- 28 Kasım 2013
- 109
- 53
- 34
-
- Konu Sahibi taptazegelin
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
haksızlık filan değil sakın söyleme o zman kadının psikolojisi arap saçı olur kadını seviyorsanız unutunj gömün bunu tabii ki doğal olarak biraz ağlayacak sonra alışacaktırKızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
şu mesajınızı anlamadım.kim kime neyi emanet ettiBazen insana öğrendikleri ağır gelir ya bende bunu yaşıyorum. KAdın olduğum için belki bu gerçej bana çok ağır geldi.NAsıl davaranacağımı bilemedim. Üstelik yapan kişini marifetmiş gibi bunu eşime emanet ettiği, eşimin ne olduğunu bilmeden sakladığı öldükten sonra öğrendiği. Hepsi bana ağır geldi.