• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan hic mi kendine bakmaz ya

O kadar yoruldum kı daha bir kaç gün önce arkadaşıma götür beni dedim götüremem dedi baya uzak ben de otobüsle gidemiyorum cocukla

Kim yorulmaz yıpranmaz böyle bencil bir insanla Allah aşkına, kölesimisiniz siz onun ? Biraz silkelenin ve sizde onun gibi herşeyi açık açık söyleyin.

Annesine şikayet etmekle yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri ne kadar iyi olursa olsun kv onun gözünde daima oğluşu haklidir heleki bu para pul mevzusunu ögrendikten sonra.

Eşiniz henüz erkek olamadan evlenmiş, şu an bir oğlan çocuğu gibi davranıyor. Evli barklı bir adamın erkek arkadaşlarıyla sabah akşam play station oynamasına bir anlam veremiyorum başka. Tamam spor niyetine gitsin bir akşam halı sahı maçı yapsın da, haftanın 2 günü tüm tatilini kendi hemcinsleriyle geçirmek istemesi çok saçma. Kesin yaşınız da küçüktür sizin, en güzel zamanlarınızı ayrı geçirmek istemesi, size vakit ayırmaması kabul edilebilir bir şey değil. Eşinizi karşınıza alın düzgünce konuşun, kayın valideyi filan işin içine sokmak çok saçma. İyice istediğimi yap yoksa annene söylerime çevirmişsiniz. Oturun anlatın derdinizi, alternatif çözümler önerin. Mesela hafa sonu evde olsa neler yaparsınız, beraberken vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz güzel güzel konuşun, onu özlediğinizi, sevdiğinizi beraber vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Başka sorun yok demişsiniz ama beraber bir şeyler yapmayan, iletişim kuramayan çiftlerin zaten başka soruna ihtiyacı yok, bu başlı başına baya büyük bir problem.
Evde yapacak birşey YÖK diyo dışarı çıkmayı söylediğimde ya benim isim var diyor ( işi arkadaşları ) ya maddiyattan bahşediyor

Soruldu mu bilmiyorum ama göremedim.. Ailenize vermiş olduğunuz altınları aileniz size geri ödediler mi?

Kim yorulmaz yıpranmaz böyle bencil bir insanla Allah aşkına, kölesimisiniz siz onun ? Biraz silkelenin ve sizde onun gibi herşeyi açık açık söyleyin.

Annesine şikayet etmekle yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri ne kadar iyi olursa olsun kv onun gözünde daima oğluşu haklidir heleki bu para pul mevzusunu ögrendikten sonra.
Evet kayın babam da diyor kı o da herseye burnunu sokmasın kadınlığını bilsin ve bunu eşime soyluyor ben duyuyorum ..

belli ki esin senin arkanda duran birinin olmayacagini biliyor ve o yuzden istedigini soyluyor sana.eger ailem kabul etmez beni falan diyosan o zaman gec esinin karsisina ve icindekileri tekrar kavga cikarmadan sakince soyle duyduklarini da anlat.ve bunu kaldiramicagini o yuzden bu evde sadece ev arkadasiyiz bundan sonra.istedigin saatte gel istedigin saatde git.yemegini yap camasirini yika de.hatta calismaniza bi sey demiyosa en kisa surede kendime de bi is bulup ilk maasimla da senin aileme verdigin 100 lirani da vercegim merak etme de.odanin birine kendine yatak yap ve bi sure hic muhattap olma bak bakalim nasil olucak gidisat
Şuan evde kendim para kazanıyorum zaten işten gelsin firlatic suratina

bazen çok üzülüyorum böyle durumlara en çok kızlar okumalı gerektiğinde çekip gidecek durumda olmalılar yapıcak bişeyiniz yok böyle zihniyetteki kocanız değişmez mecburen çekiceksiniz
Değişmek zorunda
Soruldu mu bilmiyorum ama göremedim.. Ailenize vermiş olduğunuz altınları aileniz size geri ödediler mi?
hayir ödemediler ama ödeyecekler asla ödememe gibi birşey olamaz

Eşinizin davranışlarındaki hırçınlık buradan kaynaklanıyor gibi hissettim. Size bu soruyu da yine bu sebeple sordum.. Ve ayrıca ailesi de bu konuyu sıklıkla oğullarının gündemine getiriyorlardır diye düşündüm. Ilk iş sizin ailenizin aldığı borcu geri ödemeleri.. Üzgünüm ancak ondan sonra sesinizi çıkartabilirsiniz. Bu arada siz ailenize altınlarınız vereli ne kadar süre oldu bu da önemli tabii.. Kısmen de olsa bir miktar ödediler mi arada?

