Bir insan hic mi kendine bakmaz ya

Çocuk olunca değişmedi mesela benim eşim Aslında hep aynıymış ama yüzünü zamanla gösterdi ve gösterdiğinde zaten çoktan çocuğumuz olmuştu :))
İste istisnalar kaideyi bozmaz.
Sizinki sonradan göstermış bazıların ki bağırıyor ben böylyeım ne b*k yapsan da değşmicem diyor ama biz aa çocuğu olsunda görimmm deiyoruz. Sonra o çocuğuda sürüklüyoruz mutsuzluga

Okudum kadari Neden her Iki taraf Hep bir birini suclar...ve ayni hatayi dusuyor bayanlar cezalandirmak Onu cezalandirmaliyim durtusu Bakalim neymis. Aslinda Cok yanlis bi yaklasim. Iletisimi yanlis kuruyorsunuz hem esiniz hem Siz. Baglanti kurun empathie yapin. Kocaniz hakli demiyorum Cok haksiz Ama farkli iletisim kurun. Onunla konusun Onun isteklerini Sorun ve kendi isteklerinizi anlatin. Ve sizi incittinizi anlatin aci cektinizi, yargisiz anlatin gozlemlerinizi anlatin ve kizinizda gozlemlediniz seylerde vardir. Duygularinizi fark edin: Onun ve Senin. Deger verdiniz seylerde vardir Bunu soyleyin. Ve sonra ihtiyaclarinizi dile getirin ricada bulunun. Inan iletisim onemli yargisiz Şiddetsiz sevkatli yaklasim.

Kızınızı kv ye bırakıp işe girin. Umursamayın sizde. Daha yoğun olursunuz. Belki zamanla düzelir ortak Zaman'larınızı birlikte geçirirsiniz. Düzelmezse de yapacak bişey yok. Sizde sosyal çevre yapın kendinize.
Bide inşallah arkadaşları en kısa zamanda evlenir :))

Haklısın hem de çok haklı. Ama en baştan tepkini vermeliydin erkeklerde bu var ben erkeğim ben çıkarım hele çocuk oldu mu tamamen kadının üzerine. Ben eşim böyle yaptığı zaman ağırlığını koydum senin arkadaşlarınla vakit geçirmeye ihtiyacın var ise benim de var o zaman sende çocuklara bakacaksın bende gezeceğim o sebeple pek çıkmaz dışarı zaten çokda bensiz gezmeyi seven bir insan değil

İnşaallah bende öyle istiyorum :))/

Ben hic tepkisiz kalmadım her seferinde tartışıyoruz zaten ama hic anlamıyor iki gün düzelir gibi sonra ayni devam ona kızıp çok çıktım saatlerce gezdim tek seferde maaşının yarısını harcadım ama anlamıyor

Haklisiniz

Boyle olaylarin hep en basindan guzellikle halledilebilmesinden yanayim.
Yani ilk tepkiler onemli.
3 sene gecmis artik sizinde her soylediginiz batiyordur ona bu mevzu hep oluyorsa.
Bide hep suclayarak baslamak savunmaya gecmesine neden olur.Sende onu dinle neden huzur vermiyormussun?
Ben biyleyim deyip 2 tarafta kenari cekilmesin.
Ne yapabiliri'z'? Diye oturup dusunmek gerek başbaşa....

Hep beni suçluyor cozum üretmeyi düşünmüyor o istediği gibi gezicek bende sesimi çıkarmayacakmışım. Kadınlığımı bilecekmişim onu yönetmeye çalışmayacakmışım ben ona su saatte gel dediğimde onu yönetmiş oluyormusjm

Ama 3 seneden bahsediyoruz bak o kadar dilde bir konu icin artik direkt savunmaya geciyordur.
Sende sakin ol bi cikin disariya oturun,dusundum tasindim de,ne yapabiliriz?
Sen cozum üret.
Sen yavas yavas planlar yap birlikte cikin once bi seninle olmanin tadini hatirlasin,keyif alsin..Sende öyle..Bu adam senin esinse ve duzeltmek istiyorsan kendinide süz.Yoksa olumsuza yonelmek dagitmak en kolayi ama cocugunuza yazik

Haklisiniz bende cozum arıyorum ama şuan çok kırgın ve ona karşı birşey hissetmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden

Size bir tavsiye asla ama asla kv mızı bir daha sorunlarınıza dahil etmeyin, oğlunu şikayet etmeyin, kötülemeyin.
Dibine kadar da haklı olsanız yüzünüze haklısın deyip arkanızdan kuyunuzu kazar, oğluşuna toz kondurmaz.

Bence ikinizde haksızsınız. Eşiniz nasıl haksızsa sizde öyle. Rica ediyorum ikili tartışmalarınızda ortaya kv ile herhangi bir aile bireyini koymayın. Yaptığınız çok yanlış. Her iki tarafta otursun konuşsun yanlışları, hataları konuşsun “nerede hata yapıyorum, yapıyoruz” diye. Sorgulamak, düşünmek güzeldir. Aksi taktirde böyle yaparak bu tür münakaşalar yaparsanız zarar verirsiniz evliliğinize. Oturun münazara bir şekilde tartışın.

Haklisiniz

Haklisiniz simdi pişmanım çağırdığıma

Benim esimde oyle. Daha once gurbetteyken evine cok bagliydi. 1,5 yil oldu kendi memleketimize geleli burda bir suru bekar arkadaslari var. Akli surekli onlarda. Olgun oturakli adam gitti yerine ergenlesmis biri geldi. Hafta ici is cikisi iki gun maca gider bir gun kendi sohbet grubuna gider. Bu soyledigim gunlerde aksam 10/11 gibi gelir. Hafta sonuda iki uc saatini bana ayirir sonra hooppp carsiya. Sanirsin evinde hapis yatiyor disarda ozgurlugune kavusuyor. Cok kavgalar ettik bu yuzden. Kendi haline biraktim artik bir beklentim
kalmadi kendisinden. Istemiyorsa zorla eve baglayamayiz oyle degilmi.

sanirsin bizim kocalar neler neler yapiyor mesela erkenden kalkip yuruyus yapiyor teri sogumadan ocaha cayi koyup dusunu aliyor sonra firina patates atip aldigi sicak simitlerle bur guzel kahvalti hazirliyor ve sonra beni uyandiriyor operek koklayarak
nerde.....

Evet ama kendi haline bırakamıyorum. Tutamıyorum kendimi birşey söylemezsem çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…