Hiç sevemediğiniz ama hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara karşı kendinizi nasıl motive ediyosunuz?

Ben yılda toplasan 10 15 gün görüyorum. O zaman da idare et üç gün kaldı falan diye kendimi teskin ediyorum 😅 sizin yerinizde olsaydım haftada bir görüşme işini keserdim. Tahammüle etmek çok güç.

Bu kişiyle yakınlık dereceniz nedir yazmamissiniz yazarsanız insanlar ona göre yorum yaparlar.
Haftada bir değil de iki haftada bir gorusmeye çalışirdim.
Burada mesela bu görüşme zorunluluğu bence bu sizi içten içe yıpratır araya çeşitli bahaneler koyarak görüşme siklgiinizi azaltın derim.
Evine gitmek zorundaysaniz da ben olsam kendimi evde oyalardim tuvalette vs uzun kalarak mutfakta iş yaparak falan az sohbet ederseniz az caniniz sıkılır bence.
Zaten 2 haftada bir gittiğimde daha iyi oluyo sık gidince bu sorunlar oluyo. Zorunlu gidiyorum. Ama dediğiniz mantıklı kendimi hep oyalamaya çalışcam uzun uzun namaz kılarım 😂

Ben yılda toplasan 10 15 gün görüyorum. O zaman da idare et üç gün kaldı falan diye kendimi teskin ediyorum 😅 sizin yerinizde olsaydım haftada bir görüşme işini keserdim. Tahammüle etmek çok güç.
Ne güzellll bana göre şanslısınız benim yılda 60 gün ediyo şaka gibiii valla sevmiyorum hiç ısınamadım fesat birisi

zaman zaman insnaın hayatına girebiliyor bazı insanlar başlarda iyi gibi geliyo sonra insan her anlattığına her söylediği şeye pişman oluyor.
Bu tip insanlardan uzak durmak ortak plan yapmaktan kaçınmak ,bir araya gelmeyi ertleyebildiğin kadar ertelemek, telefonla veya sosyal medyadan iletişim kurmamak engellemek silmek vs çocukca görmek istemezsen sessize alırsın seni görmesini istemezsen storylerini gizlersin.
mecburen bir ortama girince de orda burda oyalanır çok sohbete dahil olmazsın olur biter.
benim var mesela komşum başlarda iyi gibiydi ama insanların hayatını kurcalayıp kendi egosunu tatmin etmek için kırk defa çocuk konusu açan birisi durup dururken mesaj atıp hadsiz hadsiz sorular sorabiliyo eskiden haftada bir görüşürsek şimdi gidip gelmeyi kestim tamamen balkonda filan görüğrsem selam verip geçiyorum direkt sosyal medyadan da kısıtladım.
Öyle biri olsa hiç düşünmem zaten asla görüşmezdim. Ama olabildiğince az sohbet az görmek

Ne güzellll bana göre şanslısınız benim yılda 60 gün ediyo şaka gibiii valla sevmiyorum hiç ısınamadım fesat birisi
O zaman haftada bi değil de iki haftada bir görüş. Bi şeyler bul. O güne bi plan yap. Ay bi de ne münasebet ya her hafta her hafta. Kocanla evde oturup film izle bugünğ kendimize ayıralım de.

O zaman haftada bi değil de iki haftada bir görüş. Bi şeyler bul. O güne bi plan yap. Ay bi de ne münasebet ya her hafta her hafta. Kocanla evde oturup film izle bugünğ kendimize ayıralım de.
Diyorum demez olur muyum eşim hemen sıkılmıyorum ben böyle evde oturmazdım diyip kendini dışarı atmak istiyo bende beraber yürüyüş yapalım falan diyorum ıstemıyo koştur koştur oraya gidecek. Annemle binaları yan yana bide aynı yerde oturuyolar. Anneme gittiğimde bana niye uğramadı diye anneme söylemiş. Ben her anneme gittiğimde ona uğramak zorunda değilim ki hem her hafta ordayız hem de anneme geldiğimde uğrayacakmışım bide. Gerçekten sevmiyorum nefret ediyorum yaaaa Allahım bi kurtuluş yolu ver

Diyorum demez olur muyum eşim hemen sıkılmıyorum ben böyle evde oturmazdım diyip kendini dışarı atmak istiyo bende beraber yürüyüş yapalım falan diyorum ıstemıyo koştur koştur oraya gidecek. Annemle binaları yan yana bide aynı yerde oturuyolar. Anneme gittiğimde bana niye uğramadı diye anneme söylemiş. Ben her anneme gittiğimde ona uğramak zorunda değilim ki hem her hafta ordayız hem de anneme geldiğimde uğrayacakmışım bide. Gerçekten sevmiyorum nefret ediyorum yaaaa Allahım bi kurtuluş yolu ver
O zaman açıkça söyle. Size zaten her hafta geliyoruz. Anneme geldiğimde sadece onunla vakit geçirmek istiyorum de. Ben darlandım valla. Bu ne böyle.

