- 28 Kasım 2013
- 109
- 53
- 34
-
- Konu Sahibi taptazegelin
şu mesajınızı anlamadım.kim kime neyi emanet etti[/QUOT
Eşime bir paket vermiş demiş ki bu sende kalsın sakla. Eşim bu paketi saklamış öldükten sonra eşine vermeyi düşünmüştü çünkü içinde ne var bilmiyorduk sonra paketin züerinden fotoğraf gibi bişey olduğunu anladık baktıktan sonra verelim dedi bir açtık ki sormayın ahlaksızlık dizboyu... İyi ki de bakmışız şimdi fotoğraflar eşimde sakladı ama benim içim rahat değil di.
Ölen adam, karısını sürekli aldatan biri ise, öyle vicdanlı, ilgili, iyi bir koca değildir zaten. Merak etmeyin, kadının matemi de senelerce sürmez. Bir süre sonra ölümü kabullenecektir ama aldatma olayını hiç sinderemeyebilir. Ne gerek var şimdi?Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
orası tamam ama adam neden bunların saklanmasını istemiş olabilir acaba.kendisi saklayabilirdi ya da yırtıp atabilirdi.FOtoğraflar bir tatil yerinde çekilmiş yurtdışında.
yanında başkalrı da var anladığım kadarıyla kadınlar bu beylere eskortluk yapmışlar çünkü hemen her mekeanda her fotoda var
orası tamam ama adam neden bunların saklanmasını istemiş olabilir acaba.kendisi saklayabilirdi ya da yırtıp atabilirdi.
bunları başka bir yerde delil olarak falan kullanması gereken bir olay mı yaşadı acaba
söyleme kadın seni suçlayıp inanmayabilirKızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
söyleyip söylememek sorusunun cevabı çok zor.ama bende söyleyemezdim fakat bunun vicdani yükü çok ağır.ek kendi fotosu olsa biri şantaj yaptı diyebilirim ama başkaları da var
Adam yaşarken haberim yoktu sanırım hepsini okumadınız
Tamamını okumadınız sanırım. Vefat edince öğrendim ayrıca unutmaya karar verdim. Bu arada beni anlamanıza gerek yok!Saka mi yapiyosunuz? Adam yasayinca soyleseydin madem bu kadar dert ettin!!
Hey Allahim ya cidden bazen insanlari anlayamiyorum.
Karismayin, ortaligi karistirmayin.
Birak kadin eşini hep iyi bilsin..
Zaten ahirette hesaplasacaklar..
Arkadşım rica etsem bi baştan okusan hani cevaplarını bulursun sorularınınAfam yasarken verdi diyorsun fotolari simdi de haberim yoktu diyorsun.
Soylemeyin bi zahmet. Kimseye düşmez bu..