ayrıca vefat eden kişi öyle bi vitrin yapmışki kendine sormayın. Suç ortakları da o vefat edince kendilerini kurtarmak için paralarını kurtarmak için eteklerindeki taşları dökmüş kısacası
rica ederim canım.anladığım kadarıyla anlatmak istedim.Arkadaşım Allah razı olsun senden duygularımı tercüman oldun.
gülümsettiniz beni :)İçimden bir ses sanki tanışıyoruz ve siz bu olaylara tanıkmışsınız diyor resmen:)