Hiç sevemediğiniz ama hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara karşı kendinizi nasıl motive ediyosunuz?

Bu aralar kv bize gelmek istiyomuş benim hiç haberim yok eşim söyledi annemler size gelecez diyo diye. Eskiden bana derlerdi şimdi hesap almamaya başladılar. Ama bugün eşimi uyarcam gelecekleri gün beni değilde eşimi ararlarsa müsaitmiyim diye bana sorsunlar haksız mıyım. Çok sinir bozucular onlar da farkediyolar sanırsam bişeyleri ya da önceki olaydan kaynaklı saygısızlığa başlıyolar valla gelemem böyle şeylere beni aramazlarsa o gün evde yokum bende
Sen çık git kuaföre felan arkadaşına git planım vardı önceden haber verseydi de herkesin evi ayrı plan varmı yokmu sorsa daha iyi olur diye uyar ben olsam baş başa bırakırım

Yani hiç ama hiç sevmiyorum sevmek de zorunda değilim ama o kadar istiyorum ki hayatımdan çıkmasını sanki herşey düzelecek. Sonra diyorumki imtihan. Karakteri yapısı hareketleri konuşma tarzı kabalığı cahilliğiyle nefret ediyorum resmen. Bile bile benim hoşlanmadığım şeyleri de yapar. O kadar nefret ediyorum ki söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor ve çok sinirleniyorum biraz da kendimi doldurma huyum var maalesef. Mesafeli olmaya çalışıyorum o da pek olmuyo her hafta görüşüyoruz bi şekilde. Keşke hiç görmesem duymasam. Böyle durumlarda siz nasıl motive oluyosunuz. Şu an çalışmıyorum acaba işe girsem bana iyi gelir mi yoksa yorulup daha çok mu stres olurum
Nıye cıkaramıyorsunuz ben şak şak çıkarıyorum

Nıye cıkaramıyorsunuz ben şak şak çıkarıyorum
Eşim annesinin yaptıklarını kabul etmiyo annemin huyu böyle diyo yapısı böyle umursama diyo bende de alınganlık da var kadının her şeyi batıyo sevemiyorum bi türlü onunda beni sevmediğini hissediyorum. Her şeyi yargılayan insanlardan nefret ediyorum

Bu şey yaa eskiden kaynanama duyduğum hislerin tercümanlığı 😅
Mesafe harika bir şey , kimse can sıkamıyor o zaman
Mecbur görüşecekseniz de yüz göz olmadan , samimiyet kurmadan yeni bir komşuyla tanışmışcasına devam edin derim.

zaman zaman insnaın hayatına girebiliyor bazı insanlar başlarda iyi gibi geliyo sonra insan her anlattığına her söylediği şeye pişman oluyor.
Bu tip insanlardan uzak durmak ortak plan yapmaktan kaçınmak ,bir araya gelmeyi ertleyebildiğin kadar ertelemek, telefonla veya sosyal medyadan iletişim kurmamak engellemek silmek vs çocukca görmek istemezsen sessize alırsın seni görmesini istemezsen storylerini gizlersin.
mecburen bir ortama girince de orda burda oyalanır çok sohbete dahil olmazsın olur biter.
benim var mesela komşum başlarda iyi gibiydi ama insanların hayatını kurcalayıp kendi egosunu tatmin etmek için kırk defa çocuk konusu açan birisi durup dururken mesaj atıp hadsiz hadsiz sorular sorabiliyo eskiden haftada bir görüşürsek şimdi gidip gelmeyi kestim tamamen balkonda filan görüğrsem selam verip geçiyorum direkt sosyal medyadan da kısıtladım.
Rica ederim sende bana yazanlattiginiz her şeye katılıyorum nasıl başlasam nerden başlasam ben çok hassas bir insanım yanılma yoluyla çoğu şeyi öğrendim benim derdimi yanacak bı insana ihtiyacım var rica ederim bana yaz hep bakıyorum kendi sayfama. Sana kendi annemden bahsedeceğim öyle farkliki yaşının adamı değil iyi huyu yok değil ama hiç bı zaman benim isdedigin gibi biri olamadı. Mesela benim Singer bı tane pedallı dikiş makinem vardı. Ben kirada oturuyorum anne senin çatıya koyayım dedim sert bı şekilde norecan toz gubur dedi o karagozlu makinemi hiç para almadan birine verdim şimdi yolda o verdiğim kişi bana selam bile vermiyor. Bı hayır öğüt vermez bı büyüklük yapmaz mesela ilk cocugumu kızımı yeni Nisan adik toplu davet ettiler bizi kayinlarimi kendi yakinlarini kocam çağırmış bende anne sizde gelin dedim. Erkek kardeşimi unutmuşuz eltim gerek yok onlara dedi bende ses çıkarmadım neyse gittik yemek yedik. Hep ablasının suçu deyip durdu solak solak konusdu bide kola içme yarın hastalanirsin benim ekmek kalır diyor cam palit aynı mahallede yirmi yedi senedir öyle yoruldumki vicdansız biri değilim ama annemin olgunluk çeşmesinden suuu icdigi yok kısaca bı sene önce babam vefat etti ben üç gün önce insanları çağırayım dedim kız kardeşimle poaca yapiyok sarma sariyok bu beyfendide erkek kardeşimin oğlanın yaş gününe erken gidelim diye saat başı arıyor hiç olgun gelmiyor bana bunun davranışları ben ne yapiyim çok dertlenirsem kendi teyzeme dert yanıyorum ben ev bul başka mahallede diyorum kocam aldırış etmiyor Allah'ım benmi abartiyorum bana yaz

X