Ben imtahan olarak görmüyorum cüzzi iradede kafamıza göre herşeye imtahan diyemeyiz.Bize bırakılan bir kısım var.Afedersiniz yaptığımız her aptallığı Kadere baglamayalim diye Farkı anlamak için verilen akıl insana hiç verilmezdi o zaman.Öyle olunca da herkes benim ne suçum var kader der geçer Öyle değil yani o iş.Ben imtahan olarak değil çoğu şeyi kendi kul hakkima girmek olarak değerlendiririm.İmtahan dediğin evliyalara zor .Normal kulların başına gelen her daim o değil.Yoksa içen kumar oynayan hakaret eden her adamı koca sanmak imtahan değil yani .

O zaman açıkça söyle. Size zaten her hafta geliyoruz. Anneme geldiğimde sadece onunla vakit geçirmek istiyorum de. Ben darlandım valla. Bu ne böyle.
Aslında kayınvalidemle bunu konuşmak istedim. Ama annem dedi ya bana bunu annemi zor duruma düşürmek istemedim ona laf eder . Eğer yine denk gelirsem dicem ama bıktım yaa Allah'ım aylarca görmesem özlemem o derece

Ben imtahan olarak görmüyorum cüzzi iradede kafamıza göre herşeye imtahan diyemeyiz.Bize bırakılan bir kısım var.Afedersiniz yaptığımız her aptallığı Kadere baglamayalim diye Farkı anlamak için verilen akıl insana hiç verilmezdi o zaman.Öyle olunca da herkes benim ne suçum var kader der geçer Öyle değil yani o iş.Ben imtahan olarak değil çoğu şeyi kendi kul hakkima girmek olarak değerlendiririm.İmtahan dediğin evliyalara zor .Normal kulların başına gelen her daim o değil.Yoksa içen kumar oynayan hakaret eden her adamı koca sanmak imtahan değil yani .
Anladım birazda böyle bahanelere sığınıyoruz doğru. Şimdi karşılık vericem beni anlamayan bi kadın zaten saygısızlık olarak algılar. Genel anlamda bakarsak dediğinde kötü bişey yok sürekli ona gelmemi istiyo gelin olarak sen ailenden çıktın bizimsin eski kafa anlayışı. Ben her hafta gittiğim için bide annemlere gittiğimde oraya uğramak istemiyorum çünkü uğradığımda ordan çıkamıyorum. Bu kadın bunu anlamaz. Bi ara annem gile gittiğimde geldiğini söylemiyo diye sen bizi saymıyosun diyo eski cahil kafa ne konuşsam boş

Ne konuşsam boş olurmu iki uzay bilimi konuş anlamadıği ne varsa kuantumu araştır iki kelime et .Ne bileyim algoritmalardan araştır bahset şişir kafasini .Taktim ben bunlara çok hoşuma gidiyor de gerçekten dalga geçmiyorum böyle püskürtme yaptığım insanlar oldu .Sende öğren de hayatda yeni bilgi ağır gelmez insana de

O kaçar valla senden en çok kafası gitmiş diye falan düşünür ki onun ne düşündüğü kimin umurunda amaç kurtulmaksa

Offff sen biliyosun konuları 😂 sana bişey diyim mi kocam değişti bayağı ne biliyim . O kavgadan sonra üzerime çok düştü hem şaşırıyorum hemde güzel yani. Arada bazı baskıları oluyo ama bakalım. Kaynanam desen şimdilik bi laf sokmuyo ama hep eltim üzerinden kıskandırmaya çalışıyo fesattt.
Ah peri ah. Sen bi de cocuk olunca gor kaynana terorunu.

Sevmediğim insanlar akraba ise bayram aşırı görüşüp hayırlısıyla tez vakitte ölmelerini bekliyorum, işyerinde ise deli taklidi yapıyorum, onlar benden uzak duruyo, mis

X