• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir isim sorunu da benden :)) bu evlilik kurtulur mu

:)) ben de öyle düşünüyorum ama iste hala bişeyleri kurtarmak istediğim için yapamıyorum

kurtalıcak birşey olsa siz s.csanız da kurtulur ;)
ama nüfus cüzdanından annesinin adını çıkardığınızı kimseye söylemeyin
ileride de olan olmuş olur kimse birşey demez

Ay darkmore konuyla alakasiz olacak ama yazini okuyunca sormak istedim
Benim ilk gebeligimle mide bulantilari ile baslayan isteksizlik, bebek dogmasi ve cok yorulmamla devam etti, tekrar hamile kaldim yine ayni surec ve hala istemiyrm, bu tarz bisey mi yasadin, duzelir mi? Dogumum cok yakin, iki kucuk cocukla cinsellik yine cok umrumda olmaz gibi geliyor
Aradigim tek sey uyku oluyor
Yok bende oyle bir seyler olmadi ,tam tersi esimden daha istekliydim ;) inanilmaz yorucu bir cocugum var ve ilk gunden tek basima baktim hep. Esimin isteksizligi vardi, baba olmayi ilk gunden kabullenemedi bence,sonrasinda maddiyatla ilgili sorunlari oldu,isleri kotu gitti vs. 15-16 ay kavga gurultu ve cinselligin yok denecek kadar azalmasi gibi sorunlarla ugrastik.

Aranız 1yıldır bozuk böyle nereye kadar gider ?

Oturun konuşun terapiye gidin olmuyosa ayrılın çocuğuda faydanız ypk böyle

Velayrt sizde olucağı için çok kolay bi şekilde isminide değiştirirsiniz.

Yok bende oyle bir seyler olmadi ,tam tersi esimden daha istekliydim :KK66: inanilmaz yorucu bir cocugum var ve ilk gunden tek basima baktim hep. Esimin isteksizligi vardi, baba olmayi ilk gunden kabullenemedi bence,sonrasinda maddiyatla ilgili sorunlari oldu,isleri kotu gitti vs. 15-16 ay kavga gurultu ve cinselligin yok denecek kadar azalmasi gibi sorunlarla ugrastik.
He pardon ben cok yanlış anladimm
İstekli olmana sevindim
Ornek alayim az ya :)
Bu boyle olmaz duzelmem lazim
Kkdaki hatunlardan terapi alacagim :p

Aranız 1yıldır bozuk böyle nereye kadar gider ?

Oturun konuşun terapiye gidin olmuyosa ayrılın çocuğuda faydanız ypk böyle

Velayrt sizde olucağı için çok kolay bi şekilde isminide değiştirirsiniz.
Ben de bunu merak ediyordum. Boşanın ca çocuğun ismi nasıl değişiyor? Baba izni şart mı? Sadece velayet yetiyor mu?

Ben de bunu merak ediyordum. Boşanın ca çocuğun ismi nasıl değişiyor? Baba izni şart mı? Sadece velayet yetiyor mu?

Evlilik devam ederken hem anne hem baba gerekiyo
Boşanma surumunda velayet kimdeyse söz hakkı onun
Aynı ailede o isim başkasında olduğu için işi daha da kolay ileride mirasta problem olur oyüzden istemiyorum yeterli

He pardon ben cok yanlış anladimm
İstekli olmana sevindim
Ornek alayim az ya :)
Bu boyle olmaz duzelmem lazim
Kkdaki hatunlardan terapi alacagim :p
:KK48: Gercekten kendin icin olumlu seyler yapmalisin. Ben anlamiyorum istek nasil azaliyor valla. Cok zor degil iliskiyi sicak tutmak aslinda. Eger ki esinden yana sorunun yoksa. İnsan kari-koca her turlu sorunu yasar evinde ama oturup guzelce cozmeli, iki cocuktan sonra hala yapilacak bir seyler var ki demek ayni cati altinda yasamaya devam ediyoruz. Bakimli,planli yasamak bence isin anahtari.

eşim ve ben bir evlat sahibi olmak için nelerimizi vermezdik ki... aşık olduğum adam çok sevdiğim adamdan bir evlat.. o kadar çok isterim ki ancak Rabbim nasip etmiyor. Keşke evladımız olsa da bende kayınvalidemin adını koysam hiç umrumda olmaz yeterki bana Anne diyen bir evladım olsa... ayaklarıma yapışan bir evlat bana rahat vermeyen beni uyutmayan bana yemek yedirmeyen bir evladım olsunda adı kaynanamın adı olsun ... Herkesin derdi başka tabiki kimse bir olmak zorunda değil elimizdekilerinin biraz kıymetini bilsek ? Yapma güzel arkadaşım değmez İnan bana, eşinden boşanmak istemiyorsan hiç böyle konular için yuvanın huzurunu kaçırma iyilik yapan iyilik bulur kötülük yapan kötülük. Ben polyanacılıkta çığır aştım kocamı çok severim oda beni çok sever lakin tabi zaman zaman yükseliriz ve ben sakinleşince oturup düşünürüm bi gün cennete girersem kocam sayesinde Olacak O bardağın dolu tarafından bakma şükretme Allah a havale etmeler vs. Hem iç huzuru yakalıyorum, hem sessizliğim zamanla karşımdakine vicdan yaptırıyor sonrası tıpış tıpış . Com
Allah razı olsun sizden. Sizin gibi aklı başında insanları gormek umut var dedirtiyor. Sizin için iftarda dua edeceğim insaallah Allah size hayırlı, Salih evladlar nasip etsin. :emir_bebek:

