• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir isim sorunu da benden :)) bu evlilik kurtulur mu

Diğeride mi sizin istemediğiniz bir isim?
evet o da benim istemedigim bir isim
Hadi koymuş diyelim.Adam hevesetmis koymuş ben olsan sorun etmezdim.o cocuk uzerinde sizinde onunda hakki var sonucta bizde kizima 2 isim koydum birini babasi birinide ben.
Siz de kendi koydugunuz isimle seslenin oldu bitti. Mahkeme olaylari bence hem ayip hemde gercekten bosanma sebebi olur.
Aşılmicak sebepler gibi görmuyorum ben sadece fazla konu uzamiş.duzeltmekte sizin elinizde bence.
Eger tek sebep buysa bence bosanma sebebi olmamali bu konu.
iste tek sebep bu değil ne.yazıkki sorum da da yazmıştım. Aileler girdi araya kavga ettik bosanma düzeyine geldik o.gün bugündür kötüyüz.

Sen evliligini kurtarmakmi istiyosun yoksa ayrilmakmi belliki tartismalarla senden sogumus aldatmaya birsey diyemeyecegim ama sldatsaydi halds boyleyken hemen ayrilirdi gibi geliyor bana.bu bir firsat cunki isteyen icin belliki bir adim bekleyip yeniden ailenolmanizi istiyor.durumj fuzeltmrkte senin elinde ayrica ben isime takilmazdim senin yerinde olsam elbetteki yanls istemedigin halde konulmasi.ama o senin evladinn ismi ne olursa olsun.benim annrm bana ismimle seslenmezse ben cok uzulurdum ilerde bu yas krizi burdankalacagnimi dusunuyorsun .
ayrılmak istemiyorum ama sevgisiz bir evlilik de olmuyor. Biseyler saklıyor gibime geliyor ve anlayamiyorum

Anlamıyorum bu arada eşlerin hanımlarına sormadan kendi başlarına isim koymaları popüler oldu sanırım. Geçen günde böyle bir konu vardı. 9 ay karnında taşıyan annenindir isim koyma hakkı. Yada ortak karar verirsin ama kesinlikle sormadan gıdıp te kendi kafasına göre isim koyamaz. Ama.bence sizin probleminiz isim değil. Aşmanın gereken farklı sıkıntılar var gibi bu sadece kıvılcım oldu gibi

Duygusal bağ da kalmadı diyor ama...

Sizin bahsettiğiniz sadece cinsellikle ilgili olmalı...

Sanırım sadece cinsellikti o bayanın konusunda bu sendrom ismi aklımda kalmış bir tek detay hatırlasam belki duygu problemi var mı yok muydu bilmiyorum ama duygusal bağ da bu anne ismi kavgaları soğukluk olabilir diye düşünüyorum

Size danismadan annesinin ismini koymasi cok uyuz bir durum.
Ama madem olan olmus, zaten o isimle de seslenmiyormussunuz birqkin oyle kalsin. Diger aorunlara odaklanin.

Diğer ismi siz koyduysanız onu söyleyin , iki isinle çağırmaya gerek yok. Ağzınıza almayın çocupun sevmediğiniz adını olsun bitsin. Hiç mi sevmiyorsunuz kv

Merhaba arkadaşlar . 1 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa. Eşimle kızım 1 aylık olduğundan beri kötüyüz yani.11 aydır. Boşanma muhabbetleri oldu aramızda ve hala da devam ediyor. Esim benim isteğim olmadan kızıma 2 isim koydu biri de annesinin ismi ve ben kizima bu isimle seslenemiyorum.
Sizlere danışmak istediğim şey su
Kızımın ismini değiştirmek istiyorum ama esim kimlikte isim değiştiği taktirde ailesinin ona cephe alacağını söylüyor. Empati yapıyorum evet hakli olabilir ama.ben çok mutsuzum.
Diğeri de biz eşimle hala kötüyüz. Sadece ev arkadaşıyız. 1 yildir kari.koca değiliz. Bir erkek bu kadar uzun sure durabilir mi. Beni aldatma olasılığını da düşünüyorum artık.
Aramızda cinsellik olmama Nedeni ailesi yüzünden tartıştık ve hala bişeyleri aşamadık. Duygusal ve cinsel hicbir bağımız yok. Kafam cok.karışık boşanmayı da düşünüyorum ama net değilim henüz
Okuduğunuz için hepinize teskkurler. Çalışıyorum cevap yazamayabilirim.
Ailesine endeksli bir koca daha. Zihniyet evrimleşememiş.

İsim onemli degil,degistirirsiniz biter gider. Anasi cephe almismis cok da tin.
Diger sorunlariniz cok daha onemli. Bir yil cinselligin olmamasi halledilmesi gereken bir sorun. Bazen cocuktan sonra yasanabiliyor ben de yasadim. Doktora gidilmesi gerektigini dusunuyorum. Esinizin maddi olarak sorunlari varsa bu da cinsellige olumsuz olarak yansiyor olabilir.
evet aslında tek.sorun bu değil cok sorun yaşadık ve soğuduk. Ben psikologa gidiyorum ama tabi esim çift terapisine gitmek istemiyor

