<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1171440" data-quote="melekmina7" data-source="post: 78717638"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=78717638"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-78717638">melekmina7 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar vajina kısmım da et beni gibi bişey çıkmıştı hpv testi yaptırdık temiz çıktı çok şükür. özel hastanede olduğu için biraz masraflı oldu kendimi kötü hissettim daha sonrasın da Dr arayıp çağırdı gittim vajina da yaralarım varmış yaralarda da belli olmayan cisimler varmış vajina ulturason yapıp belli olucak kanser mi değil mi değilse bile yakılıp yok etmemiz gerek dedi bayıltıp öyle yapılıyormuş ama ücreti baya yüksek yani kendimi yük hissediyorum eşim cimri ama bana laf yapmadı sonuna kadar gidelim neymiş öğrenelim dedi ama içinden para için üzüldüğünü biliyorum bu arada durumumux iyi çok şükür çalışmıyorum 14 aylık bebeğim var ona bakıyorum ama kendimi yükmüş gibi hissediyorum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Çocuklar anne babaya,eşler kadın erkek farketmez birbirine yük olmaz yük olarak görülmemeli,heleki şu zamanlarda milyonlarca işsiz insan varken,ara ara iş bulamazken daha anlayışlı olmakta fayda var,eşiniz laf etmemiş ama sizi germiş bu da daha öncesinde sizi sıktığını gösteriyor o da hoş değil,işte herşey dozunda olmalı hiç konuşmasa bile o msjı zamanında çok vermiş size, çalışan kadın ayaklarının üstünde durur hakkını arar ezilmez vs diye bir inanış var ama öyle değil çalışsanızda çalışmasanızda ezilmeyin,hakkınızı arayın bu durum çalışmayla değil karakterle alakalı bir durum,ben işimden ayrılıp ikimizin bebeğine bakıyorsam,yemeğimizi yapıyorsam o da elbetteki çalışıp laf etmemeli,yarın birgün siz çalışırsınız belki eşiniz işsiz kalır,konuya ezilen yük olan psikolojisiyle bakmayın baktırmayın,ha var öyle evlilikler eşim çalışsın diye evlenip işten çıkınca laf eden tipler öyle olduysa bilemem ama evliliğin dinamiği para olmamalı,olursa ortaklık olur.</div>