Eşinizin davranışlarındaki hırçınlık buradan kaynaklanıyor gibi hissettim. Size bu soruyu da yine bu sebeple sordum..
Anladım. Ama ailem bana o kadar çok şey yaptı kı bu yaptığı nankörlük. Ve gelip bana dese o kadar canım yanmaz ama anne ve babasına söylemesi bütün ipleri kopardı

O geziyorsa çık sende gez evden sabah çık akşam gel şikayet etmen yanlış
O
Aynen onu taklit et yoksa asla anlamayacak

Anladım. Ama ailem bana o kadar çok şey yaptı kı bu yaptığı nankörlük. Ve gelip bana dese o kadar canım yanmaz ama anne ve babasına söylemesi bütün ipleri kopardı

Bakın sadece eşiniz anne ve babasına söylemiyor ki.. Yüzde doksan diyeyim anne ve babası da hatırlatıyorlardır bu altın meselesini ona. Daha yukarıda yazdım. Ailenizin bu borcu biran önce kapatması gerekirdi..

Eşinizin davranışlarındaki hırçınlık buradan kaynaklanıyor gibi hissettim. Size bu soruyu da yine bu sebeple sordum.. Ve ayrıca ailesi de bu konuyu sıklıkla oğullarının gündemine getiriyorlardır diye düşündüm. Ilk iş sizin ailenizin aldığı borcu geri ödemeleri.. Üzgünüm ancak ondan sonra sesinizi çıkartabilirsiniz. Bu arada siz ailenize altınlarınız vereli ne kadar süre oldu bu da önemli tabii.. Kısmen de olsa bir miktar ödediler mi arada?
Hayır ödeme yapmadılar daha ödeyemediler daha doğrusu 8 bin verdik aileme kaynanamlarin haberi yoktu ama sagolsjn bir tartıştık anasına söyledi hemen

Benim ki hayatta yapmaz ya
Yaptırmayı bilirsen yapar!
Benim eşimde yapmazdııı...
Öğlene kadar evde yatıyorsa eşiniz ben sabah çocuğu evde bırakır, arkadaşlarla program yapar yalnız başına takılmanın keyfini yaşardım.
Öğlende eve girince ne zaman gidecen huzura ihtiyacım varda der ve çocuğumla ilgilenip yüzüne bile bakmazdım. Önüne bir kap yemek bile koymam.

Aslında elinizde o kadar nimetiniz var ki. Kayınvalidenizle aynı apartmanda ailenizle de aynı semttesiniz sanırım. Çocuğunuzu onlara bırakıp yapmak istediğinizi yapabilirsiniz ehliyetinizi alın gidilecek yere çocuğunuzu da alın kendiniz gidin. Madem evdesiniz cocugunuzdan fırsat buldukça ders çalışın bir meslek sahibi olun
Ben şuan 15 tatile girdim. Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki ama tatil yetmiyor yapacaklarima. Siz kendinize değer verip bütün vaktinizi doldurun sonra eşiniz size şikayet etmeye başlayacak bana hiç vakit ayirmiyorsun diye. :)
Azıcık uzak dur akillansin, bosan gibi ifadeler çözüme yönelik değil

Aslında elinizde o kadar nimetiniz var ki. Kayınvalidenizle aynı apartmanda ailenizle de aynı semttesiniz sanırım. Çocuğunuzu onlara bırakıp yapmak istediğinizi yapabilirsiniz ehliyetinizi alın gidilecek yere çocuğunuzu da alın kendiniz gidin. Madem evdesiniz cocugunuzdan fırsat buldukça ders çalışın bir meslek sahibi olun
Ben şuan 15 tatile girdim. Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki ama tatil yetmiyor yapacaklarima. Siz kendinize değer verip bütün vaktinizi doldurun sonra eşiniz size şikayet etmeye başlayacak bana hiç vakit ayirmiyorsun diye. :)
Azıcık uzak dur akillansin, bosan gibi ifadeler çözüme yönelik değil
Bende boşanmaktan önce cozum istiyorum . Çocuğum olmasa boşanırdım belki ama onu düşünmem lazim

Yaptırmayı bilirsen yapar!
Benim eşimde yapmazdııı...
Öğlene kadar evde yatıyorsa eşiniz ben sabah çocuğu evde bırakır, arkadaşlarla program yapar yalnız başına takılmanın keyfini yaşardım.
Öğlende eve girince ne zaman gidecen huzura ihtiyacım varda der ve çocuğumla ilgilenip yüzüne bile bakmazdım. Önüne bir kap yemek bile koymam.
Bakmaz ama bakacak olsa gidicem İnan’ın

1)Eşiniz haftanın diğer günlerinde akşam yemeklerinde sizinle birlikte oluyor mu?
2) İşi ağır ve stresli bir iş midir?

Bunları da öğrenelim.

1)Eşiniz haftanın diğer günlerinde akşam yemeklerinde sizinle birlikte oluyor mu?
2) İşi ağır ve stresli bir iş midir?

Bunları da öğrenelim.
12 saat çalışıyor iki gün gündüzde akşam 8-9 gibi geliyor ve akşam yemeğinde olmuyor cay içiyoruz o gelince ikigun gececi o zamanlar akşam yemeğinde oluyor
İşi zor degil güvenlik görevlisi

Back