Merhaba arkadaşlar konum uzun olacak biraz ama gerçekten yardıma ihtiyacım var ...
Eşimle severek evlendik. Zorlu bir süreçti bizim icin. Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik . Her neyse. 3 senemiz bitti 4. Seneye girdik bir kızımız var.
Sorunumuz su kı ; eşimle ayni mahalledeydik daha önceden zaten. Ve onun bütün arkadaşları burada. Sürekli arkadaşlarıyla olmak istiyor. Yahu hafta da iki gün izni var iki gün izinde insan akşam yemeğinde olmaz mi ya !
12 gibi kalkıp kahvaltı yapıyor 13:30-14:00 gibi cikiyor akşam 8-9 a kadar . İnsaf ya ! Ne olur söyleyin ben haksız miyim ?
Halisaha ya gidiyor saatlerce orada. Dun yine yaptı ayni şeyi öğlen ezanından sonra gitti akşam 10 geliyordu eve geldiginde. 8 saat boyunca arkadaş toton ağrımadı mi oturmaktan..
Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem. Diyorum o arkadaşların bekar sen omlarla bir misin evin karin çocuğun var. Ben huzur vermiyormuşum ona arkadaşları huzur veriyormuş.
Dayanamadım kaynanamı çağırdım. Alt katta oturuyor. Dedim gel sen konus hangimiz haklı. Kaynanam ikinizde haksiz olduğunuz yerler var hatanızı görün vs konuştu. Sonra asagi çağırdı koca kişisini . Ben dinledim oldukları odadan gayet net geldi sesleri.
Neymiş benim kardeşim askere giderken 100 lirası varmış da 50 lirasını ona vermiş. Annemlere vermis ( benim altınlarımı annemlere verdik borç olarak ) ne istedi de yapmadim bilmem ne varya beni yerlere fırlatıyor ama laflarıyla görmeniz lazım.
O kadar kırıldım. O kadar üzüldüm anlatamam . Benim sevdiğim adam bu muydu ya . En ufak tartışmada bana yaptığı seyleri söyleyecek ki böyle . Simdi konuşmuyorum ben onun ne yapayım simdi nasıl davranayım ben bir fikir verin