Bir Kadına Ölmüş Kocasının Aldattığını Söylemek ya da Söylememek:(

taptazegelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
109
53
34
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.

ölümün üstüne bir de aldatılmanın acısını yüklemeyin.

Tabiki söylemeyin. Bu kadına zulüm olur.. Atlatamaz. Yaşasaydı hesap sorabilirdi belki , yaşamadığı için içinde çok büyür.
Nasıl öğrendiniz? Belki o da evliyken biliyordur.

ispatı var ne yazık ki. Ha bide yanında tanıdğım başkaları da var. Öyle iğrençler ki inanın gördüğümde midem bulandı. Hepsinin eşine acıdım. Herşeyden habersizler...

Bilmek hakkı bence.
Çok sevdiğim bir arkadaşım eşinin kendisini aldattığını öğrenmişti seneler önce,1-2 ay sonra da adam kalp krizi geçirip öldü. Hatta kadınla yüzyüze geldiler,çok zor günler yaşadı. Şuan çok şükür toparlandı,kızlarıyla gayet mutlu. Haketmeyecek birinin yasını tutmak,hayatı zindan etmek çok daha kötü bana göre. Ama ispatınız var mı? Herşeyden emin değilseniz kimsenin kafasını karıştırmamalısınız

Olmus bir insanin arkasindan konusmak dinimizce cok uygun degildir. Belki adam olmeden once cok pismanliklar cekti, tovbe etti? Bilemezsiniz. Kaldi ki siz kendi gozunuzle gormediginiz birseyi gercekmis gibi aktardiginizdada maalesef yine gunaha girebiliyorsunuz. Ustelik esinin bilmedigini nerden biliyorsunuz? Belki biliyordur ama umursamiyor kabule etmistir esinin hatalarini? Birakin herkes kendi matemini kendi istedigi sekilde yasasin.

ben olsam söylerdim boşuna bu kadar üzülmez kocasının öldüğüne üzüleceğine aldatıldığına üzülse daha az üzülür

adam gunahıyla obur dunyada yuzleşsin...söylemeyin kadının hayatı ikinci kez sönmesin...ALLAH BÜYÜKTÜR TAKDİRİ O VERİR SİZDEN OLMASIN BU SEFER VİCDANEN SİZ RAHATSIZ OLURSUNUZ KARIŞMAYIN..

haksızlık filan değil sakın söyleme o zman kadının psikolojisi arap saçı olur kadını seviyorsanız unutunj gömün bunu tabii ki doğal olarak biraz ağlayacak sonra alışacaktır

Bazen insana öğrendikleri ağır gelir ya bende bunu yaşıyorum. KAdın olduğum için belki bu gerçej bana çok ağır geldi.NAsıl davaranacağımı bilemedim. Üstelik yapan kişini marifetmiş gibi bunu eşime emanet ettiği, eşimin ne olduğunu bilmeden sakladığı öldükten sonra öğrendiği. Hepsi bana ağır geldi.

şu mesajınızı anlamadım.kim kime neyi emanet etti

çok zor bi durum ama söylememek daha iyi sanırım, kadının acısını katlamaktan başka bi işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…