Bir insan hic mi kendine bakmaz ya

Arkadaşları evlenince rahatlarsın canım. Suratına bakmazlar. Herkes bizim gibi degilki, valla adam bir geç gelir iki geç gelir fırçayı yerler

Bazen aileyi dinlemek diretmemek gerekiyor onlar bizim görmediğimizi görüyorlar

Arkadaşları evlenince rahatlarsın canım. Suratına bakmazlar. Herkes bizim gibi degilki, valla adam bir geç gelir iki geç gelir fırçayı yerler
Ayy bende oyle söylüyorum ama evli arkadaşı var bur tane onun karışı oyle yapmıyormuş dedim nerden biliyorsun onun karışı arkadasım onlarda sürekli tartışıyor

Konuşmaları duydugunuzu soyledinizmi? Ben olsam söyleyip burnundan getirirdim valla. Insan kocasına da guvenemeyecekse.. Cok zor bir durum bence evlilikte guven cok onemli en ufak kavgada gidip kv ye sizi kotulemesi gerekmez

Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik
. Keşke aileni dinleseydin şimdi biz sana demiştik lafını çok duyarsın.. bence kayınvalideni çağırmakla hata etmişsin aranıza sokmamalısın kayınvalidenin eşini haklı yada haksız bulması ne fark eder ki adam seni dinlemiyor ki üçüncü şahısları hiç dinlemez annesi bile olsa adam kendini haklı buluyor

Çocuktan sonra değişiyor bazen. Çocuk yokken ya da hamilelik döneminde her şey iyi olmaya devam ediyor. Ama sonrasında yavaş yavaş değişiyor karşıdaki eş kişisi. E o saatten sonra yavruyu alıp geldiği yere sokamıyorsun malesef :))

Erkek miş miş miş.. erkek olan adam olan akşama kadar aylak aylak gezeceğine birgününüde karısına kızına adar yuvasına değer verir.. anasına karısını ezdirmez kii bu kadın ailesini bırakmış sana gelmiş sana çocuk vermiş..
Madem laftan anlamıyor bacım hergün para iste gez toz kadınlık işlerini rafa kaldır umrundada olmasın bırak o düşünsün seni. o kaynanada 2 kelam laf söylerdim de neyse..

Sen bjr de bundan cocuk mu dogurdun uzuldum haline.Calisiyor musun bilmiyorum ama eger calismiyosan ise gir kendi parani kazan o da senin basina kakamasinnyaprigi seyleri.Hem arkadas da edinip full onlarla takilirsin.Cocuguna ve kendine konsantre ol bosver o hanzoyu

Konuşmaları duydugunuzu soyledinizmi? Ben olsam söyleyip burnundan getirirdim valla. Insan kocasına da guvenemeyecekse.. Cok zor bir durum bence evlilikte guven cok onemli en ufak kavgada gidip kv ye sizi kotulemesi gerekmez
Söyledim tabii bir anlık sinirle oldu bir daha olmaz dedi ..

Evet bn ailemden biz demiştik lafini duymamak icin susuyorum. Yok annesini gayet iyi dinliyor gelmiş annemlere söz verdim özür dileyip konuyu kapatalım diye diyor

Evet çocuk olmadan da gidiyordu ama çocuktan sonra iyice artırdı

Kaynanam dün sormadı bile aranız nasıl diye biliyor yine oğluna kizcam ben konusunu açmaya çalıştım hiiicc sesini çıkarmıyor duvara söyledim sanki

Çalışmıyorum evde birşeyler yapıyorum

Bence çoğu erkek böyle değil .
Bence biz çocuk olunca değişiek deyip gözardı edıyoruz.
Sonra çığrından çıkıyo buyuk ıhtımalle.
Gözlemlerım bu yonde .
Tabıı istisnalar kaideyi bozmaz

Çocuk olunca değişmedi mesela benim eşim Aslında hep aynıymış ama yüzünü zamanla gösterdi ve gösterdiğinde zaten çoktan çocuğumuz olmuştu :))

Reactions: H E
Elimde mesleğim yok. Ailem Arkamda degil ne yapabilirim ..

Ilk iş mesleğini ele almak. Gerekirse dişardan oku, gerekirse kendin bir işte çaliş. Bu adamdan bağimsiz olman gerekiyor. Evi otel gibi kullanan biri asla değişmez. Annenler yardimci olmayacaksa sen kendine yardim edeceksin. Bu adam ile ömür gecmez cünkü.

Benimkide aynı kardeş, kelin ilacı olsa başına sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…