- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi taptazegelin
Ne olursa olsun bilmeye hakkı var ilerde ben değmeyecek bir adam için göz yaşı akıtmışım demez.
Daha fazla göz yaşı akıtır. Affedemez. Hesap sorma durumu olmadığı için içinde büyütür. Bunu en yakın çevremden biliyorum. Yıllar geçti geçmedi içinde üzüntü.
Akacak göz yaşı varsa sen- ben engel olamayız. Çekilecek bir sıkıntı varsa dayanmasını bilmemiz gerekir.Daha fazla göz yaşı akıtır. Affedemez. Hesap sorma durumu olmadığı için içinde büyütür. Bunu en yakın çevremden biliyorum. Yıllar geçti geçmedi içinde üzüntü.
Katılıyorum.Ben olsam söylerdim.. kadın belki kocasının üzüntüsünden yasından kendi hayatını unutacak..
Ama öğrenirse biraz çok acı fazla hayal kırıklığı sonra pişmanlıklar daha sonra alışma süreci derken mutlaka atlatır..
Ve kendi hayatına bakar hatta gençse evlenir..
Söylemeyi düşünmüyorum. Unutmak en iyisi.Katılıyorum.
Kaybedeli ne kadar olmuş bu da önemli tabi... Biraz sakinleşip alışma sürecine geçtikten sonra söylemesi gerektiğini düşünüyorum.
T taptazegelin ne düşünüyorsun şuan?
yapmayın lütfen bu sefer hem öldüğüne hemde aldatıldığına üzülmüş olcak yani acısı ikiye çıkacak ölmüş birinin arkasından kötü düşünemez kimse sanmıyorumbence söylemelisin belki acısı azalır bu adam içinmi yas tutuyorum der belki ve kendine gelir
yapmayın lütfen bu sefer hem öldüğüne hemde aldatıldığına üzülmüş olcak yani acısı ikiye çıkacak ölmüş birinin arkasından kötü düşünemez kimse sanmıyorum
sizde haklısınız ama bisüre sonra ölüm acısı dincek çünkü hayat devam ediyor ama aldatıldığını düşününce acısı günden güne artıcak çünkü hesap soracağı biride yok olan yine kendisine olucak anlıcağınızevet aldatıldıgına üzülecek belki ama bence tuttugu yas sona erecek yada azalacak kötü düşünmese bile artık sevgisi kalmayacaktır kendisini aldatan birine karşı yani bence öyle bu benim fikrim ama sizin fikrinizede saygı duyarım