Benim bir tanıdığımın annesi de aynı olayı yaşamış. Eşi hiç sormadan hiç sevmediği birinin ismini koymuş. Kadın hiç istememiş o ismi oğlu 30 yaşında ama annesi bir kere bile ismi ile seslenmemiş. Hep bizim oğlan, benim oğlan,Yavrum. kuzum diyodu. Kadına şaşırmıştım öyle bi inat etmiş insan 30 sene de bi kere ağzından kaçırmaz mı. Eşiniz en azından birini size bırakabilirmiş çok bencilce. Hem bi çocuğa annenşn babanın ismini verilme durumu çok saçma onun ismini koyunca ikisinin de boyu uzamıyor veya çok sevdiğinizi göstermiş olmuyorsunuz. Şu erkekler adamı sinir ediyor gerçekten.

eşim ve ben bir evlat sahibi olmak için nelerimizi vermezdik ki... aşık olduğum adam çok sevdiğim adamdan bir evlat.. o kadar çok isterim ki ancak Rabbim nasip etmiyor. Keşke evladımız olsa da bende kayınvalidemin adını koysam hiç umrumda olmaz yeterki bana Anne diyen bir evladım olsa... ayaklarıma yapışan bir evlat bana rahat vermeyen beni uyutmayan bana yemek yedirmeyen bir evladım olsunda adı kaynanamın adı olsun ... Herkesin derdi başka tabiki kimse bir olmak zorunda değil elimizdekilerinin biraz kıymetini bilsek ? Yapma güzel arkadaşım değmez İnan bana, eşinden boşanmak istemiyorsan hiç böyle konular için yuvanın huzurunu kaçırma iyilik yapan iyilik bulur kötülük yapan kötülük. Ben polyanacılıkta çığır aştım kocamı çok severim oda beni çok sever lakin tabi zaman zaman yükseliriz ve ben sakinleşince oturup düşünürüm bi gün cennete girersem kocam sayesinde Olacak O bardağın dolu tarafından bakma şükretme Allah a havale etmeler vs. Hem iç huzuru yakalıyorum, hem sessizliğim zamanla karşımdakine vicdan yaptırıyor sonrası tıpış tıpış . Com
ben zaten tedaviyle hamile kaldım arkadaşım. Nankörlük olarak görülmesin neler yaşadığını cok iyi.biliyorum ama sorun su.ki kıZının ismini koydugun kadın senin yuvani dağıtmak istiyor Acaba boyle bir durmda kim bu ismi ister. Rabbim insalah sana da bir evlat nasip eder. Ben de cok aşıktım eşime. Ama ne.ask kaldı ne huzur ne saygı..

ben bu evliliği bitirecek sebep Göremedim . bence halledebilirsin böyle bir şey için kocandan ayrılma derim ..ilerdede kızın istemiyorsa bu ismi kendisi ben degistiricem diyebilir sizde sabredin azcik ismiyle değilde mesela hep kizim canım diye seslenin bı sure sonra bakarsnz bı çaresine
bizim tek.sorunumuz isim değil. Bebeğim 1 haftalıkken bana yaptıkları ve söyledikleri. Yaşadıklarım.. Yani su an aramızda hiçbişey yok. Arkadaş gibiyiz

ben zaten tedaviyle hamile kaldım arkadaşım. Nankörlük olarak görülmesin neler yaşadığını cok iyi.biliyorum ama sorun su.ki kıZının ismini koydugun kadın senin yuvani dağıtmak istiyor Acaba boyle bir durmda kim bu ismi ister. Rabbim insalah sana da bir evlat nasip eder. Ben de cok aşıktım eşime. Ama ne.ask kaldı ne huzur ne saygı..

Allah yardımcın olsun güzelim aşk bitti ise söyleyecek sözüm yok sükûneti elden bırakma yolun bahtın şansın açık olsun

İsim onemli degil,degistirirsiniz biter gider. Anasi cephe almismis cok da tin.
Diger sorunlariniz cok daha onemli. Bir yil cinselligin olmamasi halledilmesi gereken bir sorun. Bazen cocuktan sonra yasanabiliyor ben de yasadim. Doktora gidilmesi gerektigini dusunuyorum. Esinizin maddi olarak sorunlari varsa bu da cinsellige olumsuz olarak yansiyor olabilir.
Ay darkmore konuyla alakasiz olacak ama yazini okuyunca sormak istedim
Benim ilk gebeligimle mide bulantilari ile baslayan isteksizlik, bebek dogmasi ve cok yorulmamla devam etti, tekrar hamile kaldim yine ayni surec ve hala istemiyrm, bu tarz bisey mi yasadin, duzelir mi? Dogumum cok yakin, iki kucuk cocukla cinsellik yine cok umrumda olmaz gibi geliyor
Aradigim tek sey uyku oluyor

Duygusal bağ da kalmadı diyor ama...

Sizin bahsettiğiniz sadece cinsellikle ilgili olmalı...
evet beni sevmediğini söyledi aslinda.. Yani sevgim geri gelebilir dedi. O.öyle deyince ben de sevmiyorum dedim. Ama beni sevmeme nedeni ne.. Ailesi hakkında söylediğim şeyler ki öyle agir abartilacak cinsten degil

Eşinin hatırı için görmezden gelmeyi tercih edebilirsin. Bir daha ki sefere benim istediğim olsun şeklinde yaklaşabilirsin. Bu mesele aşılabilir bence.

Ama bir yıl gerçekten uzun bir süre. Sen yaklaştığında seni reddediyor mu eşin? Neden bu noktaya geldiniz?

Bari birini size bıraksaymış, ne kadar bencil biriymiş. Çocuktan önce nasıldı aranız?
aslında cok iyiydi ben âşıktım cok seviyordum o da öyle. En.azından ben iyle sanıyordun. Ama kavga ettikten sonra öyle şeyler söyledi ki sevilecek bir insan değil misim onu anladim

Back
X