Benim bir tanıdığımın annesi de aynı olayı yaşamış. Eşi hiç sormadan hiç sevmediği birinin ismini koymuş. Kadın hiç istememiş o ismi oğlu 30 yaşında ama annesi bir kere bile ismi ile seslenmemiş. Hep bizim oğlan, benim oğlan,Yavrum. kuzum diyodu. Kadına şaşırmıştım öyle bi inat etmiş insan 30 sene de bi kere ağzından kaçırmaz mı. Eşiniz en azından birini size bırakabilirmiş çok bencilce. Hem bi çocuğa annenşn babanın ismini verilme durumu çok saçma onun ismini koyunca ikisinin de boyu uzamıyor veya çok sevdiğinizi göstermiş olmuyorsunuz. Şu erkekler adamı sinir ediyor gerçekten.
benim sonum da böyle olmaz inşallah :)

Eşinin hatırı için görmezden gelmeyi tercih edebilirsin. Bir daha ki sefere benim istediğim olsun şeklinde yaklaşabilirsin. Bu mesele aşılabilir bence.

Ama bir yıl gerçekten uzun bir süre. Sen yaklaştığında seni reddediyor mu eşin? Neden bu noktaya geldiniz?
ben yaklaşmadım çoktandır bir kez yaklaştım olduk ama kendimi afedersiniz orda çalışan kadınlar gibi hiseetridi anlamsisinizidir umarim

kurtalıcak birşey olsa siz s.csanız da kurtulur :KK66:
ama nüfus cüzdanından annesinin adını çıkardığınızı kimseye söylemeyin
ileride de olan olmuş olur kimse birşey demez
ben.de öyle düşünüyorum aslında ama buna yanaşmıyor. İsim konusunda bu kadar ısrarlı olmamin nedeni belki de bana yaşattıklarını unutturmak isteyisim.. Çok zor günler geçirdim cidden

Arkadaşlar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Ben.diyelim ki kimlikte degistirmedim ama farklı bir isimle hitap ediyoruz kızıma. Bu çocuğu cok kötü etkiler mi.

Allah razı olsun sizden. Sizin gibi aklı başında insanları gormek umut var dedirtiyor. Sizin için iftarda dua edeceğim insaallah Allah size hayırlı, Salih evladlar nasip etsin. :emir_bebek:

Allah senden de razı olsun çok duygulandım hem duanı alacağım için hemde oğlum olursa adını salih koymayı düşündüğümüz için..
Kız erkek fark etmez neyi verirse kabulüm razıyım

Salih Umut : umudum bir erkek çocuğu
Ayla Hayal : hayalim ise pembeler içinde bir kız çocuğu

(Salih eşimin babasının adı, ayla annemin konuylada bağlamak isterim)

Rabbim neyler neylerse güzel eyler

hic yaklaşmıyor. İlginç değil mi.

Evet. Böyle olmaması gerekir diye düşünüyorum. 1 yıl çok fazla. Hep mi böyleydi? KK' da böyle konular var. Bazı erkekler çokta meraklı olmuyorlar. Acaba senin eşinde mi onlardan? Kusura bakma çok soru sordum.

Hadi 10 gün olsa, 1 ay olsa seni cezalandırmak için uzak duruyor diyeceğim ama 1 yıl!

Eğer boşanabilirim diyorsan eşinle bu durumu bir konuş derim. Böyle ömür mü geçer? Bir kadın olarak beğenilmemek, sevilmemek seni ne kadar üzer. Genç kadınsın. Sana da yazık değil mi?

Boşanmayı düşünmüyorum diyorsan şöyle bir öneride bulunurum sana;

Eşine kötü davranma, ailesi hakkında kesinlikle olumsuz konuşma ama istemediğin bir şeyi de yapma. Bildiğini yap, kendini mutlu etmeye çalış derim. Hakkında hayırlısı olsun.

Boşan bence.
Nasıl umut görüyor arkadaşlar ben anlamadım.
Bir yıldır duygusal cinsel bap kalmamış, iki hoş sohbet edilmemiş, bebek bile buzları eritmemiş, e terapiye de hayır, ne olacak da düzelecek beyefendi. Gençliğine yazık etme derim ben.

Peki sizce bir erkek bu kader uzun zaman birliktelik olmadan durabilir mi..
Durabilir eşimle biz daha fazla ilikli yaşamadık. Bebeğim 23 aylık birkaç ay oldu normale döndük. Maddi açıdan kötü durumumuz o yüzden eşim hiç yanaşmadı rutine alışıyor insan galiba.

